Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فتح‌الله حقیقی در جلسه ستاد کرونای استان زنجان با اشاره به اینکه کنترل روند شیوع ویروس کرونا بستگی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد، اظهار کرد: تنها راه قطع این بیماری رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است.

استاندار زنجان با درخواست از رسانه‌ها برای فرهنگ‌سازی رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیان کرد: در این شب‌های قدر از شهروندان درخواست می‌شود بواسطه رسانه‌های گروهی و فضای مجازی در منزل کنار اعضای خانواده از فیوضات  این شب‌ها بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگرچه برخی افراد به دلایلی تمایل دارند از این شبهای قدر به صورت حضوری در اماکن متبرکه استفاده کنند، اما این مراسم بصورت محدود در فضای باز اماکن متبرکه و طبق پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی مرکز بهداشت برگزار و بصورت دقیق حتی ورود، خروج و حتی محل نشستن افراد پایش می‌شود.

حقیقی گفت: باید همه ناظرین و بازرسان به ویژه ناجا، بسبج، بهداشت و هلال احمر دقت کافی بر رعایت پروتکل‌های یاد شده داشته باشند و مصوبات قرارگاه مرکزی و مسائل مربوطه نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد یک قدم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی رو به پیشرفت هستیم که این نتایج خوبی به دنبال دارد، اضافه کرد:  بروز این وضعیت کاهش بیماران بستری و سرپایی‌های استان را موجب شده و از طرفی اقدامات خوب مرکز بهداشت و درمان استان نیز تاثیر گذار بوده است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه وضعیت کنونی استان بیانگر آن است که همچنان باید پر قدرت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار عموم باشد، افزود: قطعا بی‌توجهی‌ها جهش دوباره‌ای را رقم می‌زند.

وی با اشاره به اینکه در استان زنجان هم میانگین پی سی آر مثبت استان از ۶۲ درصد به ۶۹ درصد رسیده است، گفت: در استان هم اکنون رهگیری و بیماریابی هوشمند در جریان است از طرفی گردش ویروس در استان خطرناک و بالا شده که امیدواریم تا پایان هفته آینده این روند کاهش یابد.

حقیقی با بیان اینکه بازرسین باید پروتکل‌های بهداشتی را به جد دنبال کنند، افزود: همه ناظرین و بازرسان دقت کافی بر رعایت پروتکل‌های یاد شده داشته باشند.

وی یاد آور شد: با همکاری خوب مردم استان یک قدم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی رو به جلو هستیم و امیدواریم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به بیش از ۹۰ درصد برسد.

استاندار زنجان با بیان اینکه دورهمی‌ها در استان زنجان باید به حداقل برسد، افزود: نباید مجالس ترحیم برگزار شود و مردم به این باور برسند که کرونا تمام نشده و همچنان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نیز با بیان اینکه در حال حاضر چهار شهرستان زنجان، ابهر، خرم‌دره و خدابنده قرمز هستند، گفت: در این میان شهرستانهای طارم، ماهنشان و سلطانیه نارنجی بوده و ایجرود زرد است.

پرویز قزلباش با بیان اینکه باید رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در استان با قوت بیشتری رعایت شود، گفت: با توجه به شرایطی که در استان حاکم است، امتحانات پایه نهم و دوازدهم نیز باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه باشد.

روزانه 20 نفر در انتظار بخش مراقبت‌های ویژه هستند

وی با اشاره به اینکه طبق خوداظهاری بیماران 80 درصد بیماری‌های کرونا به علت دورهمی رخ می‌دهد، گفت: باید برای قطع کرونا دورهمی به صفر برسد و در این رابطه تعطیلات عید فطر مورد نظر باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از بدحال بودن یک سوم بیماران کرونایی در زنجان خبر داد و افزود: روزانه ۲۰ تا ۳۰ نفر در انتظار بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه هستند.

قزلباش با بیان اینکه میزان رعایت‌ پروتکل‌های بهداشتی زنجانی‌ها بیش‌تر از سایر استان‌ها است ولی قابل قبول نیست، زیرا رعایت زیر ۹۰ درصدی پروتکل‌های بهداشتی تاثیرگذاری زیادی ندارد، تصریح کرد: برای مقابله با گونه‌های مختلف ویروس کرونا، میزان تاثیرگذاری واکسن متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه با تزریق واکسن روند ایمنی‌زایی آغاز می‌شود و این کار یک تا دو هفته به طول می‌انجامد، اظهار کرد: در مرحله سوم کارآزمایی بالینی افرادی که در مطالعه شرکت کردند نیاز به تغییر رفتار نیست و نیاز به قرنطینه نیز ندارند.

شایان ذکر است، صادر نکردن گواهی عدم پرداخت چک تا ۱۰ روز آینده، برداشتن شرط گواهی مالیاتی برای تمدید پروانه‌ها تا پایان شهریورماه، عدم جریمه مالیاتی و فرصت اقساط بانکی معوق تا پایان خردادماه از موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی زنجان بهداشت بیماران بستری استاندار زنجان فتح الله حقیقی رعایت فاصله اجتماعی قرنظینه رعایت پروتکل های بهداشتی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است