Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات نرخ مرغ خبر داد و گفت: هم اکنون مرغ نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و مرغ گرم در خرده فروشی ها ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

وی افزود: دولت در ۱۱ فروردین با اصلاح قیمت مرغ، بازار را متعادل کرد که انتظار می رفت حداقل در کوتاه مدت شاهد افزایش قیمت مولفه های تولید نباشیم چرا که این موضوع بر بازار مصرف اثر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسداله نژاد ادامه داد: علی رغم آنکه رئیس جمهور اعلام کرد که قیمت اولیه هیچ کالایی نباید افزایش یابد، اما ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب ذرت و کنجاله سویا را افزایش داده است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه ۹۰ تا ۹۵ درصد بار واحدهای مرغداری از بنادر بارگیری می شود، بیان کرد: با توجه به اثرگذاری افزایش ۳۰ درصدی کرایه حمل بر قیمت تمام شده تولید و کمبود و گرانی جوجه یکروزه پیش بینی می شود که بازار مرغ مجدد ملتهب شود.

وی افزود: در مقطعی که قرارگاه ساماندهی مرغ نرخ مصوب را اعلام کرد، به رغم اختلاف با آنالیز هزینه های تولید، تنها به خاطر معیشت مردم قبول کردیم.

این مقام‌ مسئول با بیان اینکه آینده روشنی پیش روی تولید نیست، گفت: با توجه به عرضه جوجه ۶۰ تا ۶۵ درصد بالاتر از نرخ مصوب و افزایش ۱۲ درصدی قیمت مصوب ذرت و کنجاله و کاهش تولید جوجه پیش بینی می شود که ثبات بازار مرغ شکننده باشد.

وی با بیان اینکه نهاده های دامی به طور کامل از سامانه بازارگاه تامین‌می شود، گفت: اگر تامین نهاده از طریق سامانه دچار چالش شود، بر بازار مرغ اثر می گذارد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه در فروردین ۱۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است، بیان کرد: وضعیت تولید جوجه قابل پیش بینی نیست چرا که در ماه های شهریور، مهر و آبان سال گذشته جوجه ریزی در واحدهای مرغ مادر بشدت کاهش یافت که این موضوع بر بازار مرغ اثر گذاشته است.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه از ابتدای اردیبهشت تاکنون ۳۸ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است، بیان کرد: با استمرار روند فعلی پیش بینی می شود که میزان جوجه ریزی به ۱۱۵ تا ۱۲۰ میلیون قطعه برسد که در صورت تحقق ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود که این‌ میزان جوابگوی نیاز داخل است.

وی در پایان با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرغ نداریم، تصریح کرد: پشتیبانی امور دام برای تامین ذخایر استراتژیک اقدام به واردات مرغ کرده است، درحالیکه پتانسیل تولید مرغ در کشور بالاست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار مرغ قیمت ذرت کنجاله سویا جوجه ریزی بازار مرغ پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران

رضا غلامی مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام مازندران گفت: یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در ۶ ماه گذشته در استان توزیع شد.

او درباره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، گفت:با توجه به افزایش جوجه ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد ۴ هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد که ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه علیرغم مشکلات زیاد در تامین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز موثر باشد، افزود: برای حمایت از مصرف کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت.

او گفت: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

غلامی افزود: از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟