Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل صدقی گفت: تعهد ایران در برجام منجر به از کار افتادن سانتریفوژها و کاهش توان هسته ای کشور شد و در مقابل آمریکا نه تنها هیچ تحریمی را لغو نکرد بلکه در دوران ترامپ تحریم ها علیه ایران دو برابر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل صدقی کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار مرآت در مورد اهمیت قدرت کشور ها در صحنه روابط بین الملل گفت: کشور های هایپر پاور یا قدرت های هژومن به دنبال آن هستند که به تنهایی دنیا را اداره کنند و از این رو به دنبال اعمال نفوذ در کشور های ضعیف تر و تحت سیطره خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر کشوری می خواهد در جنگل دنیا دوام بیاورد باید قدرتمند باشد، تصریح کرد: کشور های ابر قدرت برای تامین منافع خود به دنبال اشغال کشور ها و سیطره برآنها هستند و اگر کشوری ضعیف باشد براحتی اشغال می شود.   صدقی با اشاره به اینکه ضعف نظامی ایران در سال ۵۹عامل حمله صدام به کشور شد، خاطرنشان کرد: زمانی که مردم ایران با انقلاب خود در تلاش بودند تا استقلال خود را بدست آورند و از زیر سلطه ابر قدرت ها خارج شوند ازطرق مختلف دشمن تلاش کرد تا تغییر رژیم در کشور اتفاق بیافتد.   این کارشناس سیاسی سلاح هسته ای را از عوامل بازدارنده جنگ نظامی در تئوری روابط بین الملل دنیا دانست و افزود: کشور هایی که در دنیا سلاح اتمی و یا توانایی ساخت آن را دارند، مورد تهاجم دشمن قرار نمی گیرند و در مقابل کشور های ناتوان و ضعیف از این نظر مانند افغانستان و عراق براحتی مورد تهاجم قرار می گیرند.   وی با بیان اینکه ایران در اواخر سال ۱۳۹۰ از لحاظ قدرت هسته ای به مرحله قابل توجیهی رسیده بود، اضافه کرد: ایران به دلیل قرار گرفتن در برهه انتهایی فرار هسته ای یعنی در اواخر فاصله زمانی بین توانایی ساخت بمب اتم تا تولید واقعی آن  قرار داشت، ان ازاین رو ابر قدرت ها به تکاپو افتادند که با کشور وارد مذاکرات شوند.   این پژوهشگر و کارشناس سیاسی در ادامه با بیان اینکه تعهد ایران در مذاکراتیبرجام منجر به از کار افتادن سانتریفوژها و کاهش توان هسته ای کشور شد اذعان کرد: در مقابل طرف آمریکایی نه تنها هیچ تحریمی را لغو نکرد بلکه در دوران ترامپ تحریم هاعلیه ایران دو برابر شد و به ۱۵۰۰ تحریم رسید.   صدقی هدف دشمن از اعمال فشار و تحریم را ایجاد اغتشاش داخلی و کشاندن مردم به خیابان ها دانست و توضیح داد: هدف آنها این بود از این طریق و اعمال فشار برحاکمیت ایران، مسئولین را وادار به مذاکرات جدید در مورد حقوق بشر، توان موشکی و ... کنند.   وی گریزی هم به مذاکرات وین زد و در رابطه با دور جدید مذاکرات گفت: اولین دور مذاکرات برجامی با ایجاد این تفکر و دوقطبی کاذب معیشت و هسته ای شکل گرفت و متاسفانه منجر به ازکار افتادن سایت های هسته ای کشور شد، در این دور مذاکرات جدید با دوقطبی کاذب معیشت در مقابل سپاه انجام می گیرد و هدف آنها ازبین بردن قدرت سپاه در داخل و کاهش قدرت منطقه ای ایران است.   انتهای پیام/  

منبع: دانا

کلیدواژه: کشور ها کشور شد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • رشد و پیشرفت ایران اسلامی در نتیجه شدیدترین تحریم‌ها حاصل شد
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟