Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@12:50:56 GMT

روز جهانی کارگر؛ خشونت پلیس مقابل معترضان در اروپا

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۹۲۰۹

روز جهانی کارگر؛ خشونت پلیس مقابل معترضان در اروپا

تجمعات روز جهانی کارگر امسال برای دومین بار از زمان آغاز همه گیری کووید-۱۹ باوجود محدودیت ها در بسیاری از شهرهای اروپا برگزار و به خشونت و درگیری با پلیس ختم شد.

هزاران نفر از اعضای گروه "بلوک سیاه" (افرادی که برای پنهان ماندن هویتشان صورت خود را می پوشانند) در اعتراض های روز اول ماه مه (روز جهانی کارگر) در سراسر فرانسه به خیابان ها آمدند و خواستار برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی شده و مخالفت خود را با برنامه های دولت برای تغییر مزایای بیکاری اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

گزارش ها نشان می دهد در پی این اعتراضات و به آتش کشیدن سطل های زباله و شکسته شدن شیشه یک بانک، پلیس ۴۶ نفر را دستگیر کرد. براساس اعلام وزارت کشور فرانسه، بیش از ۱۰۶ هزار نفر در این اعتراض ها شرکت کرده و از جمله در پاریس بیش از ۱۷ هزار نفر به خیابان ها آمدند.

در این اعتراضات اعضای جنبش "جلیقه زردها" که سه سال پیش موجی از تظاهرات ضد دولتی را برانگیخت و کارگران بخش هایی که در نتیجه محدودیت های وضع شده برای مقابله با کرونا متحمل سختی های اقتصادی بسیاری داشتند، حضور داشتند.  

پلیس پاریس اعلام کرده است که با استقرار پنج هزار افسر پلیس در سرتاسر پایتخت مانع از تشکیل گروهی از آنارشیست های "بلوک سیاه" شده است. گزارش ها نشان می دهد سه افسر پلیس در پاریس زخمی شدند.

همزمان نزدیک به ۳۰۰ تجمع دیگر اعتراضات شهرهای دیگر فرانسه از جمله لیون، نانت، لیل و تولوز برگزار شده است.

در این تظاهرات «ژان لوک ملانشن» رهبر چپ افراطی و «مارین لوپن» رهبر راست افراطی که هر دو قصد دارند «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری را در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده به چالش بکشند، در رویدادهای اول ماه مه شرکت کردند.

همزمان از برلین نیز گزارش هایی مبنی بر درگیری میان پلیس و تظاهرکنندگان روز جهانی کاگر منتشر شده است.

پلیس برلین اعلام کرده است دستکم پنج هزار معترض روز شنبه (دیروز) در جریان تجمع های روز کارگر در برلین به خیابان ها آمدند و با پلیس درگیر و سه افسر در این اعتراضات زخمی شدند.

این دومین تجمع روز کارگر از زمان شروع همه گیری ویروس کرونا است که در آن معترضان علیرغم محدودیت های وضع شده در اعتراض به نابرابری های اجتماعی با پلیس درگیر می شوند. گفته می شود پلیس با استقرار پنج هزار و ۶۰۰ افسر با اسپری فلفل به این اعتراضات واکنش نشان داده است.

آلمان که بزرگترین اقتصاد قاره اروپا بشمار می رود و با موج سوم همه گیری دست و پنجه نرم می کند، شاهد برگزاری تظاهرات در چندین شهر دیگر از جمله هامبورگ و لایپزیگ بود.

در انگلیس هم قانون پیشنهادی جدیدی که به پلیس اختیارات بیشتری برای مهار اعتراضات می دهد، یکی از اصلی ترین موضوعات تظاهرات در این کشور بود. در این تظاهرات صدها نفر در لندن در اعتراض به لایحه پلیس به خیابان ها آمدند.

گزارش ها از تجمعات اعتراضای روز جهانی کارگر از سایر کشورهای اروپا از جمله اسپانیا، ایتالیا، سوئد و بلژیک هم حاکی از درگیری پلیس با معترضان و دستگیری برخی تظاهرکنندگان است./ ایرنا

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: خیابان ها آمدند روز جهانی کارگر گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش دیگری به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین، مدعی شد بسیاری از معترضان برای اغتشاش و آشوبگری پول گرفته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند.

ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند.

وی تصریح کرد می دانید اینها تابلوهای نقاشی شده با دست نیستند که در آن مردم چیزی را نقاشی کنند که واقعا به آن اعتقاد دارند. تمام اینها نقاشی هایی هستند که مانند هم هستند و توسط یک چاپگر چاپ شده است. می دانید، وقتی می فهمید که کسی یا گروهی در راس این پرداخت ها است، آنها صدمه و آسیب زیادی به جهان و همچنین به کشور ما وارد می کنند.

این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا،  از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

ترامپ پیشتر نیز در نخستین واکنش خود به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام و در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!»

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیاواکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویاندانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردندتعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت ۲۱۰ نفر در اعتراضات «روز کارگر» در ترکیه
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است