Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، چه به دنبال گذراندن کلاس‌های آنلاین باشید و چه از تبلت به عنوان ابزاری برای سرگرم کردن فرزند خود استفاده کنید، حتماً به دنبال محصولی هستید که بتوان آن را با خیالی آسوده در اختیار کودکان قرار داد.

در همین زمینه شرکت هواوی با طراحی سری MatePad T Kids Edition به عنوان تبلت‌های مخصوص کودکان در اندازه 8 اینچی، تلاش کرده تا محصولی را در اختیار فرزندان شما قرار دهد که می‌تواند در کنار قابلیت‌های نظارتی والدین، از سلامت چشمان کودک نیز به خوبی محافظت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تبلت‌ با داشتن نمایشگری با رزولوشن 1280x800 پیکسل (وضوح HD)، رابط کاربری EMUI 10.1، باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، تراشه قدرتمند هشت‌هسته‌ای Mediatek MT8768 و دو دوربین ۵ و 2 مگاپیکسلی در پشت و جلو، به گزینه‌ای بسیار مطلوب برای خانواده‌ها تبدیل شده است.

در ادامه با قابلیت‌ها و مشخصات تبلت مخصوص کودکان هواوی بیشتر آشنا می‌شویم.

استحکام بالا در کنار قلم ویژه کودکان

تبلت میت‌پد نسخه کودکان، محصولی است که تجهیزات جانبی مناسبی را برای پرورش خلاقیت در کودکان تدارک دیده است. هواوی برای MatePad T Kids Edition قلم ویژه‌ای را برای نقاشی و پروش خلاقیت‌های کودک در نظر گرفته است.

این تبلت از بدنه‌ای ضد ضربه‌ با پوشش سیلیکونی سخت استفاده می‌کند که در برابر افتادن از ارتفاع یا برخورد با دیگر وسایل، مقاوم است. همچنین به دلیل ابعاد و وزن مناسب، کودکان می‌توانند آن را به راحتی با خود حمل کنند.

از سوی دیگر، این تبلت به پایه نگهدارنده‌ای مجهز شده که کودک می‌تواند از آن در حین تماشای انیمیشن یا نقاشی استفاده کند.

محیط کاربری مناسب و جذاب

یکی از تفاوت‌های کودکان با بزرگسالان، تمایل آنها به محیط‌های پررنگ و لعاب و کارتونی است. از این رو، هواوی بخشی از محیط این تبلت را با نام Kids Corner جهت استفاده ویژه کودکان طراحی کرده است.

در این بخش، رابط کاربری تبلت به صورت تعاملی و با ساختار کارتونی، در دسترس کودک قرار گرفته و مراجعه به نرم‌افزارهایی مانند پخش‌کننده ویدئو، نقاشی، دوربین و... با کلیک روی آیکون‌های متفاوت انجام می‌شود. عملاً تمام مواردی که کودک در کار با یک تبلت به آنها نیاز دارد، در این بخش وجود دارد.

همچنین والدین می‌توانند به نحوی تبلت را تنظیم کنند که فقط این بخش در اختیار کودک باشد و وی نتواند به بخش‌های دیگر دسترسی داشته باشد. به این شکل کودک در معرض محتوای مدیریت‌نشده و نامناسب قرار نمی‌گیرد.

مراقبت از چشمان کودک و قابلیت نظارت والدین

تبلت ویژه کودکان باید بتواند مراقبت دقیقی از چشمان کودکان به عمل آورد. در این زمینه هواوی قابلیت‌هایی مانند فیلتر نور مضر آبی و حالت مطالعه کتاب (eBook Mode) را در MatePad T Kids Edition قرار داده که به صورت خودکار از نورهای مخرب نمایشگر کاسته و شرایطی ایجاد می‌کند تا کودک بتواند با آسودگی به کار با تبلت بپردازد.

همچنین قابلیتی برای تعیین محدودیت زمان استفاده از تبلت در نظر گرفته شده که شرایطی فراهم می‌کند تا کودک تنها در مواقعی که والدین اجازه می‌دهند، بتواند به کار با تبلت بپردازد.

سیستم محافظتی هنگام شارژ دستگاه

برای ایجاد هر چه بیشتر امنیت و مراقبت از کودکان، سیستم شارژ امن نیز در تبلت MatePad T Kids Edition قرار داده شده که مانع از دسترسی کودک به تبلت در هنگام شارژ می‌شود.

به همین دلیل هیچ خطری بابت وارد شدن شوک الکتریکی به بدن کودک شما هنگام استفاده از این تبلت وجود نخواهد داشت؛ چرا که در حین شارژ، تبلت توسط کودک قابل استفاده نخواهد بود.

فروشگاه نرم‌افزار و بازی مخصوص کودکان

یکی دیگر از ویژگی‌های این تبلت ارائه بازارچه‌ای برای دانلود بازی و نرم‌افزار در گروه سنی کودک شماست. با استفاده از این برنامه می‌توانید مطمئن باشید که کودک شما هیچ‌گاه با نرم‌افزارهای نامناسب روبرو نمی‌شود.

همچنین در این بخش، ابزارهایی که در اختیار کودک قرار می‌گیرد مناسب سن او و با اهدافی مانند افزایش خلاقیت یا پرورش استعدادها طراحی شده‌اند تا بتواند به شناخت بهتر ویژگی‌های فردی و مهارتی کودک بیانجامد.

در نهایت باید گفت هواوی با عرضه تبلت مخصوص کودکان در سری MatePad T Kids Edition، سعی کرده است به تمام نگرانی‌های والدین، پاسخ درخوری ارائه کند. با استفاده از این تبلت، از چشمان کودک محافظت می‌شود و والدین می‌توانند نظارت دقیقی بر کار با تبلت داشته باشند. همچنین استحکام بدنه، قلم ویژه، ایمنی بالا و اپلیکیشن‌های مخصوص کودکان، این تبلت را به گزینه‌ای بسیار مناسب برای خانواده‌ها تبدیل کرده است.

پربیننده ترین ریزش ناگهانی قیمت‌ها در بازار موبایل این سیم‌کارت‌ها را نخرید! قیمت گوشی ویژه عکاسی / ۱۳ اردیبهشت قیمت گوشی هوآوی چند؟ / ۱۳ اردیبهشت موسس مایکروسافت از همسرش جدا شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هوآوی مخصوص کودکان چشمان کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود

لاله جعفری نویسنده حوزه کتاب کودک، درباره وضعیت کتاب کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه امروز طیف وسیعی از کتاب‌ها در بازار نشر وجود دارد اما در مقابله با تالیف‌های خارجی که مخاطب زیادی دارند نویسندگان ایرانی کار سختی پیش رو دارند چون باید به نحوی بنویسند تا بچه‌ها فقط به دنبال کتاب‌های ترجمه نروند و به دنبال تالیفات داخلی نیز باشند.

وی افزود: همچنین گستردگی سبک‌های ادبی در حوزه کودک زیاد است و تنوع خوبی وجود دارد. ما داستان‌های تخیلی، ترسناک، طنز، علمی و… را داریم و این تنوع باعث می‌شود تا بچه‌ها به طرف کارهای تألیفی جذب شوند. البته که هنوز فاصله بسیاری با آثار خارجی داریم، چرا که گرانی کاغذ و چاپ باعث شده تا ناشران محدودتر کار کنند و این محدودیت‌ها برای نویسندگان نیز به‌وجود می‌آید. امیدوارم این مشکلات حل شوند و آثار تألیفی در کنار ترجمه بچه‌ها را به سمت خود جلب کنند.

نویسنده کتاب «چوم چوم» درباره یافتن ایده برای نگارش و همراهی با کودک امروز گفت: سعی می‌کنم تجربه‌های میدانی زیاد داشته باشم و با بچه‌ها کار کنم. حواس پنجگانه خود را در مواجه با بچه‌ها تقویت کنم. در پارک، خیابان، مترو و هر جایی‌که کودکی می‌بینم شش دانگ حواسم را جمع کنم تا ببینم عکس‌العملش در مقابله با مسائل چگونه است و سعی می‌کنم ایجاد ارتباط کنم و ببینم مدل حرف‌زدن‌شان تا چه اندازه نسبت به بچه‌های دوره خودمان تغییر کرده است. در کنار این مشاهده میدانی سعی می‌کنم کتاب‌های پرفروش دنیا را بخوانم و نکات قابل توجه آن را درک کنم. از سوی دیگر تلاش می‌کنم تا در فیلم‌ها، انیمیشن‌ها یا حتی بازی‌های رایانه‌ای جستجو کنم ببینم آثار پرطرفدار چه نکاتی به همراه دارند که بچه‌ها به سمت آن‌ها جلب می‌شوند.

جعفری به چگونگی ترغیب بچه‌ها برای مطالعه و فرهنگ‌سازی در راستای مطالعه گفت: بازاریابی مهم‌ترین مساله است. تبلیغات اثر بسیار زیادی دارد و فکر می‌کنم رسانه‌ها حرف اول را در این میان می‌زنند. امروز بین دو فیلم برای پخش، رقابت و تبلیغات گسترده‌ای وجود دارد، چه در شبکه‌های داخلی و چه فارسی زبان خارجی؛ در حالی‌که برای کتاب ما هیچ تبلیغی نداریم. فکر می‌کنم سهل‌الوصول‌ترین راه، همین تبلیغ است. هرچند که هزینه‌بر است، اما رسانه‌های داخلی مانند تلویزیون، به نوعی جزو مایملک مردم ایران به شمار می‌آید و باید از آن استفاده شود. ما در طول روز همه نوع تبلیغی در رسانه می‌بینیم، غیر از کتاب.

وی ادامه داد: از سویی فکر نمی‌کنم در مدارس هیچ تمرکزی روی این مسئله وجود داشته باشد. این اتفاق در حالی است که بیشترین زمان را فرزندان ما در مدرسه و در کنار هم می‌گذرانند و می‌توان برای آن‌ها ساعت مطالعه، یا زنگ کتاب تعریف کرد و به هزار نوع، نه به شکل خشک و اجباری بلکه با بازی و سرگرمی تبلیغ کتاب کرد تا فرهنگ مطالعه در میان بچه‌ها ایجاد شود.

این‌نویسنده گفت: ناشران به دنبال کتاب‌هایی همراه با بازی و سرگرمی هستند و وجه بازی برای‌شان غالب است. درست است که بازی نقش مهمی در زندگی کودک دارد، اما ادبیات نیز جایگاه خودش را دارد و باید این جایگاه حفظ شود. ناشران مجبور هستند برای فروش کتاب دست به هر کاری بزنند و کالایی تولید کنند که روی دست‌شان نماند. اما کتاب‌هایی که ادبیات خالص هستند و به جشنواره‌های داخلی و خارجی راه پیدا می‌کنند هر روز کمرنگ و کم‌تعداد شده‌اند و این را من از سفارش‌هایی که به خودم ارائه می‌شود، می‌بینم. ناشر از من می‌خواهد که سری کاری کنم در حالی که باید بذر آگاهی در ذهن کودک کاشته شود و این با یک اثر خوب اتفاق می‌افتد، اما امروز این گونه نیست. وی در پایان گفت: امیدوارم شرایطی فراهم شود تا نویسنده آنچه که دلش می‌خواهد را بنویسد و تنها سفارشی کار نکند.

کد خبر 6090973 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد