Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: بالغ بر ۳ تن انواع فرآورده های خام دامی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد.

سید امید خلیل زاده در گفت و گو باایسنا با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت بهداشت فرآورده‌های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان  که از ۲۵ فروردین ماه در استان آغاز شده و تا ۲۳  اردیبهشت ماه ادامه دارد، گفت: در این ایام  نظارت های بهداشتی  بر تمامی مراحل تهیه و تولید و توزیع و عرضه  تشدید شده و با  هرگونه تخلف  عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی در سطح شهر به طور جدی برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا در نیمه اول طرح تشدید نظارت بهداشتی  بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان تعداد ۱۷۳۶ نوبت  بازرسی بهداشتی توسط اکیپ های نظارت بهداشتی از این مراکز  صورت گرفته است.

خلیل زاده همچنین گفت:  در نتیجه این تعداد بازرسی بهداشتی مقدار ۳۴۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف ، ضبط  معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی استان  با قدرت تمام  در حوزه‌ وظایف قانونی خود قدم برداشته و در این راستا با متخلفین بهداشتی که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند برخورد جدی می کند.

 وی از کلیه شهروندان خواست تا در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را ، با سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی  اطلاع رسانی کنند تا برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی معدوم سازی فراورده خام دامی نظارت و بازرسی فرآورده های خام دامی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران