Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرانوند در رادیو گفت‌وگو عنوان کرد: به کاربردن عنوان «شکست» برای نتیجه ای که تیم ملی وزنه برداری در رقابت های آسیا به دست آورده است منصفانه نیست چرا که ورزشکاران توانستند 7مدال طلا، 4 نقره و 4 برنز را به دست آورند.

به گزارش برنا، محسن بیرانوند در ارتباط تلفنی با برنامه «ورزش بدون ویرایش» درباره ناکامی تیم ملی وزنه برداری در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه گفت: پشتیبانی از اردوهای تیم ملی که در حیطه مدیریت فدراسیون است به بهترین شکل انجام شده است؛ کمااین که ورزشکاران تیم ملی هم به کیفیت اردوهای برگزار شده از سوی فدراسیون اذعان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود شرایط اپیدمی و نفوذ آلودگی به تیم ملی برخی از رشته های ورزشی، ورزشکاران وزنه بردار همچنان در سلامت هستند و اردوها در اهواز و تهران بدون مشکل پیش رفته است، از نظر تغذیه ای و بهره مندی از مکمل ها هم در شرایط خوبی به سر برده اند و رکوردهای قابل توجهی هم در دوره اردویی داشتند.

دبیر فدراسیون وزنه برداری با یادآوری این که تمام امکانات رفاهی برای اعضای تیم ملی فراهم شده است، گفت: فدراسیون، پشتیبانی لازم را به عمل آورده است اما این که چرا نتایج این مسابقات رضایت بخش نبوده است باید آسیب شناسی صورت پذیرد.

به گفته بیرانوند، ایران با به دست آوردن 7مدال در 10 وزن رقابت های آسیا، رتبه دوم از نظر مدالی را به دست آورده است که کمتر به آن پرداخته می شود و موضوع چهارم شدن از نظر امتیاز برجسته شده است.

وی به معرفی چهره های جدید در این دوره از رقابت ها اشاره کرد و گفت: حضور «مصطفی جوادی» با 21 سال سن در این مسابقات اهمیت بسیار زیادی دارد. او یک تک مدال برای تیم ملی کسب کرد و اگر وزنه آخر را هم بالای سر می برد مقام دوم را به دست می آورد. همچنین درخشش جوان دیگری مانند حسین سلطانی حاصل مدیریت فدراسیون است.

این مقام مسئول در فدراسیون وزنه برداری تاکید کرد : ما بر اساس بودجه، جامعه آماری، آمایش سرزمین و شرایط حاکم بر ورزش وزنه برداری یک برنامه ریزی درست داشته باشیم. اگر ادعا کنیم در بهترین شرایط قرار داریم شکست ما آغاز خواهد شد.

بیرانوند در واکنش به گفته یکی از مخاطبان رادیو گفت‌وگو مبنی بر این که دلیل اصلی ضعف تیم ملی وزنه برداری، انتقاد پذیر نبودن اعضای فدراسیون به خصوص آقای علی مرادی (رئیس فدراسیون) است، بیان کرد: اگر در کنار یک نقد منصفانه، یک راه حل هم وجود داشته باشد کمک کننده و تاثیرگذار خواهد بود.

وی درباره تاثیر شیوع ویروس بر برنامه های تیم ملی وزنه برداری و مسابقات المپیک گفت: علیرغم وجود اپیدمی، مسابقات لیگ به منظور ایجاد درآمد برای ورزشکاران و زنده نگه داشتن این ورزش در باشگاه ها، با رایزنی با وزارت بهداشت و فدراسیون پزشکی برگزار شد.

بیرانوند در خاتمه تاکید کرد: به کاربردن عنوان «شکست» برای نتیجه ای که تیم ملی وزنه برداری در رقابت هاب آسیا به دست آورده است منصفانه نیست چرا که ورزشکاران توانستند 7مدال طلا، 4 نقره و 4 برنز را به دست آورند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیم ملی مسابقات قهرمانی آسیا سلامت تغذیه فدراسیون وزنه برداری ایران رقابت جامعه وزنه برداری علی مرادی ویروس المپیک درآمد وزارت بهداشت آسیا وزنه برداری تیم ملی وزنه برداری وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب

فسیل تقریباً دست نخورده گونه‌ای از کانگوروها که ۴۶ هزار سال است منقرض شده‌اند، در استرالیا کشف شده است که یکی از کامل‌ترین اسکلت‌های یک گونه منقرض شده در استرالیاست که ۷۱ درصد استخوان‌های آن حفظ شده است.

به گزارش ایسنا، دانشمندان موزه ویکتوریا اسکلت دست نخورده یک کانگوروی جوان از گونه Simosthenurus occidentalis را که معمولاً به عنوان «کانگوروی کوتاه‌صورت» شناخته می‌شود، کشف کردند.

به نقل از آی‌ای، این فسیل که از غاری در نزدیکی منطقه بوچان در گیپسلند استرالیا به دست آمده است، یکی از کامل‌ترین اسکلت‌های گونه‌های منقرض شده در این کشور است که ۷۱ درصد استخوان‌های این حیوان حفظ شده است.

این کشف مدیون نگاه دقیق جاشوا فان‌ دایک یکی از محلی‌های منطقه گیپسلند است که در سال ۲۰۱۱ به طور تصادفی با این بقایای فسیل شده در یک غار برخورد کرد.

فان دایک با بازگویی این صحنه اظهار داشت: این فسیل پشت چند سنگ افتاده بود و انگار مستقیم به من نگاه می‌کرد. خانواده فان دایک که سابقه غارنوردی دارند، از دهه ۱۹۹۰ با دیرینه شناسان موزه ویکتوریا همکاری می‌کنند و به طور فعال غارهای مجاور محل زندگی خود را کاوش می‌کنند.

استخراج اسکلت فسیل شده این کانگوروی کوتاه‌صورت موفقیت کمی نبود و به بیش از ۵۸ ساعت تلاش غارنوردی در یک دوره دو ساله نیاز داشت. این کشف بر سهم ارزشمند افراد خارج از بدنه جامعه علمی به ویژه غارنوردان تفریحی تاکید می‌کند که اوقات فراغت خود را به کشف و استخراج چنین آثار ارزشمندی از اعماق غارها اختصاص می‌دهند.

استخراج فسیل

تیم زیگلر، دیرینه‌شناس مؤسسه تحقیقاتی موزه ویکتوریا که رهبری این کاوش را برعهده داشت، تأکید می‌کند که چنین فسیل‌های کمیابی با چنین کیفیت و کمالی در استرالیا نادر هستند.

پژوهشگران می‌گویند احتمالا این کانگوروی جوان نگون‌بخت چندین هزار سال قبل از انقراض گونه خود بر اثر سقوط تصادفی در ورودی مخفی این غار قربانی شده است.

کشف این اسکلت کاملاً دست نخورده در کشف اسرار پیرامون سبک زندگی این موجود منقرض شده بسیار مؤثر است. زیگلر می‌گوید: اکنون می‌توانیم بفهمیم که آنها چه کاری می‌توانستند انجام دهند.

شایان ذکر است تنها یک فسیل دیگر از یک کانگوروی کوتاه‌صورت وجود دارد که به اندازه این فسیل کشف شده در بوچان، تقریباً نیم قرن پیش در استرالیای جنوبی کشف شد.

آنچه این فسیل به ما می‌گوید

این کانگوروی کوتاه‌صورت تازه کشف شده توسط پژوهشگران به عنوان یک کانگوروی نوجوان شناخته شده است، اما احتمالاً وزن قابل توجهی تا ۸۰ کیلوگرم داشته است. این کانگورو بینش‌هایی را در مورد موجودی ارائه می‌دهد که با همتایان امروزی خود همزیستی داشته است.

کانگوروی کوتاه‌صورت که با سر متمایز و فک پایینی قوی یادآور کوالاها و پانداهاست، سازگاری‌هایی داشته که به او امکان می‌داده از گیاهان سخت‌تری مانند شاخه‌ها تغذیه کند.

پژوهشگران حدس می‌زنند که هیکل تنومند این گونه کانگورو و خویشاوندان آن ممکن است بر حرکت آنها تأثیر گذاشته باشد که به طور بالقوه نشان دهنده حرکتی است که بیشتر شبیه به راه رفتن است تا پریدن که مشخصه شناخته شده کانگوروهای امروزی است.

کانگوروی کوتاه‌صورت قربانی یک رویداد انقراض فاجعه بار شده است که ۸۵ درصد از پستانداران، خزندگان و پرندگان جثه بزرگ استرالیا را از بین برد. عوامل موثر در مرگ آنها شامل تغییرات محیطی است که با سرد شدن و خشکسالی مداوم، از بین رفتن زیستگاه، بیماری‌ها و فعالیت‌های انسانی مانند افزایش آتش سوزی مشخص می‌شود.

زیگلر کانگوروهای کوتاه‌صورت را به عنوان کیسه‌دارانی که زمانی در سراسر قاره شکوفا و پراکنده بودند، تعریف می‌کند. وی خاطرنشان کرد: انقراض ناگهانی آنها در کنار تقریباً تمام جانوران بزرگ استرالیا یک یادآوری عمیق برای دفاع از محیط‌های مدرن ما در برابر چنین موضوعی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • سورپرايز قهرمانان وزنه‌بردارى براى معلمان (عكس)
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری