Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@10:45:40 GMT

رکوردزنی کسری تجاری آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۹۸۰۷

رکوردزنی کسری تجاری آمریکا

در ماه مارس سال جاری کسری تجاری آمریکا نسبت به ماه قبل از آن نه تنها کاهش نیافت بلکه ۵.۶ درصد نیز رشد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از فاکس‌ بیزینس، بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت بازرگانی آمریکا کسری تراز تجاری این کشور در ماه مارس به 74.4 میلیارد دلار رسیده است.

آمار این وزارتخانه آمریکایی نشان می‌دهد، کسری تجاری آمریکا در این ماه نسبت به ماه فوریه که 70.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار بود 5.6 درصد بیشتر بوده است.

کسری تجاری به فاصله بین میزان واردات و صادرات اطلاق می‌شود. در ماه مارس واردات به آمریکا 6.3 درصد رشد کرده و به 274.5 میلیارد دلار رسیده است در همین مدت این کشور 200 میلیارد دلار صادرات داشته است.

در واقع آمریکا هم اکنون بسیار بیشتر از آن چیزی که صادر می‌کند واردات دارد در ماه مارس آمریکا 27.7 میلیارد دلار از چین واردات داشته که رشدی 11.6 درصدی را داشته است و در واقع طرف آمریکایی بیشترین کسری تراز تجاری را با چین دارد.

در سه ماه نخست سال جاری کسری تجاری آمریکا با 64 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 212.8 میلیارد دلار رسیده است به طور کلی در سال 2020 کسری تراز تجاری آمریکا به 681 میلیارد دلار رسید که از سال 2008 بی‌سابقه بوده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور قبلی‌آمریکا، در طول 4 سال حضور در کاخ سفید تلاش کرد تا با اجرای سیاست‌های تعرفه‌ای تبیهی علیه دیگر کشورها به خصوص چین کسری تراز تجاری آمریکا با این کشورها را از بین برده و میلیون‌ها فرصت شغلی در داخل آمریکا ایجاد شود.

ترامپ تا جایی پیش رفت که حتی برای مدتی طولانی وارد جنگ تجاری با چین به عنوان بزرگ‌ترین شریک تجاری آمریکا شد و بر صدها میلیارد دلار واردات کالا از این کشور آسیایی تعرفه گمرکی اعمال کرد تلاش‌های ترامپ البته نه تنها نتیجه نداشت و شکست خورد بلکه حتی متحدان آمریکا و شرکای تجاری بزرگ این کشور را هم عصبانی کرد.

البته جوبایدن، رئیس‌جمهور جدید آمریکا هم تغییر خاصی در این سیاست‌ها ایجاد نکرده است، برخی کارشناسان بر این باورند که بایدن در این مسیر با احتیاط قدم برمی‌دارد چرا که تغییر تمام سیاست‌های تجاری ترامپ می‌تواند برای دموکرات‌ها گران تمام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کسری تجاری آمریکا وزارت بازرگانی آمریکا جنگ تجاری آمریکا کسری تجاری آمریکا کسری تراز تجاری میلیارد دلار ماه مارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • همراه پرخرج
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟