Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، علی‌رغم اینکه ۲۵ سال از ارتقا آبدانان به شهرستان می‌گذرد این منطقه هنوز با کمبود امکانات پزشکی از جمله نبود متخصص در برخی رشته‌های پزشکی، کمبود بیمارستان در شهرستان، نبود خدمات شبانه روزی در برخی درمانگاه‌ها و... مواجه است.

همین امر علاوه بر اینکه شهرستان آبدانان را به یکی از محروم‌ترین مناطق استان تبدیل کرده است، هزینه‌های اضافی زیادی را نیز برای ساکنان این دیار جهت مراجعه به مناطق دیگر برای درمان به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شیوع ویروس کرونا نبود امکانات زیرساختی، کمبود برخی داروها، نبود تخت برای بستری بیماران و... مردم این شهرستان را با مشکل جدی روبرو کرد.

در ادامه شاهدیم علی‌رغم بی‌توجهی به این مهم انتقال یکی از پزشکان متخصص آبدانان به شهرستان دهلران در زمانی که آبدانان با کمبود نیرو مواجه‌ است معضل جدیدی را در این دیار پدید آورد که واکنش شدید مردم شهرستان را در پی‌داشت.

 فشار دانشگاه علوم پزشکی برای انتقال

مریم فرهنگ دارنده‌ی گواهی نامه‌ی تخصصی بیماری‌های داخلی خبر اعزام خود به دهلران خطاب به مردم آبدانان را اینگونه بیان کرده است: مردم شریف شهرستان آبدانان، با سلام؛ به اطلاع می‌رساند که اینجانب دکتر مریم فرهنگ، متخصص بیماری‌های داخلی، طی ماه‌های اخیر تحت فشار شدید دانشگاه علوم پزشکی ایلام قرار گرفته‌ام. 

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایلام خواهان تعطیلی مطب اینجانب در شهرستان آبدانان و لغو قرارداد با بیمارستان رسول اکرم و افتتاح مطب در شهر دهلران و عقد قرارداد با بیمارستان شهدای آن شهر است.

کمپین حمایت از دکتر فرهنگ 

به سرعت پس از درج این اخبار کمپینی با اعضای بیش از هزار نفر در حمایت از پزشک متخصص مریم فرهنگ تشکیل شد تا مردم این منطقه‌ محروم بتوانند صدای خود را به گوش مسوولین برسانند و اقدامی در این زمینه صورت گیرد.

سنگ اندازی مسوولین برای خدمت یک پزشک بومی در آبدانان

منصور رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: آبدانان بیش‌ترین درصد مبتلایان به کرونا در سطح استان را به خود اختصاص داده است که همین امر نشان دهنده‌ی عدم توجه مسوولین جهت کمک به بیماران کرونایی است.

وی افزود: مسوولان علوم پزشکی علی‌رغم اینکه اقدامی جهت تکمیل اورژانس آبدانان که از‌ سال ١٣٩٥ نیمه کاره مانده انجام دهند مانع از خدمت یک پزشک بومی در بخش خصوصی می‌شوند.

یکی دیگر از ساکنان شهرستان آبدانان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: من بیماری کولیت زخمی روده، بیماری سرع و ۸۰ درصد اعصاب روان دارم که نیازمند ویزیت دکتر متخصص هستم.

وی افزود: قبل از شروع طبابت دکتر فرهنگ در آبدانان باید مسافت طولانی را تا اهواز برای معالجه طی میکردم که بعد از رفتن دکتر فرهنگ از آبدانان دوباره شرایط برای معالجه‌ی من و بیمارانی مانند من سخت‌تر می‌شود.

لازم به ذکر است؛ یکی از مسوولین آبدانان پس از رسانه‌ای شدن اعزام دکتر فرهنگ به دهلران خطاب به مردم آبدانان گفت: اگر این موضوع را رسانه‌ای نمی‌کردند در کمترین زمان ممکن مشکل حل می‌شد!

این سخن در حالی است که اعزام دکتر فرهنگ به دهلران از اواخر سال ۱۳۹۹ مطرح و بار‌ها مطب این دکتر به صورت مقطعی تعطیل شده بود که پس از گذشت چند ماه به دلیل عدم توجه مسوولین این خبر در اردیبهشت ۱۴۰۰ در شبکه‌های مجازی منتشر شد.

سوال اینجاست رسانه‌ای شدن این خبر و آگاه سازی مردم آبدانان چه تاثیری بر پیگیری این مشکل از سوی مسوولین دارد؟ شاید غرض پنهان ماندن دست‌های پشت پرده از بروز ناعدالتی‌ها در حق مردم آبدانان بوده است‌.

دکتر فرهنگ طبق تعهد خود باید به دهلران بازگردد

مراد حاصلی فرماندار آبدانان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: این مورد در حوزه‌ی کاری علوم پزشکی است که براساس گفته‌ی مسوولان علوم‌پزشکی، دکتر فرهنگ طبق تعهدی که دارد باید به دهلران باز گردد چون شهرستان دهلران علی‌رغم آبدانان تنها از یک نیروی بومی برخوردار است.

وی افزود: با این حال چون شهرستان آبدانان نیز با کمبود پزشک متخصص در زمینه‌های مختلف همراه است در حال رایزنی‌هایی هستیم که با کمک علوم پزشکی مثمر ثمر واقع شود.

دلیل اعزام دکتر فرهنگ به دهلران

پیرو گزارش قبلی خبرگزاری فارس، محبوب رستمزاد مسوول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام دلیل اعزام دکتر فرهنگ را اینگونه بیان کرد: خانم فرهنگ طبق تعهدی که دارد، موظف به خدمت در شهر دهلران است، زیرا او سهمیه مناطق محروم بوده و متعهد است طبق دستور دانشگاه علوم پزشکی ایلام در هر منطقه‌ای که دانشگاه صلاح بداند خدمت کند.

وی افزود: خانم فرهنگ اجازه داشت بنا به دلایلی در یک مقطع زمانی در شهر آبدانان خدمت کند، اما در حال حاضر آبدانان دارای دو نیروی متخصص و دهلران با کمبود نیرو مواجه بوده است.

تکذیب سخنان مسوولین دانشگاه علوم پزشکی

سخنان این مسوول در تعهدنامه محضری دکتر متخصص مریم فرهنگ محل خدمت استان ایلام تعیین شده و به هیچ شهرستان خاصی تعهد داده نشده است لازم به ذکر است؛ مدت تعهد این پزشک نیز تنها ۸ سال بوده که به پایان رسیده است.

در ادامه نیز طبق نامه معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام انتقالی این پزشک به صورت دائم و کامل، بدون قید و شرطی به شهرستان آبدانان صورت گرفته است.

پروانه مطب دکتر فرهنگ به صورت قانونی و با نامه دانشگاه علوم پزشکی خطاب به سازمان نظام پزشکی در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ برای شهر آبدانان صادر شد و مجددا نامه موافق جهت تمدید پروانه مطب آبدانان برای سال ۱۳۹۹و ۱۴۰۰ در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ خطاب به سازمان نظام پزشکی ایلام صادر شد.

وجود ۴ متخصص داخلی در دهلران!

در ادامه نیز شاهدیم بیمارستان شهدای دهلران در حال حاضر دارای ۲ پزشک شاغل به نام‌های خانم دکتر حامدی و خانم دکتر رضایی و در بخش خصوصی نیز آقای دکتر ماپار و آقای دکتر اسماعیلی فعالیت می‌کنند.

لذا در حال حاضر ۴ متخصص داخلی مشغول ارایه خدمت به مردم دهلران هستند و در واقع شهرستانی که در گذشته درخواست نیرو داشته شهرستان آبدانان بوده که به این مهم هیچ توجهی نشده است.

در همین راستا خبرنگار فارس جهت پیگیری اعتراضات مردم در خصوص بی‌تدبیری شبکه بهداشت با رشیدی مدیر شبکه بهداشت آبدانان تماس گرفت که متاسفانه مسوول مربوطه حاضر به پاسخگویی نبود.

لازم به ذکر است؛ علوم پزشکی و سایر ارگان‌های مربوطه نیز بهتر است حق طبابت یک پزشک در زادگاهش که با کمبود نیروی درمان مواجه هست را از او سلب نکنند و به جای کارشکنی‌ها و ایجاد تشویش در اذهان عمومی و اختلاف بین مردم آبدانان و دهلران، قدمی در راستای کاهش محرومیت در این شهرستان بردارند.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۹۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دکتر فرهنگ دانشگاه علوم پزشکی ایلام شهرستان آبدانان دکتر فرهنگ مردم آبدانان خبرنگار فارس مریم فرهنگ رسانه ای علی رغم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز