Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:26:01 GMT

وجود برخی قوانین دست و پا گیر برای برخورد با قاچاق

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۰۲۲۰

وجود برخی قوانین دست و پا گیر برای برخورد با قاچاق

عضو انجمن واردکنندگان لوازم خانگی اظهار کرد: متاسفانه برخی قوانین دست و پای نیروی انتظامی را گرفته است، زیرا قانونا نمی‌توانند با کوله‌برها و قاچاق ته‌لنجی برخورد کنند.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا منصفی - عضو انجمن واردکنندگان لوازم خانگی - در برنامه رادیو گفت‌وگو با موضوع قاچاق لوازم خانگی با تصریح بر اینکه نیروی انتظامی و مرزبانان در تمام مرزهای کشور برای مقابله با قاچاق هوشیارانه عمل می‌کنند، گفت: به علت امتیازاتی که به پیله وری و کوله وری و همچنین ته لنجی های مرزنشین در نظر گرفته شده است مورد سوء استفاده قرار می گیرند و در نتیجه شاهد ورود حجم زیادی کالای قاچاق هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: لنجی که برای ملوانی مجوز گرفته است به اندازه یک تریلی کالای لوازم خانگی قاچاق بار می‌زند و بندر گناوه تخلیه می‌کند. در غرب کشور نیز به صورت کوله وری و خرده کالای قاچاق وارد کشور می شود.

عضو انجمن واردکنندگان لوازم خانگی از دست تنها بودن نیروی انتظامی گفت و اظهار کرد: متاسفانه حتی برخی قوانین نیز جلوی دست و پای نیروی انتظامی را گرفته است زیرا قانونا نمی‌توانند با کوله برها و قاچاق ته لنجی برخورد کنند، در حالی که این افراد از امتیازاتی که قانون به آن ها داده است سوء استفاده کرده و کالای قاچاق به شکل انبوه وارد می کنند.

همچنین اکبر پازوکی - رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی - با بیان اینکه فروش کالای قاچاق در واحدهای صنفی رسمی مجوز دار در حوزه لوازم خانگی صورت نمی گیرد، گفت: مبارزه یکباره و در کوتاه مدت با قاچاق امکان پذیر نیست. به عنوان نمونه برخی اعلام کردند که ممنوعیت واردات لوازم خانگی سبب قاچاق می‌شود در حالی که تا پیش از آن که این محصولات ممنوع نبودند نیز قاچاق آن ها صورت می گرفت.

ضرورت فرهنگ سازی برای استفاده از کالاهای داخلی برای استقبال از لوازم خانگی داخلی
 

وی درباره راه‌های جلوگیری از قاچاق لوازم خانگی توضیح داد و اظهار کرد: سال ۱۳۹۶ سامانه جامع تجارت راه‌اندازی شد. یکی از ابزارهایی که برای جلوگیری از کالای قاچاق می توانستیم از آن استفاده کنیم همین سامانه بود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

ریاست اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی بیان کرد: سوال اساسی این است که چگونه یک یخچال که طول آن دو متر و عرض آن بیش از یک متر است چند هزار کیلومتر از مرز به سمت شهرهای دیگر قاچاق می‌شود اما کسی متوجه آن نمی‌ شود. قطعاً اتحادیه لوازم خانگی نمی تواند به این سوال پاسخ دهد.

وی در حوزه فروش لوازم خانگی مسئولیت مقابله با قاچاق را پذیرفت و گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون حداقل ۵۰ درصد واردات کالای قاچاق در حوزه لوازم خانگی کاهش یافته است و از سوی دیگر تولیدات لوازم خانگی افزایش داشته است، اما متاسفانه چون قبل از آن فرهنگ سازی برای استفاده از کالاهای داخلی نکرده‌ ایم متاسفانه استقبال از لوازم خانگی داخلی چشمگیر نبوده است.
 

راه اندازی مجدد کارخانه ارج

وی با اشاره به راه اندازی مجدد کارخانه ارج تاکید کرد: این کارخانه برای آنکه بتواند بازار خود را پیدا کند نباید مجدداً همان کالاهای قدیمی را استفاده کند، بلکه باید به سمت فناوری و تولید فناورانه حرکت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لوازم خانگي قاچاق نیروی انتظامی لوازم خانگی کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای استان آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد احمدی در تشریح این خبر اظهار کرد: مرزداران با اشراف اطلاعاتی و تشدید کنترل مسیرهای عبور کالای قاچاق در نوار مرزی، طی عملیات دقیق و منسجم موفق شدند تعداد ۴ هزار و ۶۵۰ عدد ایمپلنت دندان، ۲۱۰ لیتر پولیش خودرو، و چندین قلم کالای قاچاق دیگر را کشف کنند.

وی افزود: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده را ۱۷ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال برآورد کردند، که در این عملیات ۳ نفر متهم دستگیر و ۲ دستگاه خودرو نیز توقیف و با تشکیل پرونده قضائی تحویل مراجع ذی صلاح شدند.

کد خبر 6089856

دیگر خبرها

  • کشف کالای قاچاق در مروست
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای استان آذربایجان غربی
  • کشف بیش‌از ۱۱۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر
  • کشف بیش از ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرز‌های استان آذربایجان غربی 
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند