Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@13:42:27 GMT

آلودگی مزارع کاشان به آفت ملخ در ۴۰۰ هکتار پراکنده است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۶۸۱۷

آلودگی مزارع کاشان به آفت ملخ در ۴۰۰ هکتار پراکنده است

گروه استان‌ها - رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان ضمن اشاره به رصد و پایش چهار اکیپ جهاد کشاورزی به منظور شناسایی و سمپاشی نقاط آلوده به آفت ملخ گفت: آلودگی مزارع کاشان به آفت ملخ در ۴۰۰ هکتار پراکنده است. - اخبار استانها -

رضا مظلومی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  کاشان اظهار داشت: ملخ بومی از سال گذشته به منطقه کاشان وارد شده است و در سطح 470 هکتار آلودگی و مبارزه را داشتیم و حتی بخشی از مزارع نیز مورد خسارت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با با بیان اینکه تخم‌گذاری ملخ‌ها در مزارع است، افزود: امسال با توجه به خشکسالی و فقر مراتع خسارت می‌تواند بیشتر باشد اما خوشبختانه در مراحل ابتدایی ورود پیدا کردیم و ملخ‌ها در پوره یک و دو بوده و قدرت انتشار خیلی کمتر بوده و این ملخ با ملخ تاغزار متفاوت است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کاشان با بیان اینکه ملخ بومی به مزارع به ویژه محصولات سبزی ضرر می‌رساند، ابراز داشت: تره و پیازچه از آن دست محصولاتی است که ملخ بومی به آن آسیب می‌رساند در حالی که با ورود سریع میزان خسارات قابل توجه نبوده است.

طغیان مجدد "ملخ مراکشی" در مراتع زنجان/ آیا مسئولان جهاد کشاورزی تمهیداتی اندیشیده‌اند؟آفت ملخ 50 هکتار از مزارع کاشان را آلوده کردضربه آفات به دست‌رنج کشاورزان رودباری؛ امکانات شهرستان برای مقابله با ملخ کافی نیست

وی با بیان اینکه با هجوم آفت ملخ در سطح مزارع شهرستان کاشان سمپاشی عمومی آغاز شد، گفت: با این اقدام کشاورزان از سموم رایگان بهره‌مند می‌شوند و هزینه سمپاشی نیز بر عهده دولت است و پیگیری نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس نیز باعث شد تا اقدامات خوبی صورت پذیرد.

مظلومی با بیان اینکه مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان نیز در این زمینه حمایت های خوبی را انجام دادند، تصریح کرد: میزان آلودگی مزارع شهرستان کاشان به وسعت 400 هکتار پراکنده است که عمدتا کمتر از 100 هکتار شناسایی شده است و این آفت در مزارع شهرستان کاشان و آران و بیدگل وجود دارد.

وی با بیان اینکه چهار اکیپ در راستای رصد و پایش فعال هستند، تأکید کرد: در صورت عدم ورود به موقع میزان خسارات وارده می‌توانست قابل توجه باشد و از سوی دیگر مسئولان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در منطقه حضور پیدا کردند و از روند اقدامات صورت گرفته ابراز رضایت کردند.

انتهای پیام/801/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان کاشان جهاد کشاورزی آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآورد اولیه خسارت‌ به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سمیه سلیمی، امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ از برآورد اولیه ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی خسارت سیل اردیبهشت به زیربخش‌های کشاورزی استان مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت سال‌جاری است، اظهار کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

وی برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی اضافه کرد: در زیر بخش دامی خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، دو طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 751457

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد