Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کاربران توییتر از این پس می‌توانند تصاویر 4K را در این شبکه اجتماعی آپلود کرده یا تصاویر 4K دیگران را با همان کیفیت مشاهده کنند. کاربران توییتر از این پس می‌توانند تصاویر دارای کیفیت 4K را در این شبکه اجتماعی آپلود کرده یا تصاویر 4K دیگر کاربران را با همان کیفیت اصلی مشاهده کنند.
 
به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی engadget، کمپانی توییتر در پی آزمایش‌های موفقیت آمیز انجام شده در ماه مارس امکان آپلود و مشاهده تصاویر 4K را برای کاربران نسخه‌های اندروید و iOS فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

، این در حالیست که با افزایش الصاق تصاویر به توییت‌ها، انتظار آن می‌رفت که امکان افزودن تصاویر با کیفیت بهتر نیز فراهم آید.
 
بدین ترتیب و با تمهیدات توییتر، شما به عنوان یک کاربر توییتر، از این پس برای استفاده از امکان آپلود یا مشاهده تصاویر با کیفیت 4K  کاری که می‌بایست انجام بدهید این است که در منوی تنظیمات به بخش “Data usage” رفته و سپس از آنجا گزینه یاد شده را به تصاویر با کیفیت بالا یا  high-quality images  به‌روز کنید تا به سهولت از این امکان بهره ببرید.
     
با این حال باید به خاطر داشته باشید که افزوده شدن تصاویر 4K به تایم‌لاین شما ممکن است در برخی از موارد سرعت نرم‌افزار شما را کاهش داده و مصرف داده را نیز افزایش بدهد که البته امری طبیعیست.
به این ترتیب در صورتی که با توجه به مورد بالا تمایلی به مشاهده عکس‌های 4K ندارید و یا اصولا نیازی به این امر ندارید، می‌توانید تنظیمات را در همان حالتی که هستند رها کنید.
 
گفتنی است توییتر در حدود ماه مارس گذشته و همزمان با تست تصاویر 4K، امکان پیش‌نمایش تصاویر در اندازه کامل را نیز برای شماری از کاربران اندروید و iOS تست کرده بود. در حال حاضر این پلتفرم به صورت خودکار به منظور ذخیره فضا روی تایم لاین تصاویر را برش می‌دهد.
 
کاربرانی که در تست این قابلیت شرکت دارند می‌توانند اطمینان داشته باشند که توییتر اندازه تصاویری که روی تایم لاین خود آپلود کنند را به هیچ عنوان تغییر نخواهد داد.
سخنگوی توییتر در این رابطه اظهار کرده است که این تست هنوز به پایان نرسیده است و شمار کاربران شرکت داده شده در آن روز به روز بیشتر خواهد شد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: توییتر اندروید نرم افزار تصاویر 4K

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۲۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، گفت : افزایش حوادث کوهستان ناشی از گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیر‌های پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استان‌ها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گا‌ها در برخی از استان‌ها در مسیر‌های کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند. 

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگرد‌هایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • وحید شمسایی: کار سخت، آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • مانیتور Innocn 27D1Q چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • واکنش جالب توییتر وولفسبورگ به بازگشت‌های لحظه آخری بایرلورکوزن / عکس
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است