Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از تصویب پیشنهادات سازمان بورس در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، برخی از نمایندگان و کارشناسان اقتصادی مشخصا به دو مصوبه که مربوط به نظام بانکی و استفاده از منابع توسعه ملی است، انتقاد کردند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی هفته اخیر پیشنهادات سازمان بورس و اوراق بهادار که به منظور حمایت از بازار سرمایه ارائه شده بود، به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا رسید که مفاد آن منجر به برخی واکنش‌ها از سوی کارشاناسان و نمایندگان مجلس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیداحسان خاندوزی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در خصوص این مصوبات نوشت: تلاش مجلس و دولت ارزشمند است اما رئیس بانک مرکزی باید در برابر 2 مورد از 10 فرمان می‌ایستاد: 1. سال 1399 تسهیلات بانکی به مقصد بورس بازی چند برابر تسهیلات کمک به اقتصاد کرونا بود. 2. دستبردن به سهم 85 میلیون‌نفر از صندوق توسعه ملی منصفانه نیست، بویژه وقتی ارز نیست و چاپ پول...

وی در توییت بعدی خود ضمن اشاره به پاسخ بانک مرکزی نوشت: با تشکر از اصلاح بانک مرکزی. درباره 8 ابزار دیگر موافقیم. البته حمایت پایدار از بورس یعنی: حذف قیمت‌های دستوری، منابع درون‌زار، برای صندوق تثبیت، اصلاح رفتار ناظر بازار، حذف دستکاری قیمتی، شفافیت ریزداده‌ها، رفع انحصار مجوز‌ها، اصلاح فرهنگ سرمایه گذاری و ارتقاء جایگاه سازمان بورس در دولت.

جزئیات مصوبات جلسه سران قوا برای حمایت از بازار سرمایهطر ح های حمایتی بازار سرمایه را به کدام سو خواهد کشاند

محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز در این خصوص نوشت: روسای محترم قوا مصوب کردید دولت خسارات خریداران صندوق یکم را جبران کند. دولت در اوج سهام فروخت و اکنون از بیت المال خسارت فقط خریداران سهام خود را می‌دهد. این یعنی؛ رانت دو جانبه برای شرکت‌های دولتی، عدم رعایت عدالت برای سایر سهام‌داران و بدعنی نو در تضاد با اصول بازار سرمایه.

مجید شاکری کارشناس اقتصادی نیز در این خصوص اظهار کرد: مصوبات شورای سران آن هم در وضعیت فعلی به راحتی پتانسیل اثرات مخرب‌تر از پرونده موسسات غیرمجاز را دارد. امیدوارم رهبر معظم انقلاب جهت بررسی بیشتر دستکم مانع از دو بند مربوط به نظام بانکی و صندوق توسعه شوند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بورس کمیسیون برنامه و بودجه کمیسیون اقتصادی سازمان بورس کمیسیون برنامه و بودجه کمیسیون اقتصادی سران قوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس یازدهم در مصاحبه‌ای با تلویزیون اینترنتی سیمرغ، به موضوعات مختلفی از جمله شاسی بلندها، گشت ارشاد، ردصلاحیت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بورس، فساد چای دبش و .. پرداخته است.

به گزارش دولت بهار، بخش‌های مهم این مصاحبه بدین شرح است:

* گفتم مگر گربه از درب مجلس بدون اذن و اراده هیئت رئیسه می‌تواند وارد شود که اینهمه ماشین شاسی بلند در حیاط مجلس خالی کنند.

* کاش پیش بینی‌های من غلط از آب درمی آمد، اما عملا همان اتفاق افتاد که پیش بینی می‌شد. ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. بواسطه اظهارنظر ردصلاحیت شدم.

* گفتم همه از رهگذر گشت ارشاد نان می‌خورند. مصوبه گشت ارشاد مربوط به دوره آقای خاتمی بوده و دکتر احمدی‌نژاد با آن مخالف بود. آقای مطهری و پزشکیان و ۷۰ نفر دیگر رئیس جمهور وقت را بدلیل مخالفت با گشت ارشاد مورد سوال قرار دادند.

* آقای رئیسی تصور نمیکرد استیضاح آقای فاطمی امین رای بیاورد. نمایندگان مجلس برای فرار از اتهام، رای به استیضاح دادند. وزیر که برکنار شد، قیمت خودرو شکست. دولت بجای ایجاد امکان رقابت برای مردم، خودش تصدی گری می‌کند.

* دولت از بنیان اعتقادی به واردات خودروی کارکرده نداشت. دولت اگر حس کند استیضاح وزیری رای می‌آورد، به وزیر می‌گوید استعفا بده.

* قیمت ارز ترجیحی را افزایش می‌دهیم تا جبران کسری‌های دولت اتفاق بیفتد ولی با این کار چه بر سر خانوار می‌آید، محل توجه نیست. هیچگاه مردم این ارز ارزان قیمت را در سفره‌های خودشان نمی‌توانند ببینند. چای دبش یکی از مصادیق فساد در کشور است عین همین در روغن و نهاده‌های دامی و .. وجود دارد. طبق آمار بانک مرکزی میزان خروج سرمایه از کشور بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال است.

* نظام به این نتیجه رسیده بود و تشویق مردم به ورود به بورس داشت اتفاق می‌افتاد. دولت بخشی از مصارف خودش را از رهگذر به یغما رفتن ثروت مردم در بورس تامین کرد. هر کاری کردیم آقای قالیباف استیضاح آقای دژپسند را اعلام وصول نکرد. در قانون بودجه سهم قابل توجهی به پرداخت سررسید اوراق اختصاص پیدا کرده یعنی به جایی خواهیم رسید که سررسید‌ها به اصل بدهی غلبه کند.

* ما برای تامین حقوق بازنشستگان خودمان، ناچار شدیم دست در جیب مردم ببریم.

* اگر بخواهیم در بوجود آمدن شرایط امروز سهمی را به مجلس اختصاص بدهیم، سهم قابل توجهی است. متاسفانه مجلس نتوانست موفقیتی را در برآوردن آنچه مد نظر مردم بود بدست بیاورد.

tags # محمود احمدی‌نژاد سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزئی را کنار بگذارد
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزئی، ایران قوی را بسازد
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟