Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها - استاندار فارس با اشاره به وضعیت بحرانی منابع آب در استان گفت:امکان توسعه اراضی کشاورزی را جز رفتن به سمت کشاورزی دانش بنیان نداریم تا تکیه اقتصاد استان به آب کم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شیراز ، عنایت‌الله رحیمی پیش از ظهر امروز در شورای حفاظت آب استان فارس با اشاره به وضعیت آبی استان اظهار داشت: شرایطی که امروز برای آب استان فارس رخ داده، بخشی متاثر از نزولات جوی و بخشی مربوط به مصرف و مدیریت مصرف آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به کاهش شدید نزولات جوی و بارش‌ها باید راهکارهای دیگری برای مدیریت آب در نظر گرفت، گفت: باید در بعد کشاورزی تلاش کنیم تا بوروکراسی را کاهش یابد و کشاورزان به سمت کشاورزی گلخانه‌ای و دانش بنیان تشویق شوند.

رحیمی افزود: سازمان آب برای  تامین آب گلخانه‌ها باتوجه به استانداردها هیچ محدودیتی ایجاد نکند و خست به خرج ندهد؛ منابع طبیعی و جهاد کشاورزی هم کمک بیشتری کنند.

استاندار فارس با اشاره به آب شرب و مدیریت مصرف در آن بیان کرد: در موضوع شرب علاوه بر مدیریت مصرف باید از پرتی آب جلوگیری  و برای این منظور باید شبکه داخلی اصلاح شود  چراکه براساس گزارش‌های رسیده در برخی از شهرها گزارش پرتی تا 34 درصد هم داشته‌ایم که عدد بالایی است.

وی با بیان اینکه کاهش مصرف غیر ضروری در آب شرب باید مورد توجه باشد، عنوان کرد: مدیریت آب در کولرهای سرمایشی و مصرف برق از جمله اقداماتی است که باید انجام شود همچنین اگر آبگرمکن خورشیدی و پنل‌های برقی رواج داده شود مصرف برق کم می‌شود و می‌توان آب را نیز بهتر مدیریت کرد.

رحیمی با اشاره به صنعت استان و مصرف آب در آن تصریح کرد: در صنعت به ویژه صنایع کلان و بزرگ باید به فکر استفاده از منابع آب دریا و  پساب‌ها به عنوان آب خاکستری باشند که هر دو موضوع هم انتقال آب از دریا و استفاده از پساب‌ها در دستور کار است.

میزان آب موجود مخازن سد‌های فارس 24 درصد کاهش یافتمشکل آب شهرک‌های صنعتی سیستان از طریق "چاه ژرف" قابل برطرف شدن استپیگیری یک گزارش؛ وعده‌های فرماندار سروستان برای حل مشکلات روستای محمودآباد + فیلم

استاندار فارس درباره محیط زیست و شرایط کنونی نیز گفت: در موضوع محیط زیست 3 بحث تامین مناسب، تامین حداقلی و عدم تامین داریم که برای تامین حداقلی را شروع کردیم اما صفر هم نبوده و مناسب و مطلوب هم نبوده است.

وی با بیان اینکه برای تامین اعتبارات دستگاه‌های مربوط حتما از ماده 56 استفاده کنند، عنوان کرد: باید به سمت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی چه با تاسیس صندوق پروژه و چه اشکال دیگر حرکت کرد چون با اعتبارات دولتی نمی‌توان موضوع آب را حل و فصل کرد.

رحیمی با بیان اینکه هر تصمیمی در حوزه آب با تدبیر و به موقع خودش باتوجه به ابعاد امنیتی خودش اجرا شود، تصریح کرد: موارد تنش زا با شورای تامین شهرستان مربوطه در میان گذاشته شود تا بهانه‌ای به دست کسی داده نشود.

استاندار فارس با تاکید بر استفاده از همه منابع در تامین آب استان گفت: بحث خروج آب از استان مورد توجه باشد و اینگونه نباشد که منابع آب استان به خارج فارس برود همچنین بحث انتقال آب از خلیج فارس باید مورد توجه باشد تا منبع آب پایداری را برای استان در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه بسیاری از شهرها منبع آب کافی دارند اما خطوط انتقال آب باید مورد توجه باشد و تسریع شود، افزود: سازمان آب این موارد را مدنظر داشته باشد تا مشکلی در تابستان رخ ندهد.

رحیمی درباره ممنوعیت کشت برنج در استان نیز گفت: کشت برنج در گذشته 46 هزار هکتار بود که به 12 هزار هکتار رسید اما به دلیل بارندگی‌های دو سال اخیر میزان کشت برنج بیشتر شده است که امسال با توجه به کاهش بارندگی‌ها باید این مسئله مدیریت شود.

استاندار فارس ادامه داد: جاهایی که از آب زیرزمینی استفاده می‌شود، کشت برنج عقلانی نیست اما آنجاهایی که آب سطحی هست باید مدیریت شود و به سمت خشکه‌کاری برود؛ جهاد کشاورزی با فرماندارن و بخشداران هماهنگ کند تا کشت برنج انجام نشود و حتی با شرایط کنونی کشاورزان در فکر صیفی‌جات هم نباید باشند.

وی اظهار داشت: با چاه‌های غیرمجاز حتما برخورد می‌شود و برای جلوگیری و استمرار استفاده از چاه‌ها به ویژه در دشت‌های ممنوعه استان که 134 دشت ممنوعه داریم، به صورت جدی ورود کنید.

استاندار فارس با تاکید بر عدم کشت برنج در استان گفت: در جاهایی که از آب سطحی استفاده می‌کنند کاهش پیدا کند و اگر جایی راهی جز کشت برنج برای ارتزاق نیست در اندازه‌ای کشت شود که متناسب با بارندگی باشد.

رحیمی با بیان اینکه کشاورزی شغل پایه در استان است و نمی‌توانیم به دلایل مختلف صورت مسئله را پاک کنیم، افزود: باید تنوع کشت، اشتغال صنعت و کشاورزی دانش بنیان را گسترش دهیم چراکه امکان توسعه اراضی کشاورزی جز رفتن به سمت کشاورزی دانش بنیان را نداریم تا تکیه اقتصاد استان به آب کم شود.

انتهای پیام/424/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی دانش بنیان استاندار فارس مورد توجه کشت برنج آب استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

به دنبال توافق‌ سه جانبه با موضوع «توسعه زیست‌بوم نوآوری و بومی‌سازی زیرساخت‌های راهبردی و گلوگاهی حوزه ارتباطات و هوشمندسازی صنایع»، بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲، ایرانسل‌لبز به عنوان بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل، با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و بهره‌مندی از ظرفیت استادان دانشگاه‌های برتر، از طرح‌های پژوهشی و متناسب با نیازمندی‌های اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، حمایت می‌کند.

استادان و دانشگاه‌ها می‌توانند برای مشارکت در این فراخوان، طرح‌های پژوهشی خود در زمینه‌های مرتبط با سطوح هوشمند قابل پیکربندی مجدد (Reconfigurable Intelligence Surface (RIS))، اینترنت اشیا ماهواره محور (Satellite based IOT)، شکل‌دهی پرتو با استفاده از مواد پلاسما، سیستم‌های Cell-free massive MIMO، مکان‌یابی بی‌سیم (Wireless Location Tracking)، مخابرات V2X، شبکه مبتنی بر ORAN (NFV, SDN,…) و … را تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، از طریق ایمیل به آدرس ilabs@mtnirancell.ir ارسال کنند.

پس از پایان مهلت ثبت‌نام و اعلام آمادگی از سوی استادان و دانشگاه‌ها، مراحل اولیه ارزیابی توسط ایرانسل انجام شده و طرح‌های منتخب، به جلسه‌ای با حضور تیم فنی و واحد تحقیق و توسعه ایرانسل دعوت می‌شوند. در مرحله پایانی نیز قرارداد تولیدی یا توافقنامه تحقیقاتی، در قالب طرح‌های حمایتی و اعطای تسهیلات با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و ایرانسل، منعقد می‌شود.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، آن‌ را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد