Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردبیر ویژه‌برنامه افطار «دعوت» می‌گوید: «می‌خواستیم افرادی مثل امام‌جماعت‌ محله جذامی‌ها و غسال کرونایی‌ها را به برنامه بیاوریم، اما چون سوژه‌ها غم‌انگیز بودند، از طرح‌شان منصرف شدیم.»

محیا اسناوندی، سال گذشته نویسنده ویژه‌برنامه افطار شبکه یک به نام «دعوت» بود و امسال به عنوان سردبیر در پشت صحنه آن فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به این که «یکی از انتقادها به برنامه‌های ماه رمضان تلویزیون این است که حال و هوای‌شان شاد نیست»، گفت: «اکثر سوژه‌های ما شاد است و خنده مصنوعی نیست. من کلی سوژه داشتم که تهش به شادی ختم نمی‌شد و بنابراین اصلا وارد کنداکتور نشد. برنامه ما نیامده اشک مردم را دربیاورد ولی یک انسان مجموعه‌ای از احساسات است. کسی را که می‌آوریم از بالای زندگی‌اش به پایین زندگی‌اش می‌رسد و اگر دو قطره اشک هم بریزد طبیعی است. ولی ما قصه دردناک نداشتیم. می‌خواستیم امام‌جماعت محله جذامی‌ها را بیاوریم که با خودمان فکر کردیم و دیدیم مردم به اندازه کافی غم و غصه دارند یا یک نفر غسال کرونایی‌ها بود که قصه قشنگی داشت. این آدم آن‌قدر جذاب بود که حد نداشت ولی با خودمان فکر کردیم چرا دم افطار باید راجع به غسل و کفن میت حرف بزنیم؟ پس این سوژه کنار رفت. ما سراغ قصه‌هایی می‌رویم که تهش به شادی ختم شود و غمش درسی برای انسان‌ها داشته باشد.»

اسناوندی در جواب این سوال که «در لحظات افطار چند برنامه شبیه به «ماه‌ عسل» همزمان پخش می‌شود. این شباهت عمدی است یا اتفاقی؟»، توضیح داد: «برنامه احسان علیخانی ۱۰ سال روی آنتن بود. بعد از آن هر کسی هر کاری بکند با آن برنامه مقایسه می‌شود. همه تاک‌شوهایی که درام دارند شبیه «ماه عسل» هستند. اگر می‌خواستیم شبیه «ماه عسل» بشویم یک خانم را نمی‌آوردیم که راجع به ازدواج حرف بزند یا یک خانواده یزدی که کلی گفتند و خندیدند.»

او در مورد انتخاب محمد برمایی، روحانی و مشاور خانواده و مدرس دانشگاه به عنوان مجری هم گفت: «در این برنامه مجری- کارشناس داریم و مجری نداریم. ما تا به حال در تلویزیون، روحانی‌ای نداشته‌ایم که در زمان‌های مثل تحویل سال و ماه رمضان برنامه اجرا کرده باشد و ایشان اولین نفر است که توانسته در قالب اجرا خوش بنشیند. این که روحانی مجری باشد چه اشکالی دارد؟ یک وقتی خواننده و سلبریتی می‌آید و اجرا می‌کند، یک وقتی هم روحانی مجری می‌شود. روحانی‌های ما صاحب فکر هستند و می‌توانند درباره حوزه‌های مختلف صحبت کنند. دایره واژگان روحانی برنامه ما از خیلی‌ها بهتر است. هر جایی که مهمان راجع به ازدواج، طلاق، کودک همسری و ... حرف می‌زند، ایشان چون علمش را دارد در لحظه پاسخ می‌گوید.»

اسناوندی در مورد این که یکی از برنامه‌های «دعوت» به خاطر ماجرای «کودک‌همسری» با انتقاد مواجه شد، گفت: «کودک همسری نبود. ازدواج زودهنگام بود. دختری که به برنامه آمد ۱۶ سال داشت. ما هیچ کسی را تایید نمی‌کنیم. ما مهمان می‌آوریم و با او حرف می‌زنیم. حتی حاج‌آقا یک جاهایی می‌گوید این کار غلط است. بعضی وقت‌ها مردم دو دقیقه از یک قصه را در اینستاگرام می‌بینند. به نظر من باید دو دقیقه قبل و دو دقیقه بعد را هم ببینند و بعد نظر بدهند. روی آنتن ما به این کودکان گفتیم که باید ده سال دیگر شما را هم ببینیم. بنابراین تبلیغ ازدواج زودهنگام را نکردیم.»/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد

رادیو ارتش اسرائیل اخیرا در گزارشی اعتراف کرد که در جریان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در اواسط ماه آوریل، سامانه های پدافند هوایی آمریکا نتوانستند علیه موشک های بالستیک ایران موفق عمل کنند.

به گزارش عصرایران، وبگاه " فلسطین کرونیکل" با انتشار گزارشی درباره این اعتراف رسانه های اسرائیلی نوشت: این امر منجر به این شده است که اسرائیل در واقع خود را مسئول سرنگونی بیشتر 300 پهپاد و موشک ایران که به سمت آنها شلیک شده است، نشان دهد.

بر اساس این گزارش: مدت کوتاهی پس از پایان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در 13 آوریل، تل آویو ادعای " رهگیری 99 درصدی" پرتابه های ایرانی را مطرح کرد و حتی نام ویژه ای را برای عملیات مشترک پدافند هوایی خود ایجاد کرد تا وضعیت را به یک پیروزی قهرمانانه برای خود تبدیل کند.

اما در عالم واقع عملیات وعده صادق چه ویژگی داشت؟ در واقع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دسته‌هایی از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف دوگانه ایجاد یک وحشت بزرگ/حادثه بین‌المللی و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوایی اسرائیل شلیک کرد.

سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود 12 فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند و به سایت‌هایی حمله کردند که به‌شدت محافظت‌شده‌ترین مکان ها نسبت به حمله موشک های بالستیک روی کره زمین محسوب می‌شوند.

بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند که نرخ رهگیری 99 درصدی ادعایی ساختگی است و حتی اعتراف به اصابت حدود 12 موشک، این ادعای اولیه آنها را نقش بر آب کرد.

عملیات پدافند هوایی با استفاده از ائتلاف چندملیتی متشکل از نظامیان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن و بر اساس برخی گزارش‌ها، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیش از یک میلیارد دلار در آن چند ساعت عملیات ایران، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت.

علاوه بر این ایران پیشتر به ائتلاف آنها 72 ساعت پیش اخطار حمله داد و از این رو آنها توانستند تمامی پدافند هوایی را در سراسر منطقه آماده کنند و ساعت ها برای مقابله با اهداف نسبتا کند حرکتی که ایران اعلام کرده بود با هر دسته جدید شلیک می شود، فرصت داشتند.

سامانه موشکی پاتریوت

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی (رادیو ارتش اسرائیل)، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-161 آمریکا روی کشتی (SM-3) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست  75 درصدی شده و از 8 موشک شلیک شده آنها تنها 2 مورد به هدف اصابت کرده است. 

بلومبرگ اخیرا مقاله ای منتشر کرده است که در آن می گوید اسرائیل اکنون سیستم های موشکی پاتریوت را بازنشسته می کند.

با این حال، بر اساس تمامی گزارش‌های مربوط به عملیات پدافند هوایی که برای دفاع از اسرائیلی‌ها انجام شده است، اکثر پرتابه‌های ایرانی رهگیری شده توسط آمریکا سرنگون شده‌اند و موثرترین روش نه سامانه های پدافندی بلکه استفاده از جت‌های جنگنده بوده است.

علیرغم وجود هیچ مدرکی برای تایید ادعای آنها، ارتش اسرائیل اما ادعا می کند که جنگنده های آنها اکثر موشک های کروز ایران را ساقط کرده اند، که توسط منابعی که با  وبگاه "اینترسپت" مصاحبه کرده اند، این ادعای آنها رد شده است. 

اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است.

در سال 1991، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت 89 درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و 44 درصد از کلاهک های هدایت شده به سمت اسرائیلی ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین 1 تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

به طور مشابه، گفته می شود که سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین دارای نرخ رهگیری 85 درصدی است، حداقل این رقمی است که برای رهگیری راکت های فلسطینی پرتاب شده در طول جنگ 2014 علیه غزه ارائه شده است.

با این حال، طبق مطالعه ای که توسط "تئودور پستول" از دانشگاه MIT انجام شد، گنبد آهنین تنها حدود 5 درصد از پرتابه های شلیک شده در طول جنگ 2014 را رهگیری کرد.

در واقع، علیرغم تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد. 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نخستین تصاویر از اصابت موشک‌های ایرانی به اسرائیل (فیلم) حمله ایران به اسرائیل/ برآورد اولیه: 500 پهپاد و 220 موشک شلیک شده است/ پایگاه هوایی اسرائیل که کنسولگری ایران را زد، موشک باران شد/ بایدن از اسرائیل خواست به حمله ایران پاسخ ندهد جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی

دیگر خبرها

  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد