Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی اعلام کرد: 30درصد پرونده‌ها و شکایات کارگری و کارفرمایی در سال گذشته با سازش بین طرفین در مراجع حل اختلاف استان حل و فصل شد.
به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ حسن نوری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری هفته کار و کارگر با بیان این که 84 هزار و 982 کارگر شاغل در استان شناسایی شده اند گفت: 16 هزار و 800 نفر از این تعداد کارگران ساختمانی هستند و هم چنین 105 هزار کارگر استان بیمه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوری در مورد دادخواست های شکایت ثبت شده در سامانه افزود: در سال قبل 2 هزار و 336 شکایت در این سامانه ثبت و 30درصد پرونده‌ها و شکایات کارگری و کارفرمایی سال گذشته با سازش بین طرفین در مراجع حل اختلاف استان حل و فصل و رسیدگی شده است.
وی در زمینه اختلافات کارگری و کارفرمایی نیز گفت: در استان هشت هزار و 354 کارگاه فعال است و عمده این کارگاه ها نیز کوچک هستند و از دیگر سو به علت متعادل نبودن عرضه و تقاضا ممکن است سوء استفاده هایی از این وضعیت شود اما کارگرانی که با کارفرما اختلاف دارند و در این مورد شکایت می کنند مطابق با قانون پیگیر ایفای حقوق آن ها هستیم.
نوری با اشاره به اینکه بیکاری کارگران در استان مقطعی بوده است، بیان کرد: از اسفند 98، شش هزار و 497 کارگر اعلام بیکاری کردند که از این تعداد چهار هزار و 604 نفر مشمول بیمه بیکاری شدند.
وی با بیان این که در سال 99، هفت هزار بازرسی از سطح کارگاه های استان در زمینه حوادث ناشی از کار انجام شده است افزود: این بازرسی ها منجر به 264 ابلاغیه شد و هم چنین 101 کارفرمای متخلف در زمینه ایمنی و سلامت کار به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: 56 درصد حوادث کار منجر به فوت در بخش صنعت ساختمان اتفاق می افتد و در همین زمینه پارسال 13هزار ساعت نفر آموزش مباحث ایمنی کار انجام شد و 128 پیمانکار نیز در این زمینه آموزش دیدند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود

به گزارش خبرنگار مهر، داوود میرزایی شامگاه سه شنبه در آئین تجلیل از پاکبانان شهرداری، اظهار کرد: در هفته کار و کارگر، باید آئین تجلیل و جشن برای این قشر زحمتکش برگزار شود اما به دلیل مشکلات معیشتی و گرفتاری ناشی از سیاست‌های غلط دولت‌های گذشته باید کمبودها و مشکلات را فریاد بزنیم.

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه افزود: مقام معظم رهبری در مناسبت‌های مختلف، تاکید ویژه ای در حمایت از قشر کارگری و فقرا داشتند و در هفته کار و کارگر امسال نیز فرمودند اگر حال قشر کارگر خوب باشد، حال جامعه نیز خوب خواهد بود و خواستار لحاظ کردن منافع فقرا و قشر ضعیف جامعه در وضع قوانین و تأمین امنیت شغلی کارگران بودند.

عمده قوانین مجلس مغایر با شرایط جامعه کارگری است

میرزایی با بیان اینکه بیانات مقام معظم باید به عنوان منشور و فصل الخطاب پیش روی مسؤولان باشد، گفت: زمان اجرای فرامین رهبری شاهد اما و اگرها از سوی مسؤولان هستیم و عمده قوانین در دولت و مجلس مغایر با شرایط جامعه کارگری است.

وی افزود: یکی از این قوانین، افزایش سن سابقه بازنشستگی بود که به دلیل ناترازی صندوق‌ها که ناشی از بی کفایتی مدیران ادوار گذشته و حال صندوق‌ها بود اما بار مضاعف آن را بر دوش کارگران گذاشتند و برخی نمایندگان مجلس نیز برای توجیه عمل خود در افکار عمومی گفتند امید به زندگی در کشور افزایش یافته و یکی از این شاخص‌های آنها مقایسه سن سابقه بازنشستگی با سن سابقه سایر کشورها بود.

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه تصریح کرد: مشکل جامعه کارگری مقایسه نیست، اما آیا کارگر ما رفاه، جایگاه اجتماعی کارگر سایر کشورها را دارد از این رو نباید قیاس تنها براساس یک شاخصه باشد.

میرزایی ادامه داد: برخی وزرا در پاسخ به دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت شغلی کارگران, امنیت شغلی را منوط به پایداری شرکت می‌دانند این در حالیست که در طول ۳۰ سال کارگران ما علی رغم قرار دادهای یک ماهه و سفید امضا در عرصه تولید بودند و این مهم بیانگر پایداری و استمرار فعالیت صنایع را دارد از این رو نباید در شورای مستمر و دائم، قراردادهای موقت لحاظ شود.

وی در ادامه در خصوص مشکلات کارگران شهرداری گفت: مشکلات کارگران شهرداری، مشکل یک حوزه شهرداری و یک شهر و استان نیست بلکه مشکل قوانینی است که قانونگذار در سطح کشور به درستی وضع و تدوین نکرده است.

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه تصریح کرد: متأسفانه گاهی شاهد نادیده گرفتن منافع کارگران از سوی برخی پیمانکار هستیم که انتظار می‌رود نظارت شورا و شهرداری نسبت به این مساله بیش از پیش شود.

برخی مشاغل کارگران شهرداری سخت و زبان آور است

میرزایی ادامه داد:,برخی مشاغل کارگران شهرداری، جزو مشاغل سخت و زبان آور هستند و باید سهم ۴ درصد بیمه این مشاغل پرداخت شود اما متأسفانه از سوی پیمانکار نادیده گرفته می‌شود و اکنون بخش اعظم کارگران شهرداری با این مشکل مواجه هستند و متأسفانه به پیمانکار دسترسی ندارند و انتظار می‌رود در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.

معاون اجرایی دبیر تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه نیز با بیان اینکه پاکبان ها با همه وجود در خدمت مردم هستند و صادقانه و عاشقانه در راستای تأمین شهری سالم شبانه روز تلاش می‌کنند، گفت: ارمغان اقدامات پاکبان ها در شهر سلامتی، آرامش و نشاط است و باید به زحمات آنها ارج نهاد و در راستای رفاه و خانواده‌های آنها تلاش کرد.

کد خبر 6099918

دیگر خبرها

  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان