Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان سینما و تلویزیون گفت: رئیس قوه قضائیه از زمانی که روی کار آمد، نشان داد هدفش اصلاح امور و برخورد با مفاسد در عمل است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جواد افشار کارگردان سینما و تلویزیون درباره نشست هنرمندان با رئیس قوه قضائیه گفت: اینکه رؤسای قوا پای درد و دل هنرمندان بنشینند می‌تواند بسیار مفید واقع شود چرا که هنرمندان حرف‌های شنیدنی بسیاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: مسائل فرهنگی، اجتماعی و آسیب‌های موجود در جامعه از جمله مسائلی است که هنرمندان به آن حساس‌اند و زودتر می‌توانند آسیب‌ها را متوجه شوند، این رسالتی است که ذاتاً بر دوش هنرمند است که در کف جامعه حضور داشته باشد و آسیب‌ها را رصد کرده و می‌شناسد.

کارگردان سریال "گاندو" تصریح کرد: هنرمندان می‌توانند بسیار ماهرانه برای این آسیب‌ها راهکار‌های پیشگیرانه داشته باشند و این موضوع می‌تواند به قوه قضائیه کمک کند تا کمتر با جرم مواجه شویم.

وی افزود: برگزاری چنین نشست‌هایی می‌تواند راهکار‌های مناسبی ایجاد کند و هر دو طرف درد و دل‌های خود را به اشتراک بگذارند.

افشار درباره رویکرد رئیس قوه قضاییه در این نشست افزود: رئیس قوه قضائیه از زمانی که روی کار آمده نشان داده که هدفش اصلاح امور و برخورد با مفاسد است و این موضوع را نیز در عمل نشان داد و در اظهارات هم اعلام کرد که با قاطعیت با این موضوعات برخورد خواهد کرد.

وی گفت: برخورد با مفاسد در جامعه بسیار امیدبخش است، اما همچنان اعتقاد داریم که امکان قاطعیت بیشتر برای برخورد با مفسدان اقتصادی وجود دارد و مردم هنوز زهری که باید از طرف قوه قضاییه به سمت مفسدان برود را حس نکردند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نگاه رئیس قوه قضاییه را به سینما چطور دیدید گفت: در این جلسه هنرمندان توانستند صحبت‌های خود را مطرح کنند. رئیس قوه قضائیه سعه صدر بسیاری داشت و خوشبختانه جایگاه هنر و سینما را هوشمندانه می‌شناسد و بسیار آن را باور دارد تا جایی که در سخنرانی خود اعلام کرد که اثربخشی یک فیلم، سریال یا تئاتر از هزاران هزار منبر یا گفتمان بیشتر است و این نشان دهنده آن است که رئیس قوه قضاییه به جایگاه هنر واقف است و انصافاً در این چند سال گذشته کمک بسیاری کرد و هنرمندان با دغدغه کمتری توانستند در آثار هنری خود موضوعات را به چالش بکشند.

کارگردان سریال "کیمیا" افزود: ادامه برگزاری چنین جلساتی مفید خواهد بود چرا که اگر ارتباطات بیشتر شود در راهکار‌های برخورد و پیشگیری از جرم می‌تواند مؤثر واقع شود.

همه سینمایی‌های تلویزیون در روز شهادت حضرت علی(ع)/ مستند سینمایی "حاج قاسم" به آنتن رسیدجدول پخش تلویزیون در شب‌های قدرگونه‌های مغفول مانده سریال‌های تلویزیون/ ضرورت‌هایی که فراموش شده‌اند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تلویزیون سریال قوه قضائیه حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تلویزیون سریال رئیس قوه قضائیه قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیسی مسئولیت کار‌های خود و دولتش را قبول نمی‌کند؟

محمد جواد روح سردبیر هم میهن در این روزنامه نوشت: اظهارات دیروز رئیس قوه قضائیه درباره احیای گشت ارشاد، شنیده‌ها و روایت‌ها مبنی بر نقش و مسئولیت رئیس‌جمهور و دولت سیزدهم در این‌باره را تایید کرد.

غلامحسین محنسی‌اژه‌ای در اظهارات خود، از برگزاری جلسه‌ای با سیدابراهیم رئیسی در اواخز سال ۱۴۰۱ و پس از فروکش کردن نسبی اعتراضات و ناآرامی‌های خیابانی خبر داد که در آن، دو طرف بر اجرای آنچه «قانون عفاف و حجاب» خوانده می‌شود، تاکید کرده‌اند و از جمله فعال شدن مجدد گشت‌های پلیس (فراجا) را مورد تاکید قرار داده‌اند.

نکته قابل تأمل در اظهارات دیروز رئیس قوه قضائیه این است که وی با صراحت، رئیس قوه مجریه و مجموعه دولت را به مسئولیت‌پذیری می‌خواند و نشان می‌دهد همتای پیشین او که سه سال است با شعار و ادعای «مقابله با سرچشمه فساد» قوه قضائیه را رها کرده و به صدر دولت نشسته است و دستاوردی همچون فساد ۳/۷ میلیارد دلاری به جای گذاشته، حتی در این مسیر هم مسئولیت‌پذیر نیست که پای تصمیم درست یا نادرست مشترک خود با رئیس قوه قضائیه برای احیای گشت ارشاد بایستد و به تعبیر غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، بازی «کی بود، کی بود، من نبودم!» راه انداخته است.

این مشی و رویکرد در نزد سیدابراهیم رئیسی البته تازگی ندارد. همین اواخر حسن روحانی، جانشین کنونی خود را یادآور شد که در حوادث آبان ۱۳۹۸، مصوبه افزایش قیمت بنزین تنها خواست دولت نبوده و در جلسه سران سه قوه (با حضور حسن روحانی، سیدابراهیم رئیسی و محمدباقر قالیباف) به تصویب رسیده است که در ادامه، رهبری حمایت خود را از آن اعلام کردند.

رئیسی البته نه صرفاً در مواردی که در اتخاذ تصمیمات با دیگر سران قوا شریک بوده، می‌کوشد توپ را به زمین دولت قبل یا دستگاه‌ها و قوای خارج از دولت کنونی بیاندازد، بلکه در مورد شعار‌ها و وعده‌هایی که شخص وی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۶ و ۱۴۰۰ مطرح کرده و مقابل دوربین، مردم را به رای دادن به خود برای تحقق آن وعده‌ها فرا خوانده است نیز کمترین مسئولیت‌پذیری را نشان می‌دهد و با گذشت سه سال از عمر دولت، یا آن ادعا‌ها و شعار‌ها را بایگانی کرده است و یا همچنان مدعی هستند بقایای دولت قبل یا لیبرال‌ها و نفوذی‌ها در بدنه اجرایی کشور، مانع از تحقق آن‌ها شده است و به این بهانه نیز، هرازچندماهی به تغییرات و پاکسازی و حذف اندک کارشناسان و مدیران باسابقه می‌پردازند و اندک مناصب باقیمانده را به «تندروترها» و «بی‌ترمزها» می‌سپارند.

طبیعی است خروجی این روند که با نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در تهران و کلانشهر‌ها تشدید نیز شده است، تندروی‌های بیشتر و گاه اتخاذ خشونت در قبال نیرو‌های مقاومت سیاسی و اجتماعی است؛ امری که در روند احیای گشت ارشاد بارزتر از همیشه دیده می‌شود.

نکته قابل تأمل آن است که رئیس‌جمهوری و دولت نه‌تن‌ها مسئولیت تصمیم خود در اواخر سال ۱۴۰۱ و اقدامات مجموعه وزارت کشور و دیگر ارکان ذیربط را نمی‌پذیرند، بلکه شبکه‌های اجتماعی همسو با دولت با فضاسازی تبلیغاتی و حملاتی گسترده همچون «ایتا» و یا روزنامه‌های حامی تندرو‌ها همچون «کیهان» کار را به جایی رسانده‌اند که اعضای دفتر رهبری را تکذیب و تخریب می‌کنند و حاضر نیستند بپذیرند عامل اصلی این «بی‌قاعدگی‌ها»، دولت و حامیان تندرو آن هستند.

دیگر خبرها

  • روایت امیرعبداللهیان از حال و هوای سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • آیت‌الله رئیسی پاکستان را به مقصد سریلانکا ترک کرد
  • در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی
  • آیت‌الله رئیسی وارد قلب اقتصادی پاکستان شد
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟
  • چرا رئیسی مسئولیت کار‌های خود و دولتش را قبول نمی‌کند؟
  • آیت الله رئیسی اسلام‌آباد را به مقصد لاهور ترک کرد