Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، به دنبال موج دوم فاجعه‌بار ویروس کرونا در هند که باعث کاهش تقاضای نفت در این کشور شد و خط بطلانی بر خوش‌بینی در خصوص بازگشت قابل توجه مصرف در کشورهای توسعه‌یافته و چین در نیمه دوم سال جاری کشید، قیمت نفت روز دوشنبه سقوط کرد.

معاملات آتی نفت خام برنت برای ماه جولای، 48سنت یا 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7درصد کاهش یافت و به 66.28دلار در هر بشکه رسید، در حالی که معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا برای ماه ژوئن، با تجربه 47سنت یا 0.7درصد افت، به قیمت 63.11دلار در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت.

داده‌های اولیه نشان می‌دهد که محدودیت‌های استانی هند به منظور مهار شیوع ویروس کرونا منجر به کاهش فروش سوخت در سومین مصرف‌کننده بزرگ جهان در ماه آوریل شده است.

به گفته رییس بازاریابی شرکت پتروشیمی Bharat، "به طور کلی تقاضای سوخت از سطح پیش از بیماری کووید-19 در آوریل 2019، حدود 7درصد افت را تجربه کرده است." وی در ادامه افزود که تقاضای هند در ماه مارس به سطح پیش از بیماری همه‌گیر نزدیک بود.

مجموع موارد ابتلا به ویروس کرونا در هند به 20میلیون نزدیک شده و به همین دلیل تحلیلگران انتظار دارند در ماه مه به دلیل اعمال محدودیت‌های بیشتر، سقوط شدیدتری در تقاضای این کشور برای سوخت‌های حمل و نقل مشاهده شود.

تحلیلگران ING در یادداشتی اذعان داشتند: "با توجه به اینکه به نظر می‌رسد موارد ابتلا به کووید-19 در هند هنوز به اوج خود نرسیده، انتظار روند نزولی بیشتری برای تقاضای سوخت در طول ماه مه را داریم."

از آنجا که سیستم مراقبت‌های بهداشتی هند به دلیل افزایش روزافزون مبتلایان تحت فشار قرار دارد، روز یکشنبه یک نهاد پیشرو در صنعت این کشور از مقامات درخواست کرد که فعالیت‌های اقتصادی را محدود کنند.

با این حال، نظرسنجی انجام شده توسط رویترز نشان داد که در سطح جهانی، انتظار می‌رود عرضه واکسن، به ویژه در طول فصل اوج سفر در سه ماهه سوم، تقاضای نفت را بالا ببرد، که این موضوع باعث می‌شود که تحلیلگران پیش‌بینی‌های خود را برای قیمت نفت برنت و برای پنجمین ماه متوالی افزایش دهند.

بر اساس نظرسنجی انجام شده، 49شرکت‌کننده پیش‌بینی کردند که میانگین قیمت نفت برنت در سال 2021، به 64.17دلار در هر بشکه برسد؛ در حالی که اجماع ماه گذشته 63.12دلار و میانگین برای این معیار تا کنون 62.30دلار بوده است.

در سمت عرضه، از آنجا که تولید ایران و سایر تولیدکنندگان افزایش یافت، سازمان کشورهای صادرکننده نفت در ماه آوریل 25.17میلیون بشکه در روز عرضه کرد که 100هزار بشکه افزایش را از ماه مارس نشان می‌دهد. تولید اوپک هر ماه از ژوئن 2020، به استثنای فوریه، افزایش یافته است.

از طرفی، ایران و ایالات متحده در حال مذاکره برای احیای توافق هسته‌ای هستند که می‌تواند منجر به برداشته شدن تحریم‌های آمریکا و در نهایت افزایش صادرات نفت ایران شود.

به گفته بیکر هیوز، از آنجا که افزایش قیمت‌ها از سرگیری فعالیت حفاری چاه‌ها را به دنبال داشت، شرکت‌های انرژی در ایالات متحده، سکوهای نفت و گاز طبیعی را در هفته گذشته اضافه کردند که منجر به افزایش ماهانه شمار دکل‌ها برای نهمین ماه متوالی شد.

با این حال، طبق گزارش ماهانه دولت در روز جمعه، تولید نفت خام ایالات متحده در ماه فوریه بیش از یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته و به پایین‌ترین سطح آن از اکتبر 2017 رسیده است.

پربیننده ترین سونامی انرژی در انتظار ایران نخستین کلید طلایی برای نفت ایران ورشکستگی آبی ابرچالش نسل‌های آینده / بحران بی‌پایان کم آبی در ایران دومینوی خشکسالی۱۴۰۰؛ از برق تا غذا داستان وکیوم باتوم و بورس کالا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت نفت خام برنت بازار نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان

به گزارش “ورزش سه”، فوتبال گیلان همواره دچار مشکلات بزرگی بوده که شرایط را علیه تیم‌های آن که هر کدام به نوبه خود از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار بوده‌اند شکل داده است. ملوان، داماش، سپیدرود، چوکا و … هر کدام به عنوان هویت یک بخش از جامعه در این استان، با اتفاقاتی در طول تاریخ مواجه بوده‌اند که علیرغم اقبال ویژه هواداری با شرایط سخت در لیگ کار را دنبال کرده‌اند.

در این فصل برخلاف ملوان بندرانزلی که توانسته  شرایط مطلوبی را دنبال کند، دیگر تیم‌های این استان با چالش بزرگی مواجه بوده‌اند. هرچند درباره ملوان نیز در طول تاریخ این موضوع قابل پیش‌بینی خواهد بود که در آینده احتمالا به مشکلات سریالی که با آن درگیر بوده، مواجه شود.

اکنون اما بحث در خصوص داماش گیلان است؛ تیمی که در ابتدای فصل با مشکلات بزرگی مواجه شد که اکنون در هفته‌های پایانی سرنوشتش را با خطر بزرگ سقوط همراه کرده است. نکته امیدوارکننده اما همان تعصب همیشگی هواداران خاص این تیم است. هوادارانی که در تمامی سطوح و لیگ‌ها ، از سطح پایین تا برتر، همواره وظیفه هواداری خود را روی سکوها به بهترین شکل به نتیجه رسانده‌اند.

روز گذشته نیز داماش در شرایطی به یک پیروزی دراماتیک و طلایی رسید که قطعا ردپای هواداران در آن پررنگ است. هوادارانی که حتی این روزها که داماش در قعر جدول گزینه اصلی سقوط محسوب می‌شود، وفادارانه تمام سکوهای قابل بهره‌برداری را به خود اختصاص داده و ۹۰ دقیقه بدون سکوت، حامی تیم خود بودند.

داماشی‌ها که به تازگی به لیگ دسته اول صعود کرده‌اند و با توجه به خاطرات شیرین حضور در لیگ برتر، رویاپردازی‌شان بازگشت به سطح اول فوتبال ایران است، نمی‌خواهند بار دیگر مهر سقوط روی نام تیم‌شان بخورد. علیرغم تمامی مشکلات عمده که مهم‌ترین آنها بی‌توجهی مدیران استانی و تامین منابع مناسب است، هواداران و بازیکنان این تیم اما با وفاداری و تعصب خاص خود با تلاش زیاد در صدد دستیابی به امتیازات بقا هستند. روز گذشته آنها بعد از مدت‌ها مقابل تیم پرتلاش شهر راز شیراز در ثانیه پایانی به حق خود و سه امتیاز رسیدند اما مسلما کار پیچیده و دشواری برای رسیدن به هدف نهایی بقا پیش رو دارند. جایی که باید یک شهر پشت آنها باشد و باید دید در این هفته‌های سرنوشت ساز این اتفاق رقم خواهد خورد یا خیر.

????عکس: علی رفعتی

دیگر خبرها

  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد