Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، دولت در آخرین روزهای فعالیت خود مصوبه ای را از سوی هیئت وزیران ابلاغ کرده که بر اساس آن 3 مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در حوزه های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، سازمان تعاون روستایی و شرکت پشتیبانی امور دام  به بخش خصوصی و تشکل ها با حفظ وظایف حاکمیتی، واگذار شود.

اسحاق جهانگیری در این ارتباط با ارسال نامه‌ای مشترک به وزارت امور اقتصادی و دارایی- وزارت جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری استخدامی کشور  این مصوبه را ابلاغ کرده است، اما در دستگاه هایی که در جریان این مصوبه واگذار شده اند فشار و مقاومت زیادی برای عدم اجرای مصوبه در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی با توجه به اینکه زمان زیادی تا پایان کار دولت مستقر باقی نمانده است ممکن است این مصوبه به مرحله اجرا نرسد زیرا هنوز سازوکار اجرای این مصوبه نیز اعلام نشده است.

بنابراین گزارش هیئت وزیران  با استناد به  قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی موارد زیر را مصوب کرد:

«1- تعیین خط مشی و ضوابط مناسب در جهت تولید، تکثیر، تدارک، توزیع، حمل و نقل و خرید و فروش نهاده، از وظایف شرکت سهامی خاص خدمات حمایتی کشاورزی منتزع و به عنوان وظایف حاکمیتی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل می شود.

2- پیش بینی و تامین اعتبارات لازم جهت کمک به عمران و احیای مراتع کشور و تولیدکنندگان علوفه داخلی با رعایت ضوابط و مقررات، از وظایف شرکت پشتیبانی امور دام کشور منتزع و به عنوان وظایف حاکمیتی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل می شود.

3- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور ظرف سه ماه پیشنهاد لازم را در خصوص شناسایی و واگذاری وظایف تصدی گری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به بخش غیردولتی نظیر اتحادیه ها و تعاونی های بخش کشاورزی و همچنین واگذاری وظایف حاکمیتی آن به وزارت جهاد کشاورزی در چارچوب ماده (115) قانون مدیریت خدمات کشوری تنظیم و به شورای عالی اداری ارائه نماید.»

در حالی که این مصوبه ابلاغ شده که برخی تشکلهای بخش کشاورزی در تماسی که با خبرگزاری تسنیم داشتند اعلام کردند که هیچ نوع ساز و کاری برای اجرای این واگذاری اعلام نشده است و برای برای ورود به موضوع و قبول مسئولیت ها مشخص نیست که چه باید بکنند.

برخی از دستگاه های یاد شده مدعی هستند که در جریان این خصوصی سازی یکباره نبودند و این موضوع را برای اولین بار بعد از انتشار خبر خبرگزاری تسنیم مطلع شده اند.

اما مدیران یکی از این سه مجموعه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: با توجه به زمان باقی مانده از عمر دولت به نظر نمی رسد که این مصوبه اجرایی شود اما آنچه موجب نگرانی است بسته شدن اعتبارات است که می تواند مشکلات فراوانی را در این ماه ها ایجاد کند.

بنابر این گزارش دلایل ابلاغ این مصوبه شتاب زده از سوی دولت به درستی مشخص نیست و مسئولان دولتی نیز فعلا در این ارتباط سکوت اختیار کرده اند.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وظایف حاکمیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران