Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@22:36:59 GMT

هنوز در قله پیک چهارم هستیم

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۰۴۷۳

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به اینکه هنوز در قله پیک چهارم قرار داریم گفت:در حال حاضر ۸ هزار و ۵۰۰ تخت از ۱۰ هزار تختی که در استان تهران وجود دارد به بیماران کرونایی اختصاص یافته است. ناطقان: توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران درباره هزینه های درمان بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی اظهار داشت: تمامی بیمه های پایه شامل بیمه سلامت، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مورد قبول است و بیمار در بخش بستری فرانشیز ۱۰ درصد را با تعرفه دولتی پرداخت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیه خدمات، تحت پوشش بیمه است و بیشترین هزینه مربوط به داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی است که آن هم تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با ذکر این نکته که فروش داروهای سهمیه پزشکان در بازار آزاد تخلف است گفت: هفته گذشته راه اندازی کلینیک های ویژه بیماران سرپایی به بیمارستان ها ابلاغ شد. داروهای بیماران کرونایی در داروخانه های منتخب شهر موجود است. رمدسیویر، داروی اصلی برای درمان بیماران کرونایی است و با تجویز پزشک مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: نگرانی ما از بابت نبود این  دارو بود که جلسه ای برای تامین آن تشکیل شد. وقتی در بازار کمبود دارو نباشد مشکلی هم نخواهیم داشت. اگرچه به دلیل مصرف زیاد دارو و کمبود آن هشدارهایی از طرف بیمارستان ها داشتیم که در راستای تشکیل جلسه ستاد کرونا با شرکت های داروسازی و سازمان غذا و دارو در تولید و پخش آن هماهنگی لازم انجام شد.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران تصریح کرد: بحث پرستار خصوصی در بیمارستان ها و خروج دارو از سیستم و هدایت آن به بازار آزاد تخلف است. هموطنان با سامانه ۱۹۰ که مربوط به شکایات وزارت بهداشت است تماس بگیرند و تخلفات را گزارش دهند. با افراد سودجو حتما برخورد خواهد شد. اگرچه تا به امروز گزارش مستقیمی نداشته ایم.

توکلی در واکنش به هزینه های بالای درمان در بیمارستان های دانشگاهی و هزینه پرستار همراه اظهار داشت: هزینه درمان افرادی که از بیمه پایه استفاده نمی کنند بالاتر از افرادی است که بیمه پایه دارند. ضمن اینکه هزینه بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری می شوند متفاوت و بسیار بالاتر از بخش بستری است چون تجهیزات خاصی برای بیمار استفاده می شود و این هزینه در مورد هردو گروه بیمارستان های دولتی و خصوصی مصداق دارد. به این خدمات در اصطلاح هتلینگ می گویند. تعرفه هر تخت و اتاق متفاوت است و بیشترین تعرفه به تخت های ایزوله اختصاص دارد. ولی هرگونه شکایت بابت هزینه باید به ۱۹۰ گزارش شود تا به احصاء دریافتی رسیدگی شود.

 معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به ابلاغ تعرفه های ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: تعرفه های سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود ۲۵ درصد افزایش داشته است. اگرچه نسبت به افزایش تورم در کشور کمتر است.

وی در خصوص تشخیص ویروس های جهش یافته توسط کیت های کرونا تصریح کرد: دو موضوع در مورد کرونای جهش یافته وجود دارد. وجود ویروس های جهش یافته هندی، برزیلی و ... یک مفهوم دارد. وقتی سرعت انتشار ویروس و به تبع آن سرعت آن افزایش می یابد جهش هم اتفاق می افتد . این جهش می تواند حتی مربوط به کشور خود ما هم باشد. بنابراین جهش در مورد ویروس امری طبیعی است و می تواند مثبت یا منفی باشد. به طور مثال ویروس جهش یافته انگلیسی در شدت سرایت بالا بود و از جهت کشندگی پایینتر از ویروس کرونای کلاسیک بود. بنابراین کیت های تشخیصی و حتی واکسن بر روی تمامی انواع ویروس های کرونا موثر هستند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران، وضعیت تخت های مورد نیاز بیماران کرونایی را مناسب خواند و با اشاره به ایجاد سامانه تلفنی ۶۰۷۰ برای رزرو تلفنی تخت گفت: هر شخصی در استان تهران که با توصیه پزشک متخصص نیاز به تخت دارد می تواند با این سامانه تماس بگیرد و بر اساس آن منطقه زندگی نزدیکترین بیمارستان به آنها معرفی می شود. نام بیمار به بیمارستان داده می شود و بیمار در بیمارستان مذکور جایابی می شود.

توکلی افزود: ظرفیت ما در استان تهران حدود ۱۰ هزار تخت برای بیماران کرونایی است و در حال حاضر ۸ هزار و ۵۰۰ تخت مورد استفاده بیماران بستری قرار گرفته است. ضمن اینکه هنوز در قله پیک چهارم کرونا قرار داریم و از تعداد بیماران کم نشده است. منبع: خبر انلاین برچسب ها: قله ، پیک چهارم ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قله پیک چهارم کرونا بیماران کرونایی بیمارستان ها جهش یافته پیک چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان