Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش از انجام ثبت نام الکترونیکی دانش آموزان از طریق سامانه پادا از اول خرداد خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حبیبی، مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش درباره کارایی سامانه سیدا و مشکلاتی در کارایی این سامانه وجود داشت، اظهار کرد: سامانه سیدا، سامانه یکپارچه دانش آموزی است که از دی سال گذشته فعالیتش آغاز شد و با توجه به پیچیدگی‌ها و تغییراتی که در نظام آموزشی داشتیم ابتدای فعالیت این سامانه مشکلاتی وجود داشت، اما به تدریج این مشکلات رفع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به دنبال ایجاد پرونده الکترونیکی دانش آموزان، ثبت نام اینترنتی دانش آموزان هم از همین طریق و درگاه جدیدی به نام پادا انجام خواهد شد.

به گفته مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش سامانه پادا مخفف پرونده الکترونیکی دانش آموزان از اول خرداد برای ثبت‌نام اینترنتی دانش‌آموزان آغاز به کار خواهد کرد.

حبیبی بیان کرد: البته برای سهولت کار و رفاه خانواده‌ها، دوره‌های آموزشی کارکردن با این سامانه برای خانواده‌ها در نظر گرفته شده است که از طریق شبکه شاد بارگزاری می‌شود و قابل دسترسی خواهد بود.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شبکه شاد فاز‌های تکمیلی خواهد داشت یا خیر، گفت: این شبکه تازه متولد شده است و هنوز تا بلوغ فاصله دارد بر همین اساس همچنان برای تکمیل و توسعه آن برنامه‌ریزی داریم و در تابستان کار‌های جدیدی خواهیم داشت.

او تصریح کرد: شبکه شاد، مهر ۱۴۰۰ کامل‌تر از قبل خواهد بود و برنامه‌های تکمیلی جدیدی برای آن در نظر گرفتیم همچنین حدود ۲ هزار نفر از راهبران آموزشی بر راهبری و نظارت کار شاد اهتمام دارند و پاسخ‌های احتمالی کاربران این شبکه را پاسخگو خواهند بود.

حبیبی درباره برگزاری دوره‌های آموزشی برای معلمان بیان کرد: سال گذشته برای معلمان دوره‌های آموزشی داشتیم و در مهر ۹۹ این دوره کامل شد البته با توجه به اینکه روند آموزش توقف ناپذیر است دوره آموزشی برای سال تحصیلی آینده هم داریم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)

 

مقامات چین تلاش دارند تا از حجم سنگین تکالیف منزل دانش‌آموزان بکاهند اما ظاهرا دستورالعمل‌های آنها تا کنون موثر واقع نشده است.

به گزارش عصرایران به نقل از ان اچ کی ورلد، دانش‌آموزان چینی در یک محیط رقابتی شدید برای آینده خود سخت تلاش می‌کنند و مجبور به انجام تکالیف زیاد در خانه هستند.

این در حالیست که مقامات چینی حدود 3 سال پیش در دستورالعمل های خود خواهان کاهش تکالیف منزل دانش‌آموزان به خصوص در مقاطع ابتدایی شدند.

در روزهای گذشته انتشار تصاویری از محصلان بیمار و زیر سرم مقاطع ابتدایی در بیمارستان دولتی جیانگسوی چین که در حال انجام تکالیف خود بودند، توجه کاربران فضای مجازی را برانگیخت.

اما ظاهرا والدین و دانش آموزان برای دستیابی به موقعیت مناسب کاری مجبور به نادیده گرفتن این دستورالعمل ها و تلاش و خواندن درس بیشتر هستند.

برخی از دانش‌آموزان می‌گویند گاهی حدود 6 ساعت را به انجام تکالیف خود در منزل می‌گذرانند.

کاری که فشار زیادی بر محصلان و هزینه‌های زیادی برای خانواده‌ها در بر دارد.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اقدام متفاوت چین برای مقابله با فرهنگ کاری 6-9-9 جوانان چینی به دنبال کار کمتر/ کارشناسان: مغایر ارزش های سوسیالیستی است ببینید| کامپیوترها خطاب به کارمندان شرکت هندی: «لطفا به  خانه بروید»/ کار زیاد انسان‌ها را می‌کُشد

دیگر خبرها

  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد