Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضعیت اپیدمیولوژی کرونا در فارس، بوشهر و هرمزگان با حضور دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش برنا و به نقل از علوم پزشکی استان بوشهر، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بر تشدید نظام مراقبت در مبادی دریایی، هوایی و زمینی در استان‌های هرمزگان و بوشهر تأکید کرد و گفت: تشدید نظام مراقبت در ۴ بخش نظام مراقبت سرپایی، نظام مراقبت بستری، مراقبت آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.یو و مراقبت مرگ خلاصه می‌شود.

دکتر محمدمهدی گویا افزود: در نظام مراقبت حتماً باید از هرکسی که به ما مراجعه کرد تست گرفته شود؛ با توجه به مشاهده مشکوک گونه جدید ویروس جهش‌یافته آفریقایی در منطقه جنوب و در هم‌جواری سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان نیازمند یک نظام مراقبت فعال هستیم.

وی عنوان کرد: باید هرکسی که از خارج وارد کشور می‌شود چه به‌صورت قانونی و یا غیرقانونی و چه مستقیم و یا غیرمستقیم موردبررسی قرار گیرد و لازم است با حساسیت خاص به این موضوع نگاه کنیم.

دکتر گویا اظهار کرد: سه استان هرمزگان، فارس و بوشهر هرکدام باید یک نظام مراقبت جداگانه برای خود تعریف کنند؛ حتماً قرنطینه‌ها را تقویت کنید قرنطینه به‌عنوان پشتوانه و ستون فقرات اقدامات کنترلی و پیشگیرانه شما خواهد بود.

مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت در این نشست بر تقویت آزمایشگاه مرجع هرمزگان و فارس تأکید کرد و گفت: با توجه به مشاهده سوش های جدید ویروس کرونا شناسایی سریع گونه‌های ویروس جهش‌یافته از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر محمد اسماعیل مطلق افزود: ما از آزمایشگاه‌های فعال استان‌های هرمزگان و فارس حمایت می‌کنیم؛ هرگونه امکانات و تجهیزاتی که نیاز است بر اساس نیازسنجی آزمایشگاه‌های این استان‌ها از طریق وزارت بهداشت تأمین و در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت جغرافیای بیماری و موقعیت استان‌های بوشهر و هرمزگان لازم است چارت بیماری‌ها در این دو استان تقویت شود و برای بوشهر و هرمزگان ساختارها همانند تیپ یک دیده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: برای کنترل و مهار بیماری کرونا در شرایط کنونی باید همکاری بین دانشگاه‌های کلان منطقه ۵ به‌ویژه استان‌های فارس، بوشهر و هرمزگان را فارغ از موقعیت جغرافیایی دید و با مشارکت و همدلی تجربه‌ها را به اشتراک گذاشت.

دکتر حسین فرشیدی با اشاره به تهیه نقشه راه برای کنترل و مهار ویروس کرونا توسط دانشگاه‌ها افزود: غرب هرمزگان که به‌عنوان محل تلاقی ۳ استان فارس، هرمزگان و بوشهر به شمار می‌رود و تردد بسیار زیادی در این منطقه صورت می‌گیرد ازلحاظ بیماریابی به‌موقع و تقویت نظام مراقبت باید تقویت شود.

در ادامه نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فارس و هرمزگان هرکدام گزارشی از وضعیت بیماری کووید ۱۹ ارائه کردند؛ مسئول فنی آزمایشگاه مولکولی مرجع معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز آخرین وضعیت نمونه‌گیری و اقدامات تشخیصی ویروس کرونا در استان را تشریح کرد.

گفتنی است بازدید از سایت کار آزمایی واکسن پاستور از دیگر برنامه‌های پایان این نشست بود که با حضور اعضای جلسه صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا علوم پزشکی وزارت بهداشت هرمزگان مرگ ویروس معاون دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرونا کرونا در هرمزگان کرونا در فارس کرونا در بوشهر کرونا در استانها دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هرمزگان وزارت بهداشت نظام مراقبت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۶۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد

ایسنا/هرمزگان با حکم مدیریت درمان تأمین اجتماعی هرمزگان، سرور کریمی‌پور به عنوان سرپرست بیمارستان خلیج‌فارس معرفی شد.

در پی صدور حکمی از سوی دکتر غلامعباس مؤمنی -مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان- و انتصاب دکتر سرور کریمی‌پور به سمت سرپرست بیمارستان خلیج فارس بندرعباس، مراسم تکریم دکتر فرشته بستان رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید بیمارستان تامین اجتماعی بندرعباس؛ با حضور دکتر غلامعباس مؤمنی -مدیر درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان-، علی علیزاده -مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان-، اسماعیل حاجی‌زاده -دبیر اجرایی خانه کارگر استان هرمزگان-، ارسلان حیدری -رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی هرمزگان-، دکتر فرشته بستان -رئیس سابق بیمارستان خلیج‌فارس- و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در مراسم تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان خلیج فارس بندرعباس؛ مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان هرمزگان در این مراسم گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی سازمانی است که در زمینه بیمه‌ای و درمانی فعالیت دارد و تلاش می‌کند عدالت اجتماعی و توانمندسازی را در جامعه اجرایی کند.

دکتر غلامعباس مومنی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی خود را علاوه بر جامعه هدف، به سایر اقشار جامعه نیز ارائه می‌کند و این امر نیازمند داشتن امکانات مختلف و زیرساخت مناسب است.

مومنی بیان کرد: ارائه خدمات درمانی مناسب نیازمند داشتن امکانات لازم است که یکی از مهمترین امکانات برای تحقق این امر داشتن نیروی انسانی متعهد و با تجربه است.

وی در خاتمه افزود: اهمیت نیروی انسانی برای هر سازمان بسیار زیاد است و پویایی و توانمندی یک سازمان به نیروی انسانی آن بستگی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • ملت ایران در برابر تحریف خلیج‌ فارس کوتاه نخواهد آمد
  • همایش روز ملی خلیج فارس در بوشهر
  • خلیج فارس صحنه ایستادگی دلیرمردان ایرانی در طول تاریخ است
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!