Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان آذربایجان شرقی گفت: فرآیند حمل و تخلیه نخاله‌های ساختمانی باید توسط افراد شناسنامه‌دار و مورد تایید سازمان پسماند انجام شده و با اقداماتی همچون نصب دوربین در معابر عبوری کامیون‌ها نظارت بیشتری بر این فرآیند انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  بر لزوم برخورد شدید با حمل کننده‌های غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی تاکید کرد و گفت: این افراد در صورت بی‌توجهی به تذکرات به دادستانی معرفی می‌شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مردم تبریز از تخلیه نخاله‌های ساختمانی در مبادی ورودی و خروجی شهر دلگیر هستند که باید این موضوع هرچه سریعتر توسط دستگاه‌های مسئول مورد رسیدگی قرار گیرد.

او گفت: سامان‌دهی نخاله‌گاه‌های ساختمانی تبریز یکی از ضرورت‌های فعلی شهر است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

او گفت: نگرانی‌های مربوط به زباله‌های خانگی در مورد نخاله‌های ساختمانی وجود ندارد و تنها دغدغه ما و مردم  ایجاد چشم انداز‌های نامناسب در مبادی ورودی و خروجی شهر به دلیل بی‌دقتی و عدم نظارت در تخلیه نخاله‌های ساختمانی است.

رحمتی گفت: باید با همکاری دستگاه‌های ذیربط همچون محیط زیست، راه وشهرسازی، منابع طبیعی و سازمان پسماند مکان‌های مناسبی در شرق، غرب و جنوب تبریز شناسایی شود و به عنوان نخاله‌گاه مورد استفاده قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین از بی دقتی برخی ماسه شویی‌ها در مسدودسازی جاده و برخی مناطق شهر تبریز انتقاد کرد و گفت: یک بارندگی شدید در این مناطق می‌تواند جریان سیل را به داخل شهر هدایت کرده و تبعات خطرناکی به دنبال داشته باشد.

او از سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز نیز خواست نقشه پهنه‌بندی تبریز برای تخلیه نخاله‌های ساختمانی بر اساس شاخص‌هایی همچون میزان نخاله‌های تولیدی در هر منطقه تا جلسه آتی این کارگروه تدوین شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نخاله های ساختمانی مدیریت پسماند تخلیه نخاله های ساختمانی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!

آفتاب‌‌نیوز :

ضربان‌ساز‌ها دستگاه‌های الکترونیکی در دنیای پزشکی هستند که اطمینان حاصل می‌کنند قلب کاربر به شکل نرمال کار می‌کند. اگر ریتم قلب ضعیف شود، ضربان‌ساز با افزایش جریان الکتریکی موجب می‌شود تا قلب به ریتم اصلی خود بازگردد. هر زمان که لازم باشد، ضربان‌ساز تلاش می‌کند و در صورت لزوم پالس‌های سریع‌تری را ارائه می‌دهد تا فرد زندگی نرمالی را تجربه کند. ضربان‌ساز برای ایجاد پالس به برق نیاز داشته و این انرژی از طریق یک خازن تامین می‌شود که باید سریع شارژ و تخلیه شود. این انرژی الکتریکی باید به اندازه کافی باشد تا برای تنظیم مجدد قلب مناسب باشد.

مین دوک نگوین و همکارانش برای بهبود ذخیره‌سازی انرژی، روی طراحی جدیدی برای خازن‌ها کار می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند میزان انرژی از دست رفته بعد از هر بار شارژ/دشارژ را کم کنند و تعداد دفعاتی که خازن با اطمینان شارژ یا تخلیه می‌شود را افزایش دهند.

مین دوک نگوین می‌گوید: «ضربان‌ساز باید با ضربان قلب شما همگام باشد، بنابراین باید بتواند تا میلیارد‌ها بار شارژ و تخلیه شود. در غیر این صورت، شما باید هر چند ماه یکبار ضربان‌ساز را تعویض کنید.»

نگوین و تیمش روی نوعی خازن کار می‌کنند که از چندین لایه نازک از مواد مختلف استفاده می‌کند. آن‌ها با افزودن لایه‌ها توانستند راندمان را به بیش از ۹۰ ٪ افزایش دهند. این بدان معنی است که کمتر از ۱۰ ٪ از بار الکتریکی مورد استفاده برای شارژ را از دست می‌رود. این طراحی جدید دو برابرکمتر از طراحی‌های قدیمی انرژی از دست می‌دهد. این دستگاه در محدوده دمایی گسترده ۲۵ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد کار می‌کند و می‌تواند تا ۱۰ میلیارد بار شارژ و تخلیه کند. در واقع این دستگاه می‌تواند تا ۳۰۰ سال عمر کند.

نتایج یافته‌های آن‌ها در قالب مقاله‌ای با عنوان “Towards Design Rules for Multilayer Ferroelectric Energy Storage Capacitors – A Study Based on Lead-Free and Relaxor-Ferroelectric/Paraelectric Multilayer Devices” در نشریه Advanced Materials به چاپ رسیده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • هفته بیست و پنجم لیگ برتر|توقف شاگردان نکونام در تبریز/ استقلال صدر جدول را به پرسپولیس تعارف زد
  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • استقلال- تراکتور فقط با ۱۰ هزار بلیت فروخته شده
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی