Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد کاوری کارگردان سریال «بچه مهندس ۴» که این شب‌ها از شبکه دو سیما در حال پخش است درباره وضعیت تولید این سریال که همزمان با پخش ادامه دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: برای پخش به موقع کار به آنتن شبکه دو، مراحل فنی از جمله مونتاژ و صداگذاری به صورت فشرده و شبانه‌روزی در حال انجام است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته تصویربرداری نیز اوایل هفته آینده به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که در فصل چهارم کارگردانی سریال را بر عهده گرفت، اضافه کرد: این روزها روی تک تک عوامل فشار مضاعفی وجود دارد و خوشحالم که در این فصل از مجموعه نیز توانستیم مخاطب را با وجود تغییرات گسترده در متن با سریال همراه کنیم.

کاوری درباره شرایط تصویربرداری و تولید در روزهای شیوع کرونا نیز توضیح داد: کار کردن با وجود کرونا شرایط را برای گروه‌های فیلمبرداری به مراتب دشوار کرده است. خوشبختانه سعید سعدی تهیه‌کننده پروژه برای جلوگیری از ابتلای اعضای گروه تمهیدات فراوانی در پیش گرفته است، تیم پزشکی همیشه سر صحنه ما حاضر است و هر چند روز یک بار از عوامل تست گرفته می‌شود. خدا را شاکرم که تا این لحظه هیچکدام از بچه‌ها به این ویروس مبتلا نشده‌اند و همه در سلامت کامل هستند.

این کارگردان درباره تغییر بازیگر نقش اول «بچه مهندس» در فصل چهارم این سریال و اینکه چقدر توانست مخاطب را با خود همراه کند؟ گفت: به نظرم محمدرضا رهبری خیلی زودتر از آن چیزی که تصور می‌کردیم توانست مخاطب را با خود همراه کند و این را می‌توان به خوبی از بازخوردهای مردمی متوجه شد. تغییر بازیگر اصلی فصل چهارم یک سریال ریسک بالایی دارد و حتی در برخی مواقع به شکست آن پروژه منجر می‌شود. فکر می‌کنم علاوه بر تلاش بالای محمدرضا رهبری برای باورپذیر شدن این نقش در ذهن مخاطب، فیلمنامه «بچه مهندس» نیز از ساختار منسجمی برخوردار است به طوری که مخاطب را بدون در نظر گرفتن تغییر کاراکترها به خوبی با قصه همراه می‌کند.

کاوری درباره کارگردانی «بچه مهندس ۴» که بعد از سه فصل به این سریال پیوسته است، گفت: در مصاحبه‌ای که به تازگی از من در یکی از رسانه‌ها منتشر شد، اعلام کردم با توجه به تغییر کارگردان و حضور آقای علی غفاری در یک پروژه دیگر با ساخت «بچه مهندس ۴» به نوعی در عمل انجام شده قرار گرفتم، اما متأسفانه این گفته من در میان برخی دوستان باعث ایجاد سوءتفاهم‌هایی شد. در واقع از صحبت‌های من این‌طور استنباط شد که انگار بدون هیچ علاقه و به صورت کاملاً اجباری روی صندلی کارگردانی فصل چهارم این پروژه نشسته‌ام، در صورتی که این مسئله به هیچ‌وجه صحیح نیست و کارگردانی فصل چهارم «بچه مهندس» برایم یک نوع توفیق اجباری بود.

وی درباره اینکه خودش چقدر در تولید کار اعمال نظر داشته است، توضیح داد: اگر چه مقداری دیر به پروژه اضافه شدم و فرصت هیچ‌گونه اعمال نظر روی متن را نداشتم، اما به نتیجه‌ای که تاکنون به مخاطب ارائه شده افتخار می‌کنم.

کاوری در پایان درباره محور قصه در این فصل روی نخبه گرایی نیز اظهار کرد: بخشی از داستان «بچه مهندس ۴» به رشد صنعت هواپیمایی کشور و افتخارآفرینی نخبه‌های ایرانی می‌پردازد؛ به عنوان کارگردان پروژه بسیار خوشحالم که به همراه یک گروه کاملاً همدل توانستیم بخش کوچکی از این مسئله را برای تماشاگر به تصویر بکشیم.

کد خبر 5203502 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال بچه مهندس شبکه دو سیما احمد کاوری برنامه تلویزیونی شبکه جام جم فیلم سینمایی حضور هنر ایران در جهان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آلبوم موسیقی موسیقی ایرانی سریال ایرانی کارگردان سینما معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شبکه نسیم انیمیشن امور استان های صدا و سیما شبکه دو سیما بچه مهندس ۴ فصل چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای ۵ هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

آیت‌الله رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از آیت‌الله رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

کد خبر 747513

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • گزارش تصویری | قاب‌های ماندگار
  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است