Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@01:07:18 GMT

هشت فرهنگی دزفول به علت کرونا جان باختند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۳۳۲۷

هشت فرهنگی دزفول به علت کرونا جان باختند

به گزارش ایرنا رضا محمدی خباز عصر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول در سالن جلسات ناحیه مقاومت بسیج دزفول افزود: آموزش و پرورش شهرستان دزفول حدود ۸۰ هزار دانش آموز و پنج هزار نیروی فرهنگی دارد که ساماندهی این نیروها زمان بر است و هر سال باید تغییراتی در این زمینه اعمال شود.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ مدرسه در دزفول وجود دارد که ساختمان برخی از آنها متعلق به ۵۰ تا ۸۰ سال پیش است، ادامه داد: بین ۸۰ تا ۹۰ مدرسه دزفول ۲نوبته هستند البته خیرین و نوسازی مدارس نیز کمک کرده‌اند ولی ایت کمک‌های قطره چکانی باعث می‌شود هنگامی که اولین مدرسه نوسازی شد آخرین مدرسه نیاز به بازسازی دوباره داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی خباز بیان کرد: در حال حاضر یک سوم نیروهای ستادی آموزش و پرورش فعالیت می کنند و بقیه به صورت دورکاری فعال هستند.

وی افزود: برنامه ریزی برای سال آینده سخت است ولی با ایثار نیروها این مهم محقق و در شرایط کرونایی نیروها علاوه بر ساعت های کاری در شیفت مخالف هم فعالیت خود را ادامه دادند. 
مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: امسال با کمبود ۵۰۰ تا ۷۰۰ معلم در دزفول مواجه هستیم که حدود ۱۸ هزار ساعت در هفته و حدود ۷۰ هزار ساعت در ماه می‌شود.

وی ادامه داد: اگر این موضوع مدیریت نمی‌شد ۷۰۰ کلاس بدون معلم داشتیم ولی با نیروهای پرشوق و مسوولیت پذیر و راهنمایی اداره کل حتی یک معلم بدون کلاس نداشتیم و به جای ۱۵ شهریور، پارسال کلاس‌ها از اول شهریور آماده بودند.
محمدی خباز با بیان اینکه سال آینده نیز ۷۰۰ نیروی آموزش و پرورش بازنشسته می‌شوند، گفت: بیش از ۲هزار معلم را در روستا ساماندهی کردیم و حتی یک معلم اضافه کار و حق التدریسی در مناطق روستایی دزفول به کار گرفته نشد.

وی افزود: مناطق روستایی و محروم در اولویت بودند و کمبودها به مرکز شهر منتقل شدند تا از ورود دانش آموزان حاشیه به شهر جلوگیری شود و مدارس مناطق روستایی به میانگین حداقل برسند ضمن اینکه خانواده های روستایی اعتماد به نفس داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: سال آینده نیز با مشکلات زیادی مواجه هستیم ولی با برنامه ریزی انجام شده تلاش بر این است درصورت کمبود یکهزارو ۵۰۰ معلم نیز هیچ کلاسی بدون معلم نماند.
وی خواستار همکاری اداره کل آموزش و پرورش خوزستان برای حل مشکلات نیروی انسانی دزفول شد و افزود: طبق شنیده ها ممکن است فقط  بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نیرو به دزفول تعلق گیرد که یک دهم نیاز ما است؛ برخی نیروها غیربومی هستند و برخی دیگر ساکن سایر شهرها هستند که امیدواریم با انتقالی نیروهای دزفولی فعال در سایر شهرها موافقت شود.
محمدی خباز گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد سرویس بهداشتی مدارس روستایی دزفول معیوب هستند که یکی از خیرین حدود ۹۸ سرویس بهداشتی را تعمیر کرد. 
وی افزود: ساخت ۲۶۰ چشمه سرویس بهداشتی با مشارکت خیرین، رنگ آمیزی ۱۷ هزار متر مربع کلاس درس، ایزوگام ۵۰ هزار متر مربع از محل اعتبارات صرفه جویی درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش و جمع آوری میلیاردها تومان اموال اسقاطی از مدارس، بازسازی و ارسال مجدد حدود ۴۰۰ سرویس و جمع آوری و بازسازی ۲هزار میز و نیمکت از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی به فعالیت ۲هزار و ۵۰۰ سرویس حمل و نقل در مسیر شهر و روستا برای جابجایی دانش آموزان اشاره و بیان کرد: پیش از این ۷۰ درصد دانش آموزان در یک قسمت شهر تجمع داشتند که با مدیریت ثبت نام طبق کروکی در سال گذشته این مشکل تا حدودی مرتفع شده و اگر این روند ادامه یابد تا سه سال آینده مدارس دزفول تک نوبته خواهند شد.

کمبود ۱۲۰ مدرسه در دزفول
مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: ۱۱ منطقه در دزفول داریم که نه زمین دارند و نه مدرسه؛ این مناطق شامل کوی انقلاب، رسالت، سعدی، بهمن، مدرس، طالقانی، پیام نور و زیباشهر هستند.

وی با بیان اینکه کوی ذوالفقار دزفول با کمبود ۶ مدرسه مواجه است، افزود: ۱۲۰ مدرسه ۶ تا ۱۲ کلاسه در مناطق مختلف دزفول کمبود داریم.
محمدی خباز با قدردانی از همکاری نیکوکاران دزفول گفت: اگر ۲۰ درصد اعتبار ساخت مدرسه توسط خیرین تامین شود مابقی طرح توسط دولت تکمیل می‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا مدارس دزفول خوزستان پروندهٔ خبری کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس دزفول ویروس کرونا مدارس دزفول خوزستان اخبار کنکور آموزش و پرورش دزفول محمدی خباز سال آینده دزفول گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم