Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:36:19 GMT

چالش‌های ناتمام مکس ۷۳۷ برای غول هواپیماسازی آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۷۳۲۶

چالش‌های ناتمام مکس ۷۳۷ برای غول هواپیماسازی آمریکا

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از این خبرگزاری انگلیسی، مقامات ایمنی هوایی آمریکا از شرکت بوئینگ خواسته اند که در پی بروز مشکل در سیستم برق هواپیمای مدل مکس ۷۳۷، تجزیه و تحلیل و مستندات جدیدی را ارائه دهد که ثابت کند این مدل دیگر مشکل ندارد؛ مساله ای که نخستین بار در ماه آوریل سالجاری (فروردین) در برخی هواپیماهای این مدل شناسایی و منجر به زمینگیر شدن دوباره آنها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می شود بررسی های بیشتر سبب عدم اطمینان جدید در مورد مجوز دوباره برای بازگشت این هواپیماها به آسمان از سوی "اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده" (FAA) می شود.

مشکل در سیستم برق بوئینگ مدل مکس ۷۳۷ که برای نخستین بار در تاریخ ۷ آوریل (۱۸ فروردین) فاش شد، سبب زمینگیر شدن ده ها جت مکس ۷۳۷ در خطوط هوایی شده است. این وضعیت پس از آن پدید آمد که بوئینگ در مورد مشکل سیستم برق در واحد کنترل قدرت پشتیبان واقع در کابین خلبان به خطوط هوایی هشدار داد. کارشناسان بر این باور هستند که این مشکل می تواند سیستم های دیگر موجود در هواپیما را هم درگیر کند.

این اشکال تازه ترین چالشی است که در جت مکس ۷۳۷ دیده شده است؛ هواپیمایی که از سال ۲۰۱۹ پس از دو حادثه مرگبار برای مدتها زمینگیر شده بود.  

اما موضوع دیگری که در پی آشکار شدن مشکل در سیستم برق مدل مکس ۷۳۷ مطرح شده، وضعیت نظارتی بزرگترین شرکت بوئینگ به عنوان صادرکننده هواپیما را در آمریکا نشان می دهد؛ شرکتی که تلاش می کند تا همزمان از دو بحران مدل مکس ۷۳۷ و همه گیری ویروس کرونا خود را رها کند.

گفته می شود هفته گذشته شرکت بوئینگ دستورالعمل های خدماتی  را به خطوط هوایی برای رفع این مشکل ارائه داده بود. اما اداره هوانوردی فدرال ضمن تائید این دستورالعمل ها خواستار بررسی های بیشتر شده است.

برخی منابع گفته اند مشکل در سیستم برق مکس ۷۳۷ پس از آن به وجود آمد که شرکت هواپیماسازی بوئینگ روش ساخت را به منظور تسریع روند تولید تغییر داد.

اما این نخستین بار نیست که جت مدل مکس ۷۳۷ شرکت هواپیماسازی بوئینگ را به دردسر می اندازد. در پی دوحادثه مرگباری که این هواپیما در اندونزی و اتیوپی داشت، بوئینگ مدل مکس ۷۳۷ در کلیه خطوط هوایی کنار گذاشته و زمینگیر شد. پس از آن هم اسنادی از پیام‌های سازمانی شرکت بوئینگ منتشر شد که نشان می داد کارمندان این شرکت از مشکلات هواپیمای ۷۳۷ مکس آگاهی داشته و درباره آن پنهان‌کاری کرده‌اند. این اسناد نشان می‌داد که کارمندان بوئینگ در پیام‌های سازمان خود درباره گمراه کردن نهادهای تنظیم‌کننده فدرال آمریکایی پیرامون مشکلات سامانه مشابه‌ساز هواپیماهای این شرکت، صحبت‌هایی کرده‌اند.

برچسب‌ها سقوط هواپیما بوئینگ ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما بوئینگ ایالات متحده آمریکا سقوط هواپیما بوئینگ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور مشکل در سیستم برق شرکت بوئینگ مدل مکس ۷۳۷ خطوط هوایی زمینگیر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • حمله هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن
  • درگذشت ناگهانی دومین افشاگر نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در کمتر از دو ماه!
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود