Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار دامغان با اشاره به شرایط بسیار دشوار امدادرسانی به حادثه‌دیدگان معدن طزره گفت: تلاش بی‌وقفه نیروهای امدادی برای نجات حادثه‌دیدگان نتیجه نداشته و تیم‌های تخصصی در دو بخش در حال تلاش برای رسیدن به کارگران محبوس شده هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی بندرآبادی، فرماندار شهرستان دامغان پس از بازدید از معدن زغال سنگ طزره در گفت و گو با خبرنگار مرآت درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به حادثه دیدگان معدن گفت: با اعضای ستاد مدیریت بحران جاسه ای با شرکت البرز شرقی برگزار شد و ابعاد مختلف این اتفاق مورد بررسی قرار گرفت و هم چنان تلاش برای نجات حادثه دیدگان به صورت شبانه روزی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بندرآبادی با اشاره به بالا بودن حجم ریزش معدن خاطر نشان کرد: متاسفانه 35 متر ریزش در یک تونل 70 متری و محبوس شدن دو کارگر معدن در این محدوده، با وجود حضور تیم های امدادی بسیار خوب شرکت البرز شرقی، شرایط سختی را به وجود آورده است و حفر تونل های مختلف برای رسیدن به حادثه دیدگان در این چند روز نتیجه نداشته است.

وی افزود: به جهت ادامه تلاش برای نجات حادثه دیدگان معدن، برنامه ریزی های مختلف انجام شده و تیم های تخصصی در قالب 5 تیم 30 نفره شکل گرفته و در حال حاضر در شیفت های مختلف و به صورت شبانه روزی در حال تلاش برای رسیدن به محل حادثه و نجات کارگران هستند.

فرماندار شهرستان دامغان در توضیح اقدامات تیم های تخصصی تصریح کرد: تیم های تخصصی امداد در 2 جبهه مختلف در حال تلاش هستند که تونل اصلی حادثه دیده برای استحکام بخشی و تعریض تونل با هدف تخلیه سریع نخاله ها و آوار و ایجاد حفره از سطح زمین برای ورود به تونل با هدف دسترسی سریع و نجات کارگران را شامل می شود. 

بندرآبادی با بیان اینکه تلاش تیم های امدادی تا این لحظه بسیار برنامه ریزی شده، منسجم و خوب بوده است اظهار کرد: با وجود بی نتیجه ماندن تلاش تیم های امدادی و تیم های تخصصی در ایجاد تونل ها و حفره های موازی در بخش های مختلف برای دسترسی به محل محبوس شدن کارگران، تلاش با برنامه ریزی و اقدام جدید به صورت شبانه روزی ادامه داشته و با حضور تیم های تخصصی امدادی دیگر از معادن استان گلستان امیدواریم به زودی خبر های خوبی به ما برسد.

وی با اشاره به ضرورت ایمن سازی تونل بیان کرد: با تلاش تیم های تخصصی بیش از 5 متر از آوار تخلیه شده اما ضرورت ایمن سازی تونل با شرایط خاص و تخصصی خود، ریزش تخته سنگ های بزرگ و فراتر از ظرفیت دهانه تونل برای خروج آن در محل حادثه و اهمیت ایمنی امدادگران سرعت پیشرفت را فرسایشی کرده است.

فرماندار شهرستان دامغان در پاسخ به سوال خبرنگار مرآت درباره احتمال زنده ماندن کارگران حادثه دیده گفت: کارگران معدن برای روز های بحران تحت آموزش قرار می گیرند اما ریزش معدن یکی از اتفاقات ناگوار بوده و امیدواریم ریزش آوار آسیب جسمی به کارگران وارد نکرده باشد و تهویه های مصنوعی که در معادن وجود دارد و جریان هوادهی دستگاه پیکور کارگران سالم و برقرار بوده و قطع نشده باشد تا به امید خدا و دعای مردم، این دو کارگر سالم از این شرایط خارج شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای نجات حادثه دیدگان تیم های تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی در ۴ استان کشور درپی وقوع سیل و آبگرفتگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار چند روز پیش سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در اکثر استان‌های کشور گفت: به دنبال این هشدار سازمان امداد و نجات امدادگران خود را به حالت آماده باش درآورد که این آماده‌باش همچنان و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از صبح امروز در هفت استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان، همدان، خوزستان و اصفهان شاهد بارش شدید باران و آبگرفتگی بودیم، گفت: از میان این هفت استان تاکنون در مناطقی از چهار استان عملیات امدادی انجام شد که همچنان ادامه دارد.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: بر این اساس در استان خوزستان با آبگرفتگی در مناطقی از شهرستان‌های دزفول، لالی و آغاجاری مواجه هستیم و امدادرسانی در این مناطق توسط تیم‌های امدادی در حال انجام است. در استان بوشهر نیز آبگرفتگی در مناطقی از شهرستان‌های دیلم، کنگان، گناوه، جم و دشتی گزارش شده که امدادرسانی در دیلم و گناوه که شدت حادثه بیشتر بوده، در حال انجام است.

محمودی افزود: همچنین در استان‌های اصفهان و فارس نیز امدادرسانی در شاهین شهر، سپیدان، فسا و بختگان ادامه دارد. گزارش نهایی از اقدامات انجام شده اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به وضعیت بارش‌ها در کشور از شهروندان و مسافران خواست که از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌ها و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با سامانه ۱۱۲ ندای امداد و نجات هلال‌احمر تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • محبوس شدن ۳ نفر در معدن فلاورجان به دلیل ریزش تونل / آخرین وضعیت بارش‌ها در اصفهان + فیلم
  • دشمن در برنامه‌ریزی خود به مردم توجه نداشت
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در چهار استان کشور
  • نجات مصدوم در ارتفاعات سخت‌گذر اشنویه
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور
  • جوان ۲۹ ساله بر اثر سقوط از آبشار لوه گلستان جان باخت
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  •  کارگران، ستون‌های استوار نظام و مظهر خلاقیت و تلاش بی‌وقفه