Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@02:25:53 GMT

برداشت ۴۰۰تُن ماهی سی‌باس صادراتی در آب‌های قشم

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۸۳۸۷

برداشت ۴۰۰تُن ماهی سی‌باس صادراتی در آب‌های قشم

به گزارش خبرآنلاین از قشم : منصور آزاد با اعلام این خبر عنوان داشت: تولید و برداشت ۴۰۰تُن ماهی سی‌باس از ۱۲قفس دریایی، آغازی برای ورود قشم به عرصه ارزآوری کشور در سال جدید و کمک به تامین امنیت غذایی ایران است.

وی ادامه داد: سیاست سازمان منطقه آزاد قشم در توسعه مزارع دریایی با مشارکت سرمایه‌گذاران منطقه، دستیابی به افزایش تولید ماهی و کمک به کاهش فشار به ذخایر آبزیان بومی موجود در خلیج‌فارس می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته آزاد، ظرفیت مطالعه شده پرورش ماهی در دریا در جزیره قشم، تولید ۸۶هزار تُن ماهی در سال است که در حال حاضر با وجود پنج شرکت دارای مجوز فعالیت در این زمینه، تا پایان امسال تولید ۱۰هزار تُن ماهی به این روش محقق خواهد شد.

وی با اشاره به این مطلب که  شرکت طلایه‌داران امین قشم نخستین بهره‌بردار این حوزه در جزیره بوده که از سال‌۱۳۹۴ کار خود را آغاز کرده، افزود: در حال حاضر ۱۲قفس ۵۰تُنی این شرکت فعال است.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم ضمن تاکید بر طرح توسعه این شرکت، گفت: پیش‌بینی این مرکز، تولید سالانه دو هزار تُن ماهی سی باس برای ورود به چرخه صادرات و ارزآوری است که تا پایان امسال با به‌آب‌اندازی ۱۲قفس دیگر، عملیاتی می‌شود.

48

تکمیل زنجیره ارزش پرورش ماهی در دریای قشم

عضو هیات مدیره شرکت طلایه‌داران امین قشم با اشاره به قفس‌های آماده به‌آب‌اندازی این شرکت عنوان داشت: ۱۲قفس قبلی هفت سال پیش از چین وارد کشور شده ولی خوشحال هستیم که امسال قفس‌های ساخت ایران را به‌آب‌اندازی خواهیم کرد.

قاسم عسکری همچنین در مورد تهیه بچه ماهی‌های سی‌باس توضیح داد: متاسفانه هنوز در این مورد به خودکفایی نرسیده‌ایم، ولی در تلاش هستیم تا با کمک دانش متخصصان ایرانی و کارشناسان شیلاتی، بتوانیم مزارع تولید و تکثیر بچه ماهی سی‌باس و گونه‌های بومی را نیز در این جزیره به بهره‌برداری برسانیم.

وی در توضیح بیشتر گفت: بچه ماهی‌های ۴ تا ۵گرمی از کشورهای فرانسه، استرالیا و تایلند وارد و پی از نگهداری در مراکز نرسری و رسیدن به وزن ۴۰ تا ۵۰گرم، در مزارع ذخیره‌سازی می‌شوند و پس از گذشت ۸ تا ۹ماه با وزن تقریبی یک کیلوگرم آماده برداشت خواهند بود.

به گفته عسکری‌، ۸۰درصد ماهی‌های برداشت ‌شده وارد چرخه صادرات به خارج کشور و ۲۰درصد باقیمانده نیز به داخل کشور صادر می‌شوند.

عضو هیات مدیره شرکت طلایه‌داران امین قشم ادامه داد: در حال حاضر ۱۲قفس در آب‌های قشم فعال است که هر کدام بسته به ‌اندازه بین ۳۸ تا ۶۰هزار قطعه بچه ماهی را در خود ذخیره می‌کند که پس از وزن‌گیری و رشد، محصولات در چند مرحله،  از ۲۰فروردین‌ تا انتهای خردادماه برداشت می‌شوند.

عسکری از گسترش فعالیت‌های این شرکت خبر داد و تصریح کرد: با به‌ آب‌اندازی ۱۲قفس دیگر، ظرفیت تولید این شرکت به دو هزار تُن در سال رسیده و تعداد نیروهای شاغل مستقیم نیز از ۲۲تَن به ۵۰نیرو ارتقا می‌یابد.

گفتنی است، ماهی‌های پرورش‌یافته در دریا توسط شرکت طلایه‌داران امین قشم پس از برداشت برای صادرات به کشور استرالیا آماده می‌شوند که سهم ارزی بالایی برای جزیره به همراه خواهد داشت.

کد خبر 1510740

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد ماهی سی باس آب اندازی بچه ماهی ت ن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید عسل دارد.

نوبخت اژدری ۱۱ اردیبهشت در جلسه منتخبین جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید دارد.

اژدری با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل از زنبورستانهای استان برداشت شده است، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات گردآوری شده، در استان اردبیل بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی زنبور عسل مدرن با میانگین تولید ۱۴.۷ کیلوگرم عسل و میانگین تولید در کلنی های سنتی ۶.۷ کیلوگرم عسل می باشد.

این مقام مسئول افزود: تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات آماری انجام شده ۳ هزار و ۷۱۴ زنبورستان شمارش شده و افراد شاغل در این زنبورستان‌ها ۶ هزار و ۲۴۳ نفر بر اساس تعداد کلنی می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل قطب کشاورزی است و ۳۵ درصد اشتغال به این بخش مربوط می شود و بیانگر این است که یک سوم اشتغال وابسته به بخش کشاورزی است اما متأسفانه فرهنگ تعاون در این استان زرخیز جای خود را باز نکرده است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند