Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«ژانگ جون» سفیر چین در سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت که دولت آمریکا در قبال کره‌شمالی باید بر روی دیپلماسی به جای «فشار شدید» تمرکز کند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این مقام چینی اضافه کرد: «تمامی تلاش‌ها باید به سوی از سرگیری مذاکرات رفته و باید به سوی یکدیگر نه علیه یکدیگر حرکت کنیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «در غیر اینصورت،‌ هیچ احتمالی برای یافتن راه‌حلی پایدار و استوار با اعمال فشار نمی‌بینم».

دولت بایدن اخیرا بازبینی سیاست خود در قبال کره‌شمالی پایان را داد اما هیچ جزئیاتی درباره برنامه خود ارائه نداده است.

ژانگ اضافه کرد: «بدون مقابله مناسب با موضوع صلح و امنیت، قطعا فضای مناسبی را برای تلاش‌هایمان برای خلع هسته‌ای نخواهیم داشت».

وزیر امور خارجه ایالات متحده دوشنبه شب به وقت تهران در نشست خبری با همتای انگلیسی خود در زمینه خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره گفت، گفت کره شمالی نیاز به تعامل دیپلماتیک دارد.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در این زمینه گفت، کره شمالی باید تعامل دیپلماتیک داشته باشد تا ببیند آیا روشهایی برای موفقیت در خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره وجود دارد یا خیر.

بلینکن گفت: «امیدوارم که کره شمالی از این فرصت استفاده کند و به تعامل دیپلماتیک بپردازد و ببیند آیا روشهایی برای پیشبرد هدف خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره وجود دارد.»

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته در اولین سخنرانی خود در کنگره مدعی شده بود که برنامه‌ اتمی کره شمالی تهدیدی جدی برای امنیت آمریکا و امنیت جهان است.

«کیم یو جونگ» خواهر رئیس کره شمالی چندی پیش به دولت بایدن هشدار داده بود اگر واقعا به دنبال صلح است، باید از ایجاد دردسر و خشمگین کردن پیونگ‌یانگ اجتناب ورزد.

کره شمالی اخیراً با اعلام اینکه ایالات متحده با ارسال چند پیام از طریق ایمیل و تلفن به دنبال برقراری تماس با این کشور بوده است، تلاش دولت جدید آمریکا برای برقراری تماس با این کشور را «فریبی سخیف» برای اتلاف وقت توصیف کرد و تأکید کرد که تا زمانی که واشنگتن سیاست‌‌های خصمانه خود را تغییر ندهد، با‌ آن وارد مذاکره نخواهند شد.

مقام‌های پیونگ یانگ می‌گویند تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کره شمالی آمریکا تحریم کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو دیدار اردوغان و بایدن

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، رسانه های ترکیه از لغو برنامه دیدار رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خبر دادند.

قرار بود اردوغان برای دیدار با رئیس جمهور آمریکا نهم ماه مه عازم واشنگتن شود.

وبگاه روزنامه قرار در گزارشی نوشت هر چند منابع کاخ ریاست جمهوری ترکیه لغو این برنامه را به عنوان تغییر در تاریخ اعلام کرده اند اما، آمریکا این سفر را لغو کرده است.

به نوشته روزنامه قرار کاخ سفید با انتشار مطلبی اعلام کرده بی‌صبرانه منتظر پذیرایی از جناب اردوغان هستیم اما نتوانستیم تاریخی را که مناسب دو طرف باشد، تعیین کنیم، به همین دلیل در حال حاضر دیداری مطرح نیست که اعلام کنیم.

روسای جمهور دو کشور پارسال در حاشیه اجلاس سران ناتو در لیتوانی با هم دیدار کرده بودند.

دیگر خبرها

  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
  • تظاهرات حامیان فلسطین مقابل محل ضیافت شام بایدن
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • افت شدید فشار آب شهرستان رودبار، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی