Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@04:03:38 GMT

خبر خوش برای بدهکاران بانکی

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۲۷۵۷

خبر خوش برای بدهکاران بانکی

ایسنا: بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست معاون اقتصادی وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، با اشاره به بند یک مصوبات جلسه ۶۴ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا درخصوص ضرورت آماده سازی نهایی حدود ۱۲ هزار تخت بیمارستانی برای مقابله با بیماری کووید- ۱۹ گفت: طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه کشور، در حال حاضر تعداد بیمارستانهای دارای پیشرفت فیزیکی بالا که امکان بهره برداری کامل از آنها تا پایان تیر ماه سال جاری وجود دارد؛ شامل ۷۴ طرح بیمارستانی با ظرفیت ۱۱۵۰۰ تخت بستری بوده که مبلغ ۴۷ هزار میلیارد ریال، جهت تکمیل و۷۰ هزار میلیارد ریال منابع ریالی و۳۰۰ میلیون دلار منابع ارزی جهت تجهیز آنها مورد نیازاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه به موجب مفاد نامه سازمان برنامه و بودجه کشور، منابع مورد نیاز جهت تکمیل و تجهیز ۷۴ طرح بیمارستانی مورد اشاره از ظرفیت های موجود در قانون بودجه سال جاری، تامین خواهد گردید؛ گفت: بر اساس مفاد بند یک مصوبات شصت و چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، با هدف پیشبرد دقیق تر برنامه ها، وزارت بهداشت موظف گردیده تا گروه ویژه‌ای رابرای تجهیز و آماده سازی تختهای بیمارستانی برای بیماران کووید- ۱۹ تشکیل دهد.

مهلت اجرای قانون تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی تمدید شد

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا از تمدید مهلت اجرای قانون تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی بر اساس اقدام مؤثر بانک مرکزی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بابک دین پرست دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا به موضوع بند (۴) مصوبات شصت و چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: طبق مفاد مصوبه ستاد به سبب استمرار شرایط ناشی ازبیماری کرونا و اثرات تعطیلی های وضع شده برای مشاغل و کسب وکارها، مهلت های زمانی مندرج در بند هفتم مصوبه چهل و هفتمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا- مورخ ۱۵-۹-۱۳۹۹، در زمینه قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور، به مدت شش ماه تمدید گردید.

همچنین در همین راستا "دراجرای مصوبه ستاد ملی، و بخشنامه بانک مرکزی، به مدیران عامل بانک های دولتی، غیر دولتی و موسسات اعتباری غیربانکی، ابلاغ و طبق آن تصریح شده است که مهلت مندرج در قانون مزبور، برای اشخاص مشمولی که تاکنون نتوانسته اند از مزایای قانون مذکور بهره مند شوند، برای تسلیم تقاضا به بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی، تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۰، برای بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی به منظور محاسبه مانده بدهی مشتری، وفق ضوابط ابلاغی بانک مرکزی، تا پایان مرداد ماه سال ۱۴۰۰ و برای اشخاص مشمول به منظور تسویه نقدی مانده بدهی، تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰، تمدید می گردد".

منبع: فردا

کلیدواژه: کزونا تسهیل بدهی بدهکاران بانکی دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۲۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد