Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@13:42:58 GMT

اثرات پرتودرمانی بیماران سرطانی کاهش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۶۰۵۴

اثرات پرتودرمانی بیماران سرطانی کاهش می‌یابد

شرکت بیوکرتی فارماکیوتیکالز در حال طی مراحل ابتدایی ثبت پتنت مربوط به فناوری است که در آن با استفاده از نانوذرات اکسید سریم، عوارض منفی پرتودرمانی کاهش می‌یابد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت بیوکرتی فارماکیوتیکالز (BioCurity Pharmaceuticals) به دنبال ثبت پتنت مربوط به فرمولاسیون‌های دارویی نانوذرات اکسید سریم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فناوری برای جلوگیری از عوارض جانبی پرتودرمانی برای بیماران سرطانی تحت پرتودرمانی طراحی شده است.

بیوکرتی فارماکیوتیکالز یک شرکت خصوصی در مرحله پیش بالینی توسعه دارو است. این شرکت در حال توسعه دارو‌های حمایتی بیماران سرطانی بوده که برای جلوگیری یا کاهش برخی از عوارض جانبی مرتبط با پرتودرمانی طراحی محصولاتی به بازار عرضه کند.

بیوکرتی فارماکیوتیکالز به تازگی اعلام کرده است که درخواست ثبت اختراع موقت با عنوان «فرمولاسیون بهبود یافته نانوذرات اکسید سریم» را در ۹ آوریل ۲۰۲۱ (درخواست موقت ثبت پتنت با شماره ۶۳۱۷۲۹۱۲) به دفتر ثبت پتنت آمریکا ارائه کرده است.

جیم سرگی، از بنیان‌گذاران این شرکت می‌گوید: «این فناوری امکان استفاده از دوز برنامه‌ریزی شده پرتودرمانی را فراهم کرده، ضمن جلوگیری از سمیت سلولی ناشی از پرتودرمانی، منجر به بهبود کیفیت زندگی بیمار و کاهش هزینه‌های کلی مراقبت‌های بهداشتی می‌شود.»

این دارو پیشنهادی بیوکرتی فارماکیوتیکالز از فناوری نانوذرات اکسید سریم استفاده می‌کند که شامل فرمولاسیون موضعی برای محافظت از پوست و یک فرمولاسیون داخل وریدی (IV) برای محافظت از بافت داخلی طبیعی در برابر آسیب پرتو بدون تأثیر بر اثربخشی درمان پرتوی است.

بیوکرتی فارماکیوتیکالز همچنین قصد دارد یک برنامه محافظت بین‌المللی (PCT) را دنبال کند و با استفاده از این برنامه، از پتنت خود در هر دو حوزه قضایی صنعتی و کشور‌های در حال توسعه در سراسر جهان محافظت کند. یک درخواست ثبت اختراع موقت بدون درج ادعای ثبت اختراع رسمی، یک گزینه ثبت را در اختیار متقاضی ثبت اختراع قرار می‌دهد. هدف از درخواست ثبت اختراع موقت، ایجاد یک تاریخ تشکیل پرونده زودهنگام است، علاوه بر این، به متقاضی ثبت اختراع یا صاحب پروانه اجازه می‌دهد تا عبارت «حق ثبت اختراع در انتظار» را برای هر گونه محصولات تجاری، روش‌ها یا خدمات درج کند.

بیوکرتی فارماکیوتیکالز در حال توسعه دارو‌های نانوزیست‌فناوری به‌منظور کمک به بیماران سرطانی است. این شرکت مأموریت دارد از عوارض جانبی پرتودرمانی برای بیماران سرطانی جلوگیری کند. در سطح جهان از ۱۸ میلیون بیمار مبتلا به سرطان که سالانه تشخیص داده می‌شوند، تقریباً ۶ میلیون نفر پرتودرمانی را تجربه می‌کنند. کمبود دارو برای محافظت از بافت و پوست داخلی بیماران سرطانی در برابر عوارض جانبی کوتاه مدت و طولانی مدت پرتودرمانی، یک نیاز جهانی برآورده نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرتودرمانی نانو ذرات سرطان نانوذرات اکسید سریم بیماران سرطانی عوارض جانبی ثبت اختراع ثبت پتنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجلات علمی عامه‌فهم برای ارتباط جامعه علمی با مردم عادی بسیار اهمیت دارند. این مجلات می‌توانند پژوهش‌ها و دستاوردهای علمی را به زبانی قابل فهم برای مخاطبان عرضه کنند. از آنجایی که این نشریات به‌سرعت (در فواصل حداکثر ماهانه) به‌روزرسانی می‌شوند، جریانات و پارادایم‌های جدید علمی را در دسترس عموم قرار می‌دهند. در این سلسله گزارش‌ها، مروری بر پرونده‌های جلد مجلات اصلی ترویج علم جهان خواهیم داشت.

*** 

 نیچر

ورزش چه تاثیراتی بر سلول های بدن انسان دارد؟

مریم ملی/  همه ما خیلی خوب می‌دانیم که ورزش چه نقش پر رنگی در سلامتی ما دارد اما گستره تغییرات عظیمی که ورزش کردن در سازوکار سلول‌های  بدن انسان به وجود می‌آورد، هنوز مورد مطالعه محققان است. پرونده ویژه این شماره مجله نیچر به تغییراتی که دویدن روی تردمیل بر موش‌های مورد آزمایش به وجود آورده،اختصاص یافته است. در طول هشت هفته تمرینات استقامتی موش‌ها روی تردمیل، تغییرات اپی‌ژنوم، پروتئوم، متابولوم و لیپیدوم در مجموعه وسیعی از بافت‌های بدن موش مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. محققان این پژوهش هزاران تغییر مولکولی را شناسایی کردند که نشان می‌دهد مزایای حاصل از ورزش در حوزه سیستم ایمنی و متابولیسم و کاهش استرس در بدن انسان بسیار قابل توجه بوده است. یکی از نتایج جالب این تحقیقات این است که تغییرات حاصل  از ورزش در دو جنس مرد و زن متفاوت است. به طور کلی بررسی بافت‌های بدن انسان در سطح سلولی، حاکی از این است که ورزش بر بیماری‌های مختلفی مثل کبد چرب غیر الکلی، بیماری‌های التهابی روده، سلامت قلب و عروق و بافت‌های آسیب دیده تاثیرات زیادی دارد. کاوش‌های جدید در این باره می‌تواند از جزییات تاثیر ورزش بر سلول‌های مختلف بدن انسان را روشن کند و به تبع آن راهکارهای درمانی با کمک ورزش برای بیماری‌ها معرفی شود.

نیوساینتیست

با آلرژی های‌مان چه کنیم؟

با رسیدن فصل بهار انواع آلرژی‌ها به اوج خودشان می رسند و تازه اگر شما به خوراکی هایی مثل بادام زمینی و کنجد و ... حساسیت داشته باشید که دیگر نور علی نور است چون آن وقت گستره آلرژی‌هایتان بسیار وسیع می‌شود. شما احتمالا در هر رستورانی به راحتی نمی‌توانید غذا بخورید و در سفرها نمی‌توانید غذای ملل مختلف را امتحان کنید. برای خیلی‌ها، گستره حساسیت از بادام زمینی هم فراتر می‌رود و به خوراکی‌های رایجی که همه ما در طی روز از آنها می‌خوریم می‌رسد مثلا سویا، شیر گاو، ماهی، آجیل‌ها و حتی تخم‌مرغ! بعضی‌ها هم به انواع میوه‌ها حساسیت نشان می‌دهند. در نگاه اول و برای کسانی که به آلرژي‌های مختلف مبتلا نیستند شاید کنار آمدن با این موضوع راحت و ساده باشد در حالی که واقعا این طور نیست. این که در هر مهمانی و سفر با خوراکی‌هایی مواجه باشید که فرآوری رویشان انجام شده و ترکیباتشان با طور دقیق روی بسته‌بندی‌شان قید نشده است، همیشه شما را با اضطرابی دائمی همراه می‌کند اضطرابی که باعث می‌شود از تجربه‌های جدید اجتناب کنید. با این حال چندین روش تشخیصی و درمانی برای آلرژی‌ها پیشنهاد شده است که در مقاله اصلی مجله نیوساینتیست می‌توانید آن ها را بخوانید.

ساینس

نشر اطلاعات از شبکه‌های مردمی

مردم معمولا تمایل دارند افکار احساسات و رفتارهای کسانی که از نظر اجتماعی با آنها در ارتباط هستند را کپی کنند. اینفلوئنسرها از مسیر شبکه‌های اجتماعی می‌توانند چنین تاثیراتی را بر مردم داشته باشند و به تقویت اهدافی مثل بهبود سلامت، افزایش ثروت، یادگیری و موضوعات دیگر کمک کنند. محققان به دنبال این هستند که راهی را پیدا کنند تا از این پدیده اجتماعی استفاده‌ای سودمند داشته باشند، نتایج این پژوهش‌ها به عنوان مقاله اصلی در این شماره مجله ساینس منتشر شده است. واقعیت این است که برای بهره‌برداری از سرایت اجتماعی به ابزارهایی برای شناسایی افراد موثر در شبکه‌های اجتماعی نیاز است. از طرفی برای این که چنین ابزارهایی حداکثر کارایی خود را نشان دهند باید بدون نیاز به صرف زمان و هزینه زیاد و حتی گاهی بدون استفاده از شبکه‌های اجتماعی قابل بهره‌برداری باشند، اما چطور؟ یک واقعیت ریاضی درباره ارتباطات افراد در الگوریتم روابط اجتماعی وجود دارد که می‌گوید دوستان شما، دوستان بیشتری از شما دارند این قضیه به پارادوکس دوستی معروف است. محققان با کمک این اطلاعات خانواده‌هایی را در روستایی نزدیک به هندوراس انتخاب کردند و آموزش‌هایی درباره سلامت مادر و کودک به آنها دادند و بعد مداخله‌ای را با ارتباط اجتماعی تصادفی افرادی که آن خانواده را می‌شناختند ترتیب دادند. این آزمایش کمک کرد تا آنها بتوانند نتایج پدیده سرایت اجتماعی را در یک جامعه با محدوده جمعیت روستایی بررسی کنند. این که چطور می‌توان الگوریتمی را به کار برد تا پدیده سرایت اجتماعی بتواند در مسیر آگاهی‌بخشی یا اطلاع رسانی برای موضوعات سلامت عمومی کار کند موضوع اصلی این پژوهش‌هاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • یک آموزگار هدایای روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • دمای هوا در شرق و جنوب شرق کاهش می‌یابد / تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک