Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@21:49:37 GMT

رایزنی الکاظمی با هیأت آمریکایی درباره خروج از عراق

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۰۳۰۲

رایزنی الکاظمی با هیأت آمریکایی درباره خروج از عراق

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، امروز (سه‌شنبه)، با هیأتی بلندپایه از آمریکا به ریاست «برت مک گرگ» هماهنگ‌کننده کاخ سفید در امور خاورمیانه و شمال آفریقا دیدار و گفتگو کرد.

خبرگزاری عراقی «ناس» به نقل از دفتر نخست‌وزیری عراق در این خصوص گزارش داد که «درک شولت» مشاور وزارت امور خارجه آمریکا، «جویی هد» دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک و همچنین «دانا استرول» معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور خاورمیانه در این هیأت حضور داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق بیانیه دفتر نخست‌وزیری عراق، «در این دیدار، هماهنگی و همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و بر فعال‌سازی نتایج گفت‌و‌گوی راهبردی میان عراق و آمریکا به ویژه در ارتباط با خروج نیرو‌های رزمی از عراق و همچنین توسعه همکاری در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی وتجاری تأکید شده است».

در ادامه بیانیه مذکور همچنین آمده است که دو طرف، موضوع همکاری در زمینه بهداشتی، مبارزه با ویروس کرونا، کمک برای حمایت از برخی مراکز بهداشتی عراق مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

دور جدیدی از گفتگو‌های راهبردی میان بغداد و واشنگتن در تاریخ ۱۱ ژوئن سال ۲۰۲۰ (۲۲ خرداد سال گذشته) در دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد و دو طرف در خصوص موضوعات مختلفی به ویژه خروج نیرو‌های نظامی آمریکایی از عراق گفتگو کردند.

در مرحله سوم گفتگو‌های راهبردی، طبق اعلام بغداد، دو طرف درباره خروج نیرو‌های رزمی بیگانه از خاک عراق توافق کرده‌اند.

احمد الصحاف سخنگوی وزارت امور خارجه عراق در این خصوص اعلام کرده بود: «حضور نیرو‌های آمریکایی پس از این گفتگو به دادن مشاوره و آموزش محدود خواهد شد و نیرو‌های خارجی بر اساس یک جدول زمانی مشخص خارج از عراق مستقر خواهند شد».

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان شب قدر جوشن کبیر دعای روز بیست و یکم رمضان نماز شب قدر سفارت سوئیس سخنگوی وزارت امور خارجه عراق خروج آمریکا از عراق نخست وزیر عراق ماه رمضان شب قدر جوشن کبیر دعای روز بیست و یکم رمضان نماز شب قدر سفارت سوئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند

دولت چین معافیت‌های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا پایان نوامبر سال جاری تمدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دارایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن معافیت های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا 30 نوامبر سال جاری تمدید می کند.

این وزارت خانه افزود: معافیت های بیشتر که از روز چهارشنبه اول ماه مه اجرایی می شود، در ادامه معافیت های اخیر است که روز سه شنبه منقضی می شود.

در همین حال سه روز پیش وزیر خارجه چین در دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای ضربه زدن به اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک‌های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت گرفت که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

در همین حال چندی قبل وانگ یی وزیر امور خارجه چین در گفتگو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار کرد واشنگتن باید تحریم های اعمال شده بر کارخانه ها و افراد چینی را بردارد.

آقای یی در این گفتگو اظهار داشته واشنگتن باید این تحریم ها را بردارد و به حقوق توسعه مشروع چین، آسیب نرساند.

براساس این گزارش، واشنگتن تحریم هایی را بر شرکت های مختلف چینی اعمال کرده، شرکت هایی که واشنگتن آنها را به همکاری با صنایع نظامی چین به رغم انکار این شرکت ها متهم کرده است. تحریم های آمریکا همچنین بر افراد و نهادهای چینی وضع شده که متهم به نقض حقوق بشر در منطقه شین جیانگ هستند.

در ماه های اخیر روابط بین آمریکا و چین شاهد علایمی از بهبودی است در حالی که هر دو طرف گام هایی را برای ایجاد دوباره کانال های ارتباطی پس از تنش های فزاینده فی مابین طی دهه های اخیر، برداشته‌اند.

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردچین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • رایزنی تلفنی بایدن با امیر قطر؛ تحولات غزه محور گفتگو‌ها
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه