Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ذوالفقاری با اشاره به اینکه اصناف بیشترین همراهی را در طی ۱۴ ماه اخیر داشته اند؛ گغت: با هدف جلوگیری از آسیب دیدن اصناف این پیشنهاد را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه خواهیم داد که کسب و کار و اصناف مثل واحدهای تولیدی انجام گیرد. منتهی نظارت بر رعایت پروتکل تشدید خواهد شد.

به گزارش برنا؛ حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در جلسه امروز کمیته که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه امروز تمام تلاش دستگاهها با متولی گری وزارت بهداشت و درمان بر کنترل و مهار موج چهارم بیماری قرار دارد؛ گفت: طبق گزارش وزارت بهداشت و درمان روند بیماری در کشور در شرایط کنترل و مهار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالفقاری در این خصوص گفت: تعداد شهرهای قرمز در کشور در حدود ۳۰۱ شهر است امیدواریم با روند خوب مدیریت بیماری و ادامه رعایت پروتکل ها توسط اصناف و مردم فهیم این میزان در هفته های آتی کاهش پیدا کند.

معاون امنیتی وزیر کشور با بیان اینکه باید کنترل بیماری به صورت جدی و هدفمند پیگیری شود؛ گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی از قبیل فاصله گذاری اجتماعی، ممنوعیت سفرها و دورهمی های جمعی بایستی دقیق رعایت گردد.

موضوع برگزاری آزمون های وزارت آموزش و پرورش از دیگر محورهای جلسه امروز بود و در این خصوص ذوالفقاری تصریح کرد: برگزاری آزمون ها به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی در زمان هایی که اطلاع رسانی می شود  انجام می گیرد.

او در این خصوص گفت: بایستی آزمون ها در مکان های باز و دارای تهویه هوا برگزار شود تا از امکان انتقال و شیوع بیماری جلوگیری شود.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع اصناف و محدودیت های اعمال شده بر آنها اشاره کرد و گفت: انصافا اصناف بیشترین همراهی را در طی ۱۴ ماه اخیر شیوع بیماری کرونا داشته اند.

ذوالفقاری تصریح کرد: اصناف جامعه بسیار بزرگی را شامل می شود و طبق گزارش ها حدود سه میلیون واحد صنفی با جمعیت ۹ میلیون نفری داریم که به نوبه خود سهم بزرگی را در اقتصاد کشور تشکیل می دهند.

او در این خصوص یادآور شد: با هدف جلوگیری از آسیب دیدن اصناف این پیشنهاد را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه خواهیم داد که کسب و کار و اصناف مثل واحدهای تولیدی با رعایت شدید پروتکل ها انجام گیرد.

معاون وزیر کشور خاطر نشان کرد: در این خصوص نظارت را خود اتحادیه ها و اصناف انجام دهند و مراتب را به وزارت بهداشت اعلام کنند.

ذوالفقاری در پایان خاطر نشان کرد: باید با تلاش و همت همگی بتوانیم از این موج سهمگین که روزانه مرگ نزدیک به ۴۰۰ نفری را در کشور رقم می زند عبور کنیم و اجازه ندهیم که وضعیت بیماری در کشور در اثر اهمال کاری ها و بی تفاوتی ها، شیوع و گستره بیشتری گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه کسب و کار معاون وزارت بهداشت و درمان وزیر کشور رعایت پروتکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!