Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@09:02:58 GMT

4علامت هشداردهنده ابتلابه پارکینسون

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۳۷۷۵

بیماری پارکینسون وضعیتی است که بر مغز تأثیر می‌گذارد و باعث ایجاد مشکلاتی مانند لرزش و سفتی بدن می‌شود. ناطقان: به نقل از روسیا الیوم، بیماری پارکینسون به عنوان یک بیماری پیشرونده شناخته می‌شود و طی آن سیگنال‌هایی که بین مغز و سیستم عصبی برقرار است، مختل می‌شوند که این امر باعث ایجاد برخی معلولیت ها خواهد شد که بسیاری از آن‌ها مربوط به فرآیند حرکتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غالبا علائم پارکینسون در ابتدای ابتلا پنهان هستند، اما با پیشرفت بیماری کاملاً بروز پیدا می‌کنند. چهار علامت اولیه وجود دارد که نسبت به خطر ابتلای به پارکینسون هشدار می‌دهند و فرد نباید آن ها را نادیده بگیرد:

لرزش بدن

لرزش به عنوان علامت اصلی بیماری پارکینسون توصیف شده و شامل لرزش مداوم یا لرزش در دست‌ها، پا‌ها یا چانه می‌شود. لرزش ممکن است به تدریج شروع شود و گاهی به سختی نمایان شده و ممکن است فقط در یک دست باشد. علامت لرزش شایع‌ترین علامت ابتلا به بیماری پارکینسون بوده و ممکن است با گذشت زمان بدتر شود.

مشکل در راه رفتن

هنگام ابتلا به پارکینسون، الگوی راه رفتن فرد ممکن است تغییر کند؛ به گونه‌ای که ممکن است راه رفتن بیش از حد کند شود یا بیمار هنگام راه رفتن پاهایش را بکشد.

این علامت اغلب به عنوان "راه رفتن بی هدف یا کورکورانه" توصیف می‌شود. هنگام راه رفتن نیز ممکن است تکانه بازو کمتر باشد.

عدم تعادل

بیماری پارکینسون سلول‌های عصبی را در اعماق مغز هدف قرار می‌دهد. اعصاب موجود در گانگلیون پایه تعادل و انعطاف پذیری را کنترل می‌کنند، بنابراین هرگونه آسیب به این اعصاب می‌تواند تعادل فرد را مختل کند.

یک پزشک عمومی برای ارزیابی تعادل فرد و تعیین اینکه آیا علائم بیماری پارکینسون هستند یا نه، آزمایشی را انجام می‌دهد که به عنوان تست کشش شناخته می‌شود.

اختلال در زبان اشاره

حالات صورت شامل حرکات ظریف و پیچیده عضلانی است. اگر حالت‌های صورت فرد افسرده‌تر یا دیوانه‌تر به نظر برسد، این می‌تواند نشانه‌ای از بیماری پارکینسون باشد.

عضلات صورت آهسته‌تر یا سفت‌تر از حد معمول حرکت می‌کنند و همچنین ممکن است پلک زدن چشم با سرعت کمتری در بیماران اتفاق بیفتد. اگر فکر می‌کنید به بیماری پارکینسون مبتلا هستید، باید با پزشک عمومی خود صحبت کنید.

گفتنی است که تشخیص این بیماری همیشه آسان نیست؛ بنابراین برای تشخیص دقیق و در نظر گرفتن بهترین گزینه‌های درمانی، مراجعه به متخصص پارکینسون مهم است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: علامت هشدار دهنده ، ابتلا ، پارکینسون

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علامت هشدار دهنده ابتلا پارکینسون بیماری پارکینسون راه رفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟