Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@10:17:43 GMT

آشنایی با چگونگی تعویض صافی بنزین در خودرو

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۸۱۵۸

آشنایی با چگونگی تعویض صافی بنزین در خودرو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید وجود کمی آلودگی در سیستم سوخت رسانی در خودرو‌ها کاربراتوری اهمیتی نداشته باشد، اما در خودرو‌های انژکتوری، وجود حتی مقدار اندکی آلودگی می‌تواند موجب گرفتگی و از کار افتادگی کامل سوزن‌ها یا سایر مجموعه‌های خودرو شده که در ساده‌ترین حالت ممکن می‌تواند موجب اختلال در عملکرد پیشرانه شود و یا تبعات جدی‌تر و هزینه برداری را به همراه آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل وابسته به نوع خودرو، طراحان ممکن است از دو یا بیش از دو صافی در مسیر سوخت رسانی خودرو استفاده کنند که معمولا یکی از آن‌ها درست در ابتدای پمپ سوخت یعنی در داخل باک و دومی در مسیر به سمت پیشرانه قرار می‌گیرند.

چگونه صافی را تعویض کنیم؟
آن صافی که در باک قراردارد، جز با باز کردن مجموعه سوخت رسانی قرارگرفته در باک روشی برای تعویض ندارد. اما صافی دوم که بعد از باک قرار می‌گیرد معمولا در زیر خودرو یا درون محفظه موتور مهار شده و دسترسی به آن بسیار ساده است و تعویض آن در کیلومتر‌های معینی توصیه می‌شود.

پیش از آغاز کار از سرد بودن پیشرانه اطمینان حاصل کنید و ضمن به دست داشتن دستکش، کپسول اطفا حریق را نیز به همراه داشته باشید. اکیدا توصیه می‌شود از تعویض فیلتر در فضای بسته ای، چون پارکینگ‌های سرپوشیده منازل خودداری کنید.
صافی‌ها از سر و از ته با دو بست در جای خود محکم می‌شوند. این بست‌ها از نوع خاردار هستند که با فشار بر ضامن از جای خود رها می‌شوند یا از نوع پیچ دار هستند که با چرخش پیچ رها می‌شوند.

با باز کردن بست‌ها ممکن است مقدار قابل توجهی بنزین موجود در خط سوخت رسانی و خود فیلتر بیرون بریزد از این رو مراقب باشید تا با بدنتان تماس پیدا نکند.

با برداشتن صافی قدیمی حالا می‌توانید صافی مشابه آن را در محل قرار دهید. توجه داشته باشید که صافی‌های بنزین معمولا جهت دار هستند یعنی تنها در جهتی مشخصی بسته می‌شوند از این رو از نصب آن‌ها بصورت سر و ته خودداری کنید.

هواگیری
با باز کردن فیلتر بنزین کمی هوا وارد مدار سوخت رسانی می‌شود. این هوا پس از استارت خوردن پشرانه در مسیر حرکت کرده و با رسیدن به پیشرانه ممکن است موجب ریپ خوردن مقطعی یا حتی خواموش شدن پیشرانه شود. جای نگرانی نیست چرا که با خروج این حجم کم از هوا پیشرانه به وضعیت استاندارد خود بازخواهد گشت.

منبع: خودروکار

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی ها دانستنی های خودرو سوخت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی

استاندار کردستان و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان با ارسال لوح سپاس از اقدام‌های مدیر و کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان برای ارائه خدمات و تسهیلات به مسافران نوروزی تشکر و قدردانی کردند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، در این لوح منصور مهرزاد، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان و اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار و رئیس ستاد خدمات سفر این استان از تلاش جهانبخش نوکانی، مدیر منطقه کردستان قدردانی کردند.

دیگر خبرها

  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند