Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی نجفی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شیوع کرونا در نیشابور منجر به تعطیلی واحدهای صنعتی نشده است اما به بنگاه‌های اقتصادی، به خصوص در حوزه گردشگری آسیب جدی وارد شده و امیدواریم با تولید واکسن های داخلی، بخش گردشگری در سال ۱۴۰۰ رونق بگیرد.
وی اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و اجرای طرح محدودیت‌های ستاد کرونا که برای مدتی کسب و کارها تعطیل شد به هزار و ۵۵٠ نفر در این شهرستان بیمه بیکاری پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در ابتدای همه‌گیری کرونا تصور بر این بود که در بخش بیمه بیکاری شاهد افزایش چشمگیری خواهیم بود اما با توجه به پرداخت تسهیلات همچون سال‌های گذشته کل مقرری بگیران سال ٩٩ که بیمه بیکاری دریافت کردند هزار و ٢۵٠ نفر بودند و افزایش زیادی در شمار آنان نداشتیم و طی این مدت مقرری ١١٠ نفر به دلیل اشتغال پنهان قطع شد و ٢٣٠ نفر از افرادی که بیمه بیکاری دریافت می‌کردند هم برای کسب آموزش مهارتی به فنی و حرفه ای معرفی شدند.
نجفی خاطرنشان کرد: پارسال تسهیلات توسعه اشتغال عشایر روستایی به ٢٨٩ طرح با اعتباری بالغ بر ٣٢ میلیارد و ٣٧٠ میلیون تومان پرداخت شد که باعث ایجاد ۵۶٩ شغل شد، همچنین در این‌ مدت در مجموع سه هزار و ٧٢٩ نفر از جویندگان کار در مراکز کاریابی سطح شهرستان ثبت نام کردند که از این تعداد هزار و ٢٨۴ نفر زن و ٢ هزار و ۴۴۵ نفر مرد بوده‌اند.
وی ادامه داد: آمار به کار گمارده‌شدگان از طریق مراکز کاریابی نیشابور از تعداد کل ثبت نام کنندگان هزار و ۶١١ نفر است که از این تعداد ۵٧٧ نفر زن و مابقی مرد هستند.
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیشابور گفت: آمار کل کارگران بیمه شده مشمول قانون کار در شهرستان های نیشابور و فیروزه ۶٢ هزار نفر است که از این تعداد ۵٨ هزار نفر در نیشابور و چهار هزار نفر در شهرستان فیروزه هستند و در حال حاضر هشت انجمن صنفی فعال در حوزه کارگران و ١٠ انجمن صنفی در حوزه کارفرمایی در این بخش فعالیت دارند.
نجفی عنوان کرد: سال گذشته این شهرستان در حوزه مشاغل خانگی اعتبار اندکی در حد ۴٠١ میلیون تومان داست که برای آن ٣۵ طرح به بانک های عامل معرفی شدند و از این تعداد به ١٨ طرح مبلغ ٢۵٠ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد و مابقی در حال طی مراحل برای دریافت تسهیلات هستند.
مرکز شهرستان‌های ۴۰۰ و ۴۲ هزار نفری نیشابور و فیروزه به ترتیب در ۱۲۷ و ۱۶۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا تسهیلات بانکی نیشابور اشتغال زایی فیروزه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تسهیلات بانکی نیشابور ویروس کرونا تسهیلات بانکی نیشابور اشتغال زایی فیروزه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اخبار کنکور بیمه بیکاری پرداخت شد هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت