Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه هنر چاپ لندن، در آخرین مورد از نفوذ ارزهای دیجیتال به بازار هنر، حراجی ساتبیز برای اولین بار گزینه پرداخت با ارزهای دیجیتال را برای یک اثر فیزیکی فعال می‌کند. بر این اساس، در حراجی هنر معاصر این حراج‌خانه که روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) در نیویورک برگزار می‌شود، برای خرید اثر اعتراضی «عشق در هواست» (۲۰۰۵) از بنکسی، ارز دیجیتال پذیرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارزش تخمینی این اثر چیزی بین ۳ تا ۵ میلیون دلار برآورد شده است و خریدار می‌تواند مبلغ نهایی را یا با بیت‌کوین یا با اتر و از طریق اوراق بهادار کوین بیس بپردازد، اما کل این مبلغ باید در قالب پول اعتباری پرداخت شود.

نقاشی رنگ روغن «عشق در هواست» (Love is in the Air) از یک مرد جوان معترض که به جای سنگ و کوکتل مولوتف، یک دسته گل به سمت دشمن پرتاب می‌کند، در کتاب سال ۲۰۰۵ بنکسی به عنوان دیوار و قطعه به تصویر درآمد و به عنوان طرح روی جلد این کتاب هم انتخاب شد. 

ساتبیز در توضیح تصمیم خود برای قبول این شیوه پرداخت گفت: «با فرستنده اثر همکاری کردیم تا گزینه پرداخت با ارزهای دیجیتال را برای تابلوی عشق در هواست از بنکسی فعال کنیم. این کار باعث می‌شود بنکسی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تحول‌سازان در دنیای هنر با رمزارزها که از تغییرسازان بزرگ حوزه اقتصاد هستند، در کنار هم قرار گیرند.»

متولیان این حراجی معروف، هدف خود از این کار را رسیدگی به نیاز روزافزون برای ایجاد گرینه و فرصت‌های خرید بیشتر برای مشتریان‌شان و پاسخ به تقاضای بازار عنوان کردند.

ساتبیز نخستین بار در ماه آوریل (فروردین ۱۴۰۰) با به حراج گذاشتن یک مجموعه ان‌اف‌تی با عنوان The Fungible collection، هنر و رمزارزها را با هم پیوند داد. این حراجی آنلاین موفق بود و در مجموع ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار فروش کرد. 

ان‌اف‌تی‌ها یا توکن‌های‌ غیر قابل معاوضه، مثل امضاهای دیجیتالی عمل می‌کنند که مالکیت یک فرد بر تصاویر ویدئوها و دیگر رسانه های آنلاین را تایید می‌کنند.

۵۷۵۷

کد خبر 1511612

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بنکسی حراجی آثار هنری نقاشی ارز دیجیتالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر، میثم اروز مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

‌ مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: این تسهیلات تا پایان خرداد ماه سال جاری قابل بهره‌برداری توسط متقاضیان است.

وی افزود: مشمولین ماده ۳ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اعم از جانبازان با هر درصد جانبازی، فرزندان و همسران شهدا، والدین شهدا و آزادگانی که تا کنون از تسهیلات مسکن استفاده نکرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سایت مربوطه، ثبت‌نام و طی فرآیند لازم از تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران بهره‌مند شوند. تسهیلات مزبور ۲۰ ساله و با نرخ ۴ درصد می‌باشد و پرداخت مابه‌التفاوت سود آن بر عهده دولت است.

مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ متأسفانه تسهیلات مسکن پیش‌بینی نشده بود اما با پیگیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و مساعدت و همراهی دولت در سال گذشته، عملیاتی و اجرایی شد.

وی در ادامه گفت: بر اساس تصویب نامه هیأت وزیران نرخ تسهیلات مسکن برای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر ۶۰۰ میلیون، مراکز استان‌ها ۵۰۰ میلیون، شهرستان‌ها ۴۰۰ میلیون و روستاها ۳۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6090834

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟