Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که با وجود روی کار آمدن "بایدن" در آمریکا اما اکثر شهرودان آلمانی نفوذ واشنگتن بر دموکراسی جهانی را روندی منفی ارزیابی کرده و این کشور را نسبت به روسیه و چین تهدید بزرگتری قلمداد می‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می دهد با وجود تغییر دولت در آمریکا و روی کار آمدن "جو بایدن"، به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور، اما آلمانی ها همچنان نسبت به آمریکا دید انتقادی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتیجه شاخص درک دموکراسی (DPI) موسسه تحقیقات بازار لاتانا است.

بر این اساس حدود یک سوم شهروندان آلمانی ( 36 درصد) بر این عقیده‌اند که نفوذ آمریکا تهدید بزرگتری برای دموکراسی در آلمان است، در مقایسه با نفوذ چین ( 33 درصد) یا نفوذ روسیه ( 29 درصد).

بر این اساس حدود 51 درصد شهروندان آلمانی نفوذ آمریکا بر دموکراسی جهانی را بیشتر منفی ارزیابی می کنند و تنها 32 درصد شهروندان آن را مثبت می دانند.

"یوهانس پالرو پلسنر"، از مقامات این موسسه در این باره گفته است که دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ اعتماد به ایالات متحده در بین شرکای اروپایی آن را بدون شک خدشه دار کرده است.

نتایج این بررسی همچنین نشان می دهد که شهروندان آلمانی بزرگترین تهدید برای دموکراسی کشورشان را 49 درصد نابرابری های اقتصادی و بعد از آن 46 درصد قدرت شرکت های بزرگ فناوری ارزیابی کردند. 40 درصد هم محدودیت در آزادی بیان را بزرگترین تهدید برای دموکراسی در کشورشان ارزیابی کردند.

انستیتو تحقیقت بازار "لاتانا"، از سال 2018 سالانه از بین بیش از 50 هزار نفر در 53 کشور دنیا این نظر سنجی را انجام می دهد و در کشور آلمان 1009 نفر در این نظر سنجی شرکت کرده اند. این نظر سنجی امسال بین اواخر فوریه و اواسط آوریل از بین بیش از سه چهارم مردم دنیا انجام شد. همچنین در این نظر سنجی درباره سیاست های دولت ها در قبال بحران کرونا هم سوالاتی به عمل آمد.

نتایج این نظر سنجی نشان داد که کم تر از نیمی از شهروندان آلمانی اعتراف کردند که کشورشان به خوبی به این بحران واکنش نشان داد. در بهار سال 2020 بیش از 70 درصد شهروندان چنین دیدگاهی داشتند.

تداوم مناقشات بین آمریکا و آلمان بر سر پروژه گازی "نورد استریم2"آلمانی‌ها خواهان محدود شدن دوران صدر اعظمی هستند

این نظر سنجی همچنین نشان داد که حدود نیمی از شهروندان آلمانی و شهروندان اکثر کشورهای اروپایی شرکت کننده در این نظرسنجی اعلام کردند که کشورهای آن ها آزادی شهروندان در دوران این بحران را به شدت محدود کرده‌اند. از هر سه شهروند آلمانی هم یک نفر این محدودیت ها را مناسب ارزیابی کرده بودند. این در حالی است که سال گذشته تعداد افرادی که چنین دیدگاهی داشتند 10 درصد بیشتر بود.

نتایج این نظرسنجی نشان داد که در مجموع نارضایتی از واکنش کشورها به این پاندمی در دنیا افزایش پیدا کرده است.

بر این اساس در پاسخ به این پرسش که آیا آلمان در حال حاضر کشوری دموکراتیک است 65 درصد با این مسئله موافق بودند و 38 درصد هم بر این عقیده بودند که دولت در واقع به نفع گروه های کوچکتر مردمی رفتار نمی کند.

همچنین با توجه به نزدیک بودن انتخابات پارلمانی در آلمان حدود نیمی از شهروندان بر این عقیده بودند که دخالت یک قدرت خارجی نتیجه این انتخابات را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آمریکا اخبار آلمان اخبار آمریکا شهروندان آلمانی نظر سنجی سنجی نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است

سرگئی شویگو امروز (جمعه) گفت، روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده و نه منافع ژئوپلیتیکی و نه نظامی برای حمله به کشورهای این ائتلاف ندارد.

به گزارش ایسنا، سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه در جریان نشست وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در آستانه گفت: «روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است. ما نه منافع ژئوپلیتیکی و نه نظامی برای حمله به کشورهای این ائتلاف نداریم. ما  از مردم خود در سرزمین‌های تاریخی روسیه محافظت می‌کنیم.»

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزیر دفاع روسیه در ادامه صحب‌هایش افزود: «روسیه همواره حداکثر تلاش خود را برای حفظ ثبات استراتژیک و توازن قوا در جهان انجام داده است.»

شویگو در ادامه گفت، ادامه حملات نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه اتمی زاپوریژیا می‌تواند منجر به عواقب فاجعه بار شود. حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به این نیروگاه هسته‌ای نگران‌کننده است.

وی افزود، ساختارهای نظامی و سیاسی با محوریت آمریکا در تلاش برای بازسازی سیستم امنیتی در منطقه آسیا و اقیانوسیه برای تسلط است. بازگشت اسلامگرایان رادیکال از خاورمیانه، شمال آفریقا به جنوب شرق آسیا، پیش نیازهایی را برای نقاط جدید فعالیت آنها ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست