Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@03:09:07 GMT

ماجرای کباب 200 میلیون تومانی در کیش

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۳۸۳۴

فردی با دردست‌داشتن مرجوعه قضائی، به پلیس فتای کیش مراجعه کرد و گفت از حساب بانکی‌اش مبلغ 200 میلیون تومان برداشت شده است که او از آن بی‌اطلاع است و نمی‌داند چه کسی پول را برداشت کرده است. شاکی در اظهارات خود گفت: برای مسافرت همراه خانواده‌ام به کیش آمدم که حسابم را خالی کردند. در حین رسیدگی به این پرونده چند نفر دیگر نیز به پلیس فتا مراجعه و شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها توضیح دادند با اینکه کارت بانکی در اختیار خودشان است، شاهد برداشت‌های چند میلیونی از حساب بانکی‌شان بوده‌اند. کارشناسان پلیس بعد از جمع‌بندی اظهارات شاکیان به این نتیجه رسیدند که برداشت‌ها از طریق سرقت اطلاعات کارت بانکی افراد با استفاده از دستگاه اسکیمر انجام شده‌ است. آنها با ردیابی‌هایی که انجام دادند متهم را شناسایی کردند و مشخص شد این فرد در یکی از رستوران‌های جزیره به‌عنوان صندوق‌دار فعالیت دارد و این جرم‌ها را بدون اطلاع مالک رستوران انجام داده است. به‌این‌ترتیب متهم که متواری شده بود، تحت تعقیب قرار گرفت و در یکی از شهرهای شمالی کشور دستگیر شد. این فرد اعتراف کرد با کپی‌کردن اطلاعات بانکی مشتریان رستوران، به حساب آنها دستبرد می‌زد. سرهنگ محمدرضا رضایی، رئیس پلیس فتای کیش درباره این پرونده با هشدار به هم‌وطنان درخصوص حفاظت از اطلاعات کارت بانکی، تأکید کرد: در هنگام خریدهای حضوری و استفاده از کارت‌های بانکی همواره توجه داشته باشید که کارت را خودتان در دستگاه پوز قرار دهید و رمز کارت را وارد کنید و از خرید از فروشگاه‌ها و اماکنی که دستگاه پوز آنها در دسترس مشتری نیست، خودداری کنید. این مقام انتظامی در ادامه توصیه‌هایش از شهروندان خواست: قبل از کشیدن کارت به دستگاه پوز دقت کنید که تجهیزات اضافه روی آن نباشد و دستگاه پوز شکستگی و چسب‌کاری‌ نداشته باشد و همچنین از کسبه درخواست دارم در به‌کارگیری و استخدام افراد حداکثر دقت و نظارت را بر عملکرد آنها داشته باشند.

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دستگاه پوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۳۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است