Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین مسعود خوانساری رئیس اتاق تهران درباره آخرین خبرها از واردات واکسن از سوی بخش خصوصی گفت:« جلساتی با ستاد کرونا داشتیم که کارها با هماهنگی و مشارکت آن ها انجام شود. اگر مراحل بروکراسی کار سریع تر طی و مجوزها صادر شود ما می توانیم حداکثر ظرف ۱۰ روز تا دو هفته آینده اولین محموله واکسن های خریداری شده از سوی بخش خصوصی را وارد کنیم و بحث تزریق صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیسی: با فروش واکسن مخالفیم | بخش خصوصی واکسن وارد و رایگان تزریق کند واکسن در تمام جهان رایگان تزریق می شود

او در ادامه گفت:« واکسن در تمام جهان به صورت رایگان تزریق می شود ما فکر کردیم در ایران هم اتاق ها و بخش خصوصی مثل سابق به کمک دولت بیایند و کاری براساس مسئولیت اجتماعی انجام دهند. همان طور که ما با ورود کرونا به کشور در اواخر سال ۱۳۹۸ شاهد بودیم اتاق های سراسر کشور به صورت فعال وارد شدند و چندین میلیارد تومان کمک کردند برای خرید تجهیزات لازم بیمارستان ها مانند ونتیلاتور، گان، ماسک و... در این مرحله هم ما فکر کردیم برای خرید و واردات واکسن وارد شویم و به کمک دولت و مردم بیایم. شرکت های دارویی که مسئولیت واردات دارو را برعهده دارند پذیرفتند که هیچ گونه سودی را از این محل برای خودشان در نظر نگیرند و صرفا واکسن را به قیمت تمام شده عرضه کنند از طرف دیگر مدیران و صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی  پذیرفتند که کلیه کارگران و پرسنل شان را به صورت رایگان واکسینه کنند؛ این اقدام بزرگی است و شاید چند هزار میلیارد تومان برای دولت صرفه جویی باشد و با کمال میل هم صاحبان واحدها پذیرفته اند که این کار را طبق مسئولیت اجتماعی، انجام دهند. بنابراین امیدوار هستیم با هماهنگی ستاد وسرعت بخشیدن به صدور مجوزها شاهد باشیم که کارگران واحدهای تولیدی بدون هیچ گونه پرداختی واکسینه شوند.»

خوانساری همچنین گفت: «مطالعاتی که ما از کشورهای مختلف مثل اسپانیا، آلمان و فرانسه داشته ایم نشان می دهد طبق آن چه در پروتکل ها آماده است از سن ۵۰ سال به پایین اولویتی خاصی وجود ندارد برای واکسیناسیون و همه در یک رده قرار می گیرند. همچنین بررسی های ما نشان می دهد در آلمان، فرانسه و ... شرکت های بزرگ قبول کرده اند که نیروهایشان را واکسینه کنند، در واقع این موضوع تناقضی با بحث پروتکل های وزارت بهداشت برای واکسیناسیون نخواهد داشت و این در کارخانه ها و واحدهای تولیدی انجام می شود. از سوی دیگر ما برای اینکه طبق برنامه ریزی ها و پروتکل های کار واکسیناسیون در واحدهای تولیدی انجام شود، نامه ای به آقای روحانی نوشتم و در خواست کردم که اولویت بندی ها و پروتکل ها در بحث تولید هم گذاشته شود و با ستاد کرونا هماهنگی ها صورت گیرد.»

پنجره طلایی واردات واکسن کرونا از دست رفت | تا پایان سال باید ۱۲۰ میلیون دوز واکسن تزریق شود وزارت بهداشت آذرماه فراخوان نداده بود

ناصر ریاحی عضو هیات رئیسه اتاق تهران و رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو که در هفته های گذشته جزییات خرید واکسن کرونا را از سوی بخش خصوصی دنبال کرده است، گفت:« یک نکته اشتباهی مطرح می شود که سازمان غذا و دارو از آذر ماه فراخوان برای واردات دارو از سوی بخش خصوصی داده است در حالی که این سازمان فراخوانی نداده بود بلکه آن اول شرکت هایی که نمایندگی انحصاری تولیدکنندگان واکسن خارجی در ایران  هستند (که سه شرکت هم بیشتر نیستند) مراجعه و اعلام آمادگی کردند و سازمان غذا و دارو هم پذیرفت، منتها بعد که بحث این پیش آمد که خود دولت ها واکسن خریداری کنند، توجه به آن شرکت ها کمتر شد و از طرف دیگر هم مطرح می شد که تولید داخل بهمن و اسفند آماده می شود. تا اینکه ۲۷، ۲۸ اسفند بود که وزارت بهداشت یک اطلاعیه ای صادر و به شرکت های خصوصی اعلام کرد اگر مایل هستند می توانند واکسن وارد کنند ولی منظور آن نامه این بود که واکسن را وارد کنند و در گمرک تحویل خود دولت بدهند. علاوه بر این فکر می کنم همین سه هفته پیش بود که نهاد ریاست جمهوری و خود آقای رئیس جمهور اعلام کردند بخش خصوصی بیاید با ارز نیمایی واکسن وارد کند و در بیمارستان های خصوصی به کسانی که تعجیل دارند برای واکسینه شدن به نرخ آزاد با هزینه خودشان بفروشد و در این بین هم شایعه شده بود که عده ای برای واکسن زدن به خارج از کشور می روند و ارز صرف می کنند و...»

واکسن کرونا سیاسی شده است | پایان خرداد زمان طلایی بخش خصوصی برای واردات واکسن کرونا طرح تزریق واکسن به کارگران خط تولید از کجا آمد؟

او در ادامه گفت:« طراحی ایده اینکه ما واکسن بیاوریم و به کارگران خط تولید تزریق کنیم در واقع توسط مسعود خوانساری رئیس اتاق تهران ارائه شد. ما جلساتی با ستاد کرونای تهران و سازمان غذا و دارو داشته ایم و مقرر این شد که واکسن از سوی شرکت های بخش خصوصی وارد بشود و در همان فرودگاه تحویل مسئولان وزارت بهداشت بشود چون حقیقت این است که هیچ شرکتی در ایران زیر ساخت و امکانات نگهداری و حمل و از همه مهم تر تزریق آن را ندارد و حتی قرار شد پروتکل اولویت چگونگی تزریق واکسن داخل واحدهای تولیدی هم توسط ستاد کرونا و دانشگاه شهید بهشتی تنظیم شود. الان ما حدود ۶۵۰۰ شرکت با فراخوانی که اتاق داده است برای تزریق واکسن در واحدهایشان اعلام آمادگی کرده اند و همین طور هم البته پیشنهادهای جدید در حال رسیدن است. ما باید لیست این شرکت ها را بدهیم تا براساس اینکه کدام مشاغل بیشتر با معیشت مردم و زندگی روزمره آن ها گره خورده اولویت بندی کنند تا همه صنایع و شرکت ها پوشش داده شود.»

رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو در ادامه گفت: «در نهایت باید بگم که در واقع شرکت های بخش خصوصی برای واردات واکسن سه هفته است که اقدام کرده اند یا حداکثر چهار هفته؛ اما اینکه شرکت های بخش خصوصی از کجا می خواهند واکسن تهیه کنند، این ها از عمده فروش ها واکسن خریداری می کنند، عمده فروش ها از کجا می آورند؟ نکته خیلی جالب و فرصت طلایی که الان وجود دارد این است؛ در تمام کشورها متوجه شده اند واکسیاسیون را نمی توانند به این سرعتی که پیش بینی می کردند انجام بدهند، الان اگر توجه کنید به جز انگلستان، آمریکا، امارات و دو سه کشور دیگر هیچ کشوری نتوانسته است هنوز بالای ۲۰ درصد جمعیت کشورش را واکسینه کند حتی کشوری مثل آلمان که زیرساخت های پیشرفته ای دارد و علت آن یکی مسئله نگهداری واکسن هست که انبارهای بسیار ویژه ای می خواهد و حتی ۱۰ دقیقه تغییرات دمایی زیر استادارد می تواند واکسن را غیرقابل مصرف کند. توجه داشته باشید که واکسن هایی که الان در بازار وجود دارد بعضی هایشان ۶ ماه و بعضی هایشان هم ۷ ماه تاریخ مصرف بیشتر ندارند، بنابراین باید سریع مصرف شوند؛ از طرف دیگر کشورها بعضی هایشان به اندازه دو برابر نیازشان پیش خرید کرده اند و باید طبق زمان بندی توافق شده به آن ها تحویل شود ولی در واقع در این زمان نمی توانند به دلیل نداشتن امکانات نگهداری و توزیع و واکسیناسیون تحویل بگیرند و حتی زیرساخت نگهداری را هم داشته باشند تاریخ مصرف آن برای تزریق می گذرد؛ این اتفاق باعث می شود که این کشورهایی که خرید بیشتر داشته اند، واکسن های مازاد خود را حواله بدهند به شرکت های عمده فروش دارو در جهان و این شرکت ها هم اقدام به فروش می کنند. البته این فرصت هم همیشگی نیست وقتی ما می گوییم ۶ میلیون دوز می توانیم وارد کنیم به این معنی نیست که این مقدار واکسن را یکباره وارد می کنیم چون ما امکان نگهداری این حجم را در کشور داریم ولی این ۶ میلیون می تواند ظرف ۶ ماه وارد کشور شود. ما امکان واردات سه واکسن سینوفارم چین، آسترازنیکا و اسپوتنیک وی را به کشور داریم که مورد تایید وزارت بهدشت است.»

او در ادامه گفت:« ما برای واردات واکسن اولین چیزی که لازم داریم نامه ای است که وزارت بهداشت به آن شرکت اجازه می دهد برای خرید واکسن مذاکره و خریداری کند و متعهد می شود که یا مباشرت کند در تحویل و تزریق واکسن یا نظارت دقیق داشته باشد و در غیر این صورت به ما نمی فروشند. بعد از این ما باید پروفورم ها بگیریم و ثبت سفارش کنیم و... مشکلی که اول پیش آمد این بود که صدور همین نامه ها بیش از یک هفته طول کشید. طبق تجربه شخصی می گویم اولین پروفورم ها که ما دادیم بعد از یک هفته کارهایش از سوی سازمان غذا و دارو انجام شد و بعد هم با پست برای ما فرستادند؛ نهایتا کار به این روش عملی نیست چون پروفورم های ما که یک هفته بعد تایید شد، خودشان بیش از پنج روز اعتبار نداشتند و در نظر داشته باشید که عمده فروش مشتری های زیادی دارد و پروفورم ها با این شرایط پذیرفتنی نیست، البته با جلساتی که داشتیم، قرار است این مشکل حل شود و روند کار تسریع شود.»

کد خبر 598952 برچسب‌ها واکسن اسپوتنیک واکسن آسترازنکا وزارت بهداشت و درمان واکسن رازی اتاق بازرگانی واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن اسپوتنیک واکسن آسترازنکا وزارت بهداشت و درمان واکسن رازی اتاق بازرگانی واکسن کرونا سازمان غذا و دارو سوی بخش خصوصی واحدهای تولیدی وزارت بهداشت واردات واکسن ادامه گفت برای واردات واکسن کرونا تزریق واکسن واکسن وارد ستاد کرونا عمده فروش پروتکل ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان