Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@15:56:34 GMT

جوابیه شرکت مخابرات به سازمان تنظیم مقررات

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۰۸۱۲

جوابیه شرکت مخابرات به سازمان تنظیم مقررات

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا بیدخام گفت: مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری اعلام کرده بود که سهم شرکت مخابرات ایران از کل شکایات ثبت شده در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات از ۳۴ درصد در سال ۹۸ به بیش از ۴۲ درصد در سال ۹۹ افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانگونه که مستحضر هستید از ابتدای سال ۹۹ با ورود ویروس کرونا و استفاده چندین برابری از اینترنت به خصوص برای افرادی که تا پیش از این چندان با این فضا سرو کاری نداشتند، مصرف و به تبع آن، تعداد سوالات پیش آمده برای بسیاری از مشتریان فزونی قابل ملاحظه‌ای یافت که طبیعتا با توجه به معرفی درگاه ۱۹۵ به عنوان مرجع مورد اطمینان در درگاه‌های ارتباطی شرکت مخابرات ایران، این موارد در آن بخش مطرح می‌شود.

وی افزود: در راستای همین افزایش مصرف و استفاده، با توجه به اینکه چه در حوزه تلفن ثابت و چه در حوزه دیتا، شرکت مخابرات ایران نقش زیرساختی را بر عهده دارد، در بسیاری از موارد با توجه به موضوع پیش گفته، این مطلب منتقل شده اساسا ارتباط مستقیم با مخابرات نداشته و به دلیل بی اطلاعی مشتریان سایر fcpها و اپراتور‌های تلفن همراه به عنوان مورد مخابرات مطرح می‌شود.

بیدخام گفت: یعنی بسیاری از مشتریان سایر اپراتور‌ها و شرکت‌های ارتباطی خصوصی دیگر، چه به صورت سهوی یا به علت راهنمایی اشتباه دیگر مراکز تماس شرکت ها، مورد را در سامانه ۱۹۵ به اسم مخابرات ثبت می‌کنند که طبیعتا باتوجه به مطلب پیش گفته، به احتمال زیاد مربوط به اپراتور‌های دیگر FCP است.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت: باتوجه به اینکه بسیاری از مشتریان حتی کل ساختار وزارت محترم ارتباطات و دیگر اپراتور‌ها را به نام کلی مخابرات می‌شناسند و عنوان می‌کنند علاوه بر موارد پیش گفته در مورد اشتباه در ثبت مشکل، به نظر می‌رسد تغییراتی نیز در سامانه ۱۹۵ لازم است تا در راستای پاسخ دهی و حل بهتر مشکل، مواردی را که دقیقا مربوط به مجموعه مخابرات است را با موارد دیگر از جمله حوزه وزارت ارتباطات یا اپراتور‌های دیگر، به صورتی روشمند تفکیک کرده تا نتایج متقن تری در راستای حل مشکلات مشتریان به دست آید.

بیدخام افزود: همچنین، در برخی موارد مانند سرقت کابل‌های مخابراتی یا موارد دیگر که منجر به قطع ارتباط می‌شود، ضمن اینکه کارکنان شرکت مخابرات ایران به ویژه در بخش‌های فنی به صورت جهادگونه در حل این مشکلات کوشا هستند، این سرقت‌ها اخیرا از حالت عادی گذشته بسیار بیشتر شده و علی رغم تمام هماهنگی‌های مخابرات با نهاد‌های مربوطه، در برخی موارد به محض جایگزینی سرقت صورت می‌گیرد که طبیعتا همکاری دیگر بخش‌ها را بیش از گذشته می‌طلبد.

وی گفت: علاوه بر همه این ها، موضوع اصلی که شرکت مخابرات ایران در حال حاضر با آن روبرو است، عدم اصلاح تعرفه‌ها است که سهم بسیار زیادی از مشکلات را به خود اختصاص می‌دهد.

منطقی نبودن تعرفه تلفن ثابت به شرکت و مشتریان آسیب می زند

بیدخام گفت: البته با تلاش‌های رسانه‌ای به منظور طرح موضوع در پیشگاه افکار عمومی به عنوان وظیفه ذاتی خود و مهم‌تر از آن، رایزنی‌های لازم در سطح مدیریت ارتباطات کشور به دنبال حل این موضوع هستیم، چرا که تعرفه مکالمه تلفن ثابت مخابرات نزدیک به ۱۵ سال است که متوقف مانده و در این شرایط هر گونه تلاش مخابرات برای افزایش آن و به تبع، کاهش مشکلات مشتریان در بخش‌های مختلف، متاسفانه در برخی موارد با انگ زیاده خواهی مواجه می‌شود که صحیح نیست و منطقی نبودن تعرفه تلفن ثابت، علاوه بر خود مجموعه مخابرات، به تمام بازیگران این عرصه و به خصوص مشتریان گرامی شرکت نیز آسیب‌های فراوانی می‌رساند.

وی گفت: اصلاح نشدن منطقی تعرفه ها، علاوه بر موارد فوق به طور کاملا روشن، امکان توسعه و نگهداری مطلوب را از شرکت مخابرات ایران سلب نموده است و این در موارد بسیاری موجب نارضایتی مشتریان می‌شود و شرکت مخابرات ایران نیز به علت نبود منابع مالی لازم در این بخش، علی رغم تمام تلاش‌ها از توسعه بر اساس برنامه‌های خود باز می‌ماند.

امکان نگهداری، بازسازی و نوسازی شبکه از مخابرات سلب شده

سخنگوی شرکت مخابرات افزود: حتی در بسیاری موارد، به علت تناسب نداشتن هزینه و تعرفه، امکان نگهداری، بازسازی و نوسازی شبکه نیز به صورت آن چه شایسته است، از مجموعه مخابرات به عنوان دارنده شبکه زیرساخت انتقال ارتباطات کشور سلب شده که این هم زیانی کلی برای تمام بازیگران این عرصه و مشتریان گرامی شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور است.

وی تاکید کرد: همه برنامه‌های شرکت مخابرات ایران با توجه به وسعت فعالیت‌ها و خدمت رسانی گسترده در سراسر کشور، در چارچوب مشتری مداری و حل مشکلات مخاطبان است و در همین راستا شرکت مخابرات ایران علاوه بر توسعه مراکز تماس خود، درصدد افزایش رضایت مندی مخاطبان است.

بیدخام گفت: ضمن تقدیر و تشکر از توجه رسانه‌ها خواهشمندیم ضمن درج این موضوع، مشکلات مطرح شده را که حقیقتا جنبه ملی دارد، با حضور کارشناسان و متخصصین این عرصه بررسی شود تا در نهایت ضمن حل مشکلات، بتوانیم در تحقق رضایت مندی مشتریان و توسعه ارتباطات کشور که از راه توسعه زیرساخت تلفن ثابت می‌گذرد، گامی مهم و اساسی برداریم.

بیشتر بخوانید

تعرفه‌های ناعادلانه موجب زیان مردم و اضمحلال شرکت می شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران اپراتور ها تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • حماس در حال بررسی طرح اسرائیل برای تبادل اسرا
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی