Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،امروزه با توجه به حجم بسیار جمعیت فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور از رشته‌های مختلف، پیدا کردن شغل مرتبط با رشته تحصیلی یکی از دغدغه‌های جوانان کشور است.

اما دنیای زیر آب و اسرارش همیشه مورد توجه انسان بوده و می‌تواند وسوسه شغلی پردرآمد را برآورده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارافرین موفق فردیسی که به پرورش ماهیان زینتی می پردازد و یکی از بزرگترین مجموعه‌های پرورش و تکثیر ماهی‌های زینتی را  راه اندازی کرده است در گفت و گو با خبرنگار ما  گفت: با علاقه‌ای که به دنیای زیر آب و ماهیان دارم توانسته ام یکی از بزرگترین مجموعه‌های پرورش و تکثیر ماهی‌های زینتی را راه اندازی کنم.

او گفت:با سرمایه گذاری حدود پنج میلیون این کار را شروع کرده ام و درحال حاضر بالای صدو هشتاد گونه ماهی زینتی در مجموعه‌های پرورش ماهی را پرورش می دهم.

کارآفرین فردیسی افزود:  در حال حاضر ۳۲ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز نیز گفت : سال گذشته بیش از نیم میلیون قطعه انواع ماهی‌های زینتی از البرز به کشور‌های گرجستان، سوریه، ترکیه، عراق و افغانستان صادر شده است.

عبدالملکی افزود: جوانانی که می‌خواهند در حوزه بسته بندی محصولات، پرورش قارچ وغیره ... فعالیت کنند، لازم است طرح خود را از طریق جهاد پیگیری کنند.

او گفت: سالانه حدود دویست میلیون قطعه ماهی زینتی در ایران تولید می‌شود که سهم استان البرز در پایان سال ۹۹ با فعالیت ۲۶ واحد پرورش ماهی زینتی ۱۴/۵ قطعه ماهی بوده‌است.

رئیس اداره امور دام جهاد کشاورزی البرز افزود: امکان پرورش ماهیان در حجم اندک و هزینه کم در منزل وجود دارد که منبع درامد مشاغل خانگی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ر.ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش ماهی قطعه ماهی پرورش ماهی ماهی زینتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۵۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند

استاندار اردبیل با بیان اینکه ثروت‌آفرینی و پیشرفت با تقویت فرهنگ تولید و ایجاد مکانیزم و زنجیره تولید امکان‌پذیر است، گفت: کارگران به‌عنوان پیشروان میدانی تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی استانداری، سیدحامد عاملی در آیین تجلیل از کارگران در کارخانه سیمان اردبیل اظهار کرد: با توجه به پیشینه مصرف‌گرایی و هزینه‌کرد درآمدهای نفتی، تقویت بخش تولید در جامعه ما ضروری است و وجود مشکلات اقتصادی در جامعه هم تقویت فرهنگ تولید و ایجاد مکانیزم و زنجیره تولید را برای ثروت‌آفرینی و پیشرفت لازم کرده است.

وی افزود: در استان اردبیل ظرفیت‌های مهمی برای ایجاد زنجیره تولید و ثروت‌آفرینی داریم که بر اساس این ظرفیت‌ها، نباید سرانه درآمد ناخالص ما کمتر از کشورهایی باشد که فاقد چنین ظرفیت‌ها و زمینه‌های تولید ثروت هستند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه حضور کارگران در میدان کار و تلاش، نشانگر رونق گرفتن تولید و زمینه‌ساز ثروت‌آفرینی است، تصریح کرد: کارگران به‌عنوان پیشروان میدانی تولید باید مورد توجه قرار گیرند.

عاملی با قدردانی از فعالان بخش‌های تولید هم در عرصه علم و فن و خدمات و هم در موقعیت میدانی و عملیاتی، بیان کرد: لازم است همه به باور تولید برسند و هر کس در هر حوزه فعالیتی، به تولید محصول حوزه کاری خود اعم از تولید دانش، خدمات جدید و کار میدانی بپردازد.

وی با بیان اینکه تقویت تولید در جامعه گام مهمی در راستای مقابله با هجمه‌های اقتصادی دشمنان است، گفت: هر جا در جامعه اراده‌ای شکل یافته است، پیروزی بر دشمنان به دست آمده است و با همدلی و فرهنگ‌سازی کار و تولید می‌توان در عرصه اقتصادی نیز بر مشکلات فائق آمد.

کد خبر 749561

دیگر خبرها

  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری