Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، ظهر امروز نشست رئیس بسیج رسانه همدان با اهالی رسانه این شهرستان در سالن اجتماعات سپاه ناحیه برگزار شد، مباحث بیمه خبرنگاران، حمایت‌های حقوقی، ارتباط کمرنگ روابط عمومی ادارات با خبرنگاران، عدم حمایت‌های مادی و معنوی از خبرنگاران و... از سوی اهالی رسانه در این نشست در حضور مسوول استانی و شهرستانی بسیج رسانه مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول بسیج رسانه استان همدان در این نشست پس از شنیدن صحبت اهالی رسانه با اشاره به اینکه مشکل بیمه خبرنگاران در سطح ملی مطرح است اظهار کرد: با این وجود بسیج رسانه مشکلات طرح شده بیمه در این جلسه را به عنوان مطالبه اصحاب رسانه با مسوولان خانه مطبوعات استان مطرح می‌کند.

ناصر قوامی‌مشفق با بیان اینکه برای حل مشکلات اهالی رسانه باید همکاری بین تشکل‌های صنفی رسانه تقویت شود افزود: همچنین نشست‌های صمیمی با برخی از مسوولان در راستای حل مشکلات خبرنگاران داشته باشیم نباید این‌گونه نشست‌ها محدود به روز و هفته خبرنگار باشد.

وی با اشاره به اینکه اعضای بسیج رسانه در صورت داشتن پرونده حقوقی از سوی بسیج رسانه با گرفتن وکیل رایگان حمایت می‌شوند؛ البته به جز پرونده طلاق، از انعقاد تفاهمنامه بسیج رسانه با بسیج حقوقدانان خبر داد.

مسوول بسیج رسانه استان همدان اصل وظیفه تدوین شده سازمان بسیج رسانه را جذب، سازمان‌دهی و آموزش دانست و از فعالیت «سامانه دانه» با هدف آموزش فعالان رسانه سخن به میان آورد و  تاکید کرد: یکی از رسالت‌های بسیج رسانه تربیت نیروی جایگزین اهالی رسانه برای آینده است.

وی با اشاره به تشکیل کمیته نقش‌آفرین شناسایی نظام ـ مسائل استان همدان در بسیج رسانه با هدف رفع مشکلات و مسائل اظهار کرد: اصحاب رسانه با مطالبه‌گری شفاف، منطقی و با اخلاق در حوزه‌های مختلف بسیار می‌توانند اثرگذار باشند.

قوامی‌مشفق با بیان اینکه اهتمام رسانه به صورت قانونی، منطقی و مستدل بر امیدآفرینی در جامعه معطوف شود بیان کرد: رسانه‌ها می‌توانند با کارهای جهادی خلاق و مبتکرانه و اولویت‌‌‌بندی‌های مهم، ترفندهای نرم و رسانه‌ای دشمنان به ویژه در شرایط کنونی را به نحو مطلوبی بی‌اثر کنند.

وی از نقش رسانه برای مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌ رو سخن به میان آورد و گفت: تلاش رسانه بر حضور پرشور و نشاط مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها به طور حتم می‌تواند نقشه‌های شوم دشمن را خنثی و ضریب امنیت همه جانبه را کشور بالا ببرد.

وی در پایان سخنانش از پیگیری برگزاری نشست مجازی «روز قدس» با حضور نادر طالب‌زاده استاد رسانه با موضوع «نقش رسانه‌های صهیونیستی در عادی سازی اشغال» پنج‌شنبه هفته جاری توسط بسیج رسانه استان همدان خبر داد.

انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: اهالی رسانه روز قدس نشست مجازی استان همدان اهالی رسانه بسیج رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • زمان برگزاری مراسم یادبود پیشکسوت فقید بسکتبال
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل