Web Analytics Made Easy - Statcounter

عماد جمعه زاده مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به سامانه یکپارچه شبیه ساز و کنترل خطوط خردایش گفت: خردایش فرآيندی است كه طی آن مواد معدنی در مراحل مختلفی از جمله سنگ شكنی و آسيا به محصولی با ابعاد مورد نظر تبديل می‌شوند، خردایش  مواد معدنی یکی از پرسودترین قسمت‌های صنایع معدنی است به طوری که هر ساعت کارکرد برخی از تجهیزات، نزدیک به ۱۰۰ میلیون تومان سودآوری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رغم سودآوری بالا این تجهیزات، متاسفانه بیش از ۶۰ درصد انرژی خط و ۹۰ درصد انرژی برخی از تجهیزات به هدر می‌رود.

او افزود: دانش فنی و تجهیزاتی ساخته شده برای اولین بار در کشور باعث شده تا بسیاری از پارامتر‌ها که قبلا بصورت دستی کنترل می‌شدند بصورت آنلاین کنترل شوند.

او اظهار کرد: ما توانستیم طرحی را تهیه کنییم که تمام رفتار مواد داخل آسیاب را پیش بینی و تاثیر عوامل مختلف نظیر شارژ گلوله، هندسه، سایش لاینرها، سرعت و سختی خوراک را بر میزان و شرایط خردایش بررسی و فرایندآسیاب را از طریق یک سیستم کنترلی، هدایت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: این محصول قادر است به صورت پیوسته بر اساس پارامتر‌های قابل اندازه‌گیری نظیر توان، جریان موتور، درصد جامد، بار برگشتی، خوراک ورودی آسیاب را به صورت بهینه کنترل کند.

او ادامه داد: این محصول قادر است فرایند‌های فرآوری شامل آسیااب، سرندها، سیکلون و سایر اجزاء سیستم خردایش را با استفاده از روش آماری  آنالیز کند. یکی از مزیت‌های این محصول دقت بالای آن در پیش بینی فرایند است. این خدمات که بر اساس نتایج آزمایشگاهی و تجربی، مقادیر آن صحت سنجی شده است می‌تواند فرایند‌های معدنی را بخصوص داخل آسیاب‌های گلوله‌ای و نیمه خوردشکن شبیه سازی و با استفاده از آن امکان بهینه سازی و کنترل خط خردایش را میسر کند.

جمعه زاده بیان کرد: در محصول کنترل خطوط خردایش ارتباط بین ویژگی خوراک، هندسه لاینرها، سختی خوراک، سرعت، اندازه خوراک و سایر متغیر‌ها با استفاده از روابط تجربی، تحلیلی، آماری، در قالب یک نرم افزار شبیه‌ساز تعریف شده و قابلیت اتصال به سیستم کنترل مدار جهت بهینه سازی و کنترل فرایند را دارد که در موارد مشابه این ویژگی وجود ندارد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: از نرم افزار‌های مشابه هیچ استفاده‌ای نشده است و فناوری ایجاد شده به طور کامل با توانمندی متخصصان این شرکت دانش بنیان به وجود آمده و دارای ویژگی‌های کاملا متفاوت است.

بیشتربخوانید

خدمات ویژه‌ای به شرکت‌های خلاق تعلق می‌گیرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان معدن و تجارت شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان