Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه «سماس» که قرار بود توسط وزارت کشور به منظور استعلام سهمیه و اعتبار سوخت فعال شود، هنوز فعال نشده و اطلاعات رانندگان همچنان به صورت دستی منتقل می‌شود و به گفته سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، به محض این که اطلاعات رانندگان به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برسد، طی مدت ۲۴ ساعت، کارت سوخت آن‌ها شارژ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: چند ماهی است که درخواست‌های متعددی از سوی رانندگان تاکسی‌های اینترنتی و آژانس‌های سراسر کشور مبنی بر واریز نشدن به موقع سهمیه بنزین خودرو‌های آن‌ها به گوش می‌رسد.

پس از شروع مجدد سهمیه بندی بنزین در آبان ماه سال ۱۳۹۸، قرار بر این شد که برای آژانس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی نیز مانند سایر خودروها، سهمیه‌ای در نظر گرفته شود. یعنی قرار بر این بود که این دسته از خودروها، علاوه بر سهمیه ۶۰ لیتری که همانند خودرو‌های شخصی می‌گیرند، به صورت اعتباری و بر اساس پیمایش نیز، سهمیه‌ای دریافت کنند که میزان این پیمایش باید ابتدا به تایید وزارت کشور برسد و سپس به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اطلاع داده شود.

واریز سهمیه اسفندماه در اردیبهشت!

هفتم اردیبهشت ماه امسال، مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از واریز سهمیه اعتباری سوخت اسفند ماه رانندگان فعال در حوزه حمل و نقل عمومی خبر داد و گفت: ما به التفاوت ریالی سهمیه اعتباری سوخت اسفند ماه ۷۳۳ هزار خودروی حمل و نقل عمومی با کاربری مختلف از جمله آژانس تاکسی تلفنی (زیر نظر شهرداری‌ها و صنفی)، تاکسی‌های اینترنتی، تاکسی‌های فرودگاهی و ویژه، تاکسی‌های شهر‌های بدون جایگاه CNG، تاکسی‌های برون شهری، ناوگان تحت پوشش آرامستان‌ها، راهبران آموزش و پرورش و پیک موتوری واریز شد.

هرچند که سهمیه سوخت این دسته از رانندگان با تازگی پرداخت شده، اما بررسی‌ها نشان دهنده این است که این تاخیر به طور مداوم تکرار می‌شود و علاوه بر رانندگانی که از شهرداری‌های مجوز دریافت می‌کنند، تعدادی راننده هم هستند که پروانه فعالیتشان توسط اصناف صادر شده است.

فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، درباره شکایت رانندگان به دلیل تاخیر در واریز سهمیه سوخت این دسته از خودرو‌ها گفت: این دسته از رانندگان باید مشکل را از طریق صنف خودشان پیگیری کنند. به محض این که اطلاعات آن‌ها به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برسد، طی مدت ۲۴ ساعت، کارت سوخت آن‌ها شارژ می‌شود.

کاهی افزود: این اطلاعات باید از طرف صنف خودشان تایید و به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام شود تا برای این گروه صنفی، مقدار مشخصی سوخت واریز شود؛ دلیل آن هم این است که سهمیه این دسته از رانندگان به صورت اعتباری پرداخت می‌شود و تا زمانی که تاییدیه صنف مرتبط وجود نداشته باشد، امکان واریز سهمیه سوخت آن‌ها از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی وجود ندارد.

اصناف مقصر تاخیر نیستند! / روش پیش پا افتاده انتقال اطلاعات رانندگان

از آن جا که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مشکل را از مربوط به اصناف دانست، ابتدا به سراغ اتحادیه کسب و کار‌های مجازی رفتیم. رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار‌های مجازی اظهار کرد: به تازگی برخی از رانندگان تاکسی‌های اینترنتی سهمیه ماهیانه بنزین خود را در زمان مشخص و به مقدار دقیق دریافت نمی‌کنند که در این باره متولیان وزارت نفت، اتحادیه کسب و کار‌های مجازی را مقصر این اختلال دانسته‌اند.

او افزود: لازم به ذکر است که این اتحادیه هیچ ارتباطی با اختلال مذکور ندارد. چرا که میزان سهمیه‌ها را حتی در مواقعی پیش از زمان موعد به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ارجاع داده‌ایم.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار‌های مجازی همچنین بیان کرد: متاسفانه مشکلی که در این زمینه وجود دارد، نحوه دریافت و انتقال این آمار‌ها است. در حال حاضر شرکت‌های تاکسی اینترنتی اطلاعات را به اتحادیه کسب و کار‌های مجازی ارجاع می‌دهند و اتحادیه پس از بررسی نهایی به صورت دستی، آن را به وزارت نفت ارسال می‌کند که این روش در دنیای امروز بسیار پیش پا افتاده است.

لزوم راه اندازی هرچه سریعتر سامانه اطلاعات سفر

الفت نسب ادامه داد: از چند ماه گذشته قرار بود سامانه‌ای به نام سماس (سامانه اطلاعات سفر) به دست وزارت کشور راه اندازی شود که این سامانه می‌توانست فرآیند تخصیص سهمیه به وسایل نقلیه را بسیار ساده و بدون مشکل کند، اما هنوز خبری از راه اندازی این سامانه نیست.

او در پایان تصریح کرد: فرآیند سامانه سماس به این شکل است که راننده‌های تاکسی اینترنتی اطلاعات هویتی خود را در سامانه وارد می‌کنند و پیماش آن‌ها در طول ماه در سامانه به صورت خودکار ثبت می‌شود و معاونت مربوطه وزارت نفت با دسترسی به اطلاعات رانندگان، سهمیه ماهانه را دقیق و به موقع به حساب آن‌ها واریز می‌کند.

از آن جا که اتحادیه کسب و کار‌های مجازی، مدعی فعال نبودن این سامانه است، موضوع را از وزارت کشور به عنوان متولی راه اندازی آن، پیگیر شدیم، اما متاسفانه مسئولان مرتبط به سامانه سماس در این وزارتخانه اعلام کردند که فرصتی برای مصاحبه ندارند.

بر اساس این گزارش، با توجه به این که اصناف یعنی اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور و اتحادیه کسب و کار‌های مجازی، به طور مشترک رانندگان تاکسی را به سامانه ملی اطلاعات سفر (سماس) ارجاع می‌دهند، حل مشکل تاخیر در واریز سهمیه اعتباری سوخت این دسته از رانندگان را می‌توان در این سامانه جست و جو کرد.

بیشتر بخوانید: افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های تاکسی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تاکسیرانی سهمیه بندی بنزین

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تاکسیرانی سهمیه بندی بنزین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اتحادیه کسب و کار های مجازی دسته از رانندگان تاکسی های اینترنتی اطلاعات رانندگان واریز سهمیه راه اندازی وزارت کشور خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد

سرهنگ عبدالعلی شعبانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با بررسی عوامل انتظامی با خبر شدیم یک راننده تاکسی اینترنتی به شهروندانی که حجاب خود را رعایت می‌کنند خدمات رایگان ارائه می‌کند و آنها را بدون اخذ کرایه به مقصد می‌رساند که با توجه به همکاری ایشان در تشویق افراد جامعه به رعایت حجاب و عفاف توسط عوامل انتظامی از ایشان دعوت به عمل آمد و مورد تجلیل قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی شهرستان آستارا با اشاره به اینکه طرح نور، ضامن صیانت از ارزش‌های دینی و اسلامی است، گفت: اجرای این طرح نیاز به مشارکت همگانی مردم عزیز دارد تا با عوامل انتظامی همگام و همسو باشند و با روشنفکری آگاهانه قوانین جامعه ایران اسلامی را رعایت کنند.

وی افزود: اجرای طرح نور تاکنون رضایت عمومی را به دنبال داشته است و بر اساس وظایف محوله به پلیس به عنوان مجری قانون در کنار دیگر مأموریت‌های امنیتی و انتظامی، تداوم خواهد داشت.

تشویق بانوان به رعایت حجاب

«رشید رستم پی» راننده تاکسی اینترنتی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر هدف از این اقدام را تشویق بانوان به رعایت حجاب و ترویج این فرهنگ اعلام کرد و گفت: ضمن خدمت رایگان به مسافرانی که حجاب خود را رعایت می‌کنند به مسافرانی که به نوعی حجاب و پوشش مناسب ندارند نیز تذکر لسانی می‌دهم تا سهمی در راستای نهادینه سازی این فرهنگ ایرانی اسلامی داشته باشم.

کد خبر 6088432

دیگر خبرها

  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است