Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:19:27 GMT

افزایش ۵۰ درصدی تحویل تراکتور به کشاورزان

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۱۶۶۷

افزایش ۵۰ درصدی تحویل تراکتور به کشاورزان

به گزارش روز دوشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «کامبیز عباسی» افزود: با حمایت دولت و همراهی بانک کشاورزی و کارخانه تراکتورسازی ایران توانستیم در سال گذشته به رکورد عرضه تراکتور در بخش کشاورزی دست یابیم.

 رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تصریح کرد: تعدادی از این تراکتورها تا پایان اردیبهشت ماه امسال تحویل کشاورزان متقاضی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میانگین توزیع تراکتور بر اساس برنامه ششم توسعه را سالانه ۲۲ تا ۲۴ هزار دستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: با تغییر شرایط و سیاست های اقتصادی کشور، تقاضا برای تراکتور از سوی کشاورزان افزایش یافته است.

عباسی افزود: علت دیگر افزایش تقاضا برای تراکتور این است که کشاورزان می خواهند خود مالک ماشین های کشاورزی باشند.

وی درباره توزیع عادلانه تراکتور به کشاورزان اظهار داشت: در سازمان های جهاد کشاورزی استان ها برای متقاضیان تراکتور تشکیل پرونده می شود و در استان ها به منظور توزیع عادلانه، کارگروه توسعه سرمایه گذاری داریم که در این کارگروه، پرونده های کشاورزان متقاضی تراکتور با دقت بررسی و متقاضیان اهلیت سنجی می شوند.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ادامه داد: تقاضای کشاورزان بر اساس موارد مختلف از جمله نوع مالکیت زمین، مساحت اراضی دیم یا آبی و همچنین سوابق خرید تراکتور توسط کشاورز مورد بررسی قرار می گیرد و حتی پس از توزیع تراکتور از کشاورزان تعهد عدم فروش در دفاتر اسناد رسمی گرفته می شود.

وی گفت: وزیر جهاد کشاورزی و مجلس شورای اسلامی نیز بر نظارت و سنجش اهلیت متقاضیان تراکتور تاکید کرده اند و ما به دنبال آن هستیم که کشاورزان، خریداران ماشین های کشاورزی باشند.

عباسی گفت: شاید نیم درصد کشاورزان بنا بر هر دلیلی و به رغم تعهدی که داده اند تراکتور خود را به شخص دیگری بفروشند و آن شخص هم با قیمتی که خودش تعیین کرده تراکتور را به بازار آزاد عرضه کند.

وی افزود: ما برای حذف همین درصد ناچیز فروش تراکتور در بازار آزاد، تدابیری در نظر گرفته ایم و با بانک کشاورزی هماهنگی هایی را انجام داده ایم تا با ابلاغ بخشنامه ای به استان ها، هر تغییر و تحول در مورد تراکتور با حضور نماینده بانک صورت بگیرد و بانک کشاورزی با توجه به تسهیلاتی که پرداخت کرده به صورت دوره ای بررسی کند که آیا تراکتور همچنان در اختیار کشاورز قرار دارد و یا آن را فروخته است.

عباسی اظهارداشت: از کارخانه ها نیز خواسته ایم در داخل کارخانه و با نظارت بیشتر تراکتورها و کمباین ها را پلاک گذاری کنند.

وی درباره قیمت تراکتور و کمباین گفت: قیمت تراکتورها با توجه به نوع آن از ۱۰۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان و قیمت کمباین ها حدود ۴۰۰ میلیون تومان است.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی یادآوری کرد که تسهیلات خرید تراکتور و کمباین با نرخ سود ۱۵ درصد و باز پرداخت تسهیلات ۵ تا ۷ ساله پرداخت می شود، ضمن آن که ۲۰ درصد قیمت این ماشین ها، آورده شخصی کشاورزان است.

به گزارش ایرنا، در دولت یازدهم ردیف اعتباری مستقلی به بخش مکانیزاسیون کشاورزی تعلق گرفت، به‌طوری که برای پروژه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی با محور اقتصاد مقاومتی از نیمه دوم سال ۹۲ تاکنون به‌تدریج هفت خط اعتباری به این بخش اختصاص یافته است.

خط نخست اعتباری در سال ۹۲ به ظرفیت هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، خط دوم به میزان هشت هزار میلیارد ریال در سال ۹۳، خط سوم به میزان ۱۰ هزار میلیارد ریال در سال ۹۴، خط اعتباری چهارم به مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال در سال ۹۵، خط اعتباری پنجم در سال ۹۶ به مبلغ  ۱۵ هزار میلیارد ریال، خط اعتباری ششم در سال ۹۷ به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال و خط اعتباری هفتم در سال ۹۸  به مبلغ یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال و در سال ۹۹ خط اعتباری هشتم به مبلغ دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت.

آمارها نشان می‌دهد سالیانه ۲۵ هزار میلیارد ریال تقاضای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ماشین‌آلات کشاورزی وجود دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون کاظم خاوازی اخبار کنکور مکانیزاسیون کشاورزی هزار میلیارد ریال جهاد کشاورزی خط اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندرای فارس با تأکید بر ضرورت کاهش ضایعات برداشت گندم، امکان کاهش ۲۰ درصد این ضایعات را با استفاده از روش‌های علمی و حرفه‌ای میسر دانست.

حسن شیخ‌نیا امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه با اشاره به پتانسیل ارزشمند استان در عرصه‌های علمی، گفت: ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقاتی دانشگاه‌های استان وجود دارد که آن را سرآمد کشور می‌کند.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان، مهندسین مشاور و مجموعه‌های فنی و مهندسی استان فارس دارای ظرفیت‌های بی‌بدیلی هستند که باید از قابلیت‌های آن‌ها بهره برد.

شیخ‌نیا تصریح کرد: شماری از بهترین شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه جهاد کشاورزی مشغول به فعالیت هستند و دستاوردهای آن‌ها می‌تواند چراغ راهی در زمینه افزایش بهره‌وری باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به تاثیرگذاری صنعت کشاورزی در عرصه اقتصاد ملی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی استان فارس باید از مبانی علمی در زمینه آبیاری محصولات کشاورزی به نحو مطلوب‌تری استفاده کنیم.

وی تأکید کرد: کشاورزان استان فارس سرآمد کشور هستند و چنانچه از ظرفیت‌های علمی و تجربی آن‌ها در مقیاس وسیع‌تری بهره‌مند شویم به افزایش بهره‌وری دست خواهیم یافت.

به گفته شیخ‌نیا، با اصلاح بذر می‌توانیم میانگین تولید گندم را از دو و نیم تن در هکتار را به پنج تن برسانیم و دورنمای تولید ۱۲ تن گندم در هر هکتار هم دور از ذهن نخواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود: در حلقه برداشت گندم آمارهای مختلفی وجود دارد که بر ضایعات هفت تا هشت درصدی گندم اشاره دارند که باید نسبت به این موضوع دغدغه جدی داشت.

شیخ‌نیا در این رابطه گفت: می‌توان با بهره‌مندی از روش‌های حرفه‌ای و علمی تا ۲۰ درصد از ضایعات برداشت گندم را کاهش داد و شاهد اثرات مثبت آن بر اقتصاد کشاورزان و میزان تولید در کشور بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نقش زنجیره ارزش در افزایش بهره‌وری را به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی قلمداد کرد و افزود: دولت با تمام توان در راستای افزایش بهره‌وری به میدان آمده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، وی در پایان گفت: نقش محصولات کشاورزی در عرصه سلامت جامعه سرنوشت‌ساز است و به همین دلیل بر نقش نظارتی دولت در این حوزه، تاکید ویژه‌ای داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟