Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران از اجرای برنامه های زیست محیطی و پسماند در قالب کمپین" همسایه‌هم" خبر داد و گفت: در این طرح مدیران ساختمان‌ها به‌عنوان سفیران شهرداری در حوزه ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی فعالیت می‌کنند تا مفاهیم را به‌صورت مستمر به شهروندان انتقال دهند.

به گزارش ایسنا، مجتبی دانشور در رویداد مشارکت همسایگی دیوار سبز (کاشت گلدان) در منطقه ۷ تهران بیان کرد: رویداد فرهنگ آپارتمان نشینی با شعار "همسایه هم" در اداره کل آموزش شهروندی در سه محور همسایگی و مشارکت، رعایت قوانین حریم خصوصی و محیط زیست و پسماند متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این پویش بخشی از رویدادهای محلی در نظر گرفته شده است که یکی از آنها با محوریت مدیران ساختمان و فعالان محله در منطقه ۷ اجرا شده است. 
وی با بیان اینکه از شبکه مدیران ساختمانی دعوت شده تا در مورد محورهای کمپین "همسایه‌هم" آموزش ببینند، عنوان کرد: ساکنان آپارتمان‌ها آموزش می‌بینند تا در فضاهای آپارتمان گل بکارند و با کاشت و نگهداشت گیاهان آشنا شوند.

دانشور افزود: آموزش تولید کمپوست برای حفظ محیط زیست و کم شدن حجم پسماند در ساختمان را نیز در برنامه داریم که با رعایت پروتکل های بهداشتی و شرایط ویژه کرونا در در تمام نقاط ۲۲ گانه تهران در حال انجام است. 
مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران بیان کرد: هدف ما این است که بتوانیم یک شبکه یادگیری مناسب را بین مدیران ساختمان ها دایر کنیم که در واقع مدیران ساختمان ها سفیران ما در حوزه ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی باشند و بتوانند این مفاهیم را بهتر انتقال بدهند.

وی با اشاره به معضلات آپارتمان نشینی در پایتخت گفت: برای اینکه بدانیم بیشترین مشکلات در حوزه آپارتمان نشینی چه مشکلاتی است، ابتدا سندهای بالادستی را بررسی کردیم، با توجه به پژوهش هایی که قبلا انجام شده مخصوصا در سال ۹۵ که معاونت اجتماعی انجام دادند و شهریور ماه هم توسط اداره آموزش‌های شهروندی نظر سنجی برگزار شد، محورهای اصلی فعالیت‌ها انتخاب شد.
 
دانشور خاطرنشان کرد: مسائلی از قبیل سر و صدای تلویزیون، بحث و دعوا بر سر پارکینگ، استفاده نامناسب از مشاعات، بحث ریختن زباله در اماکن عمومی یا عدم رعایت مسایل مربوط به پسماند اصلی ترین مسایلی است که مردم در  نظرسنجی عنوان کرده اند و از بزرگترین مشکلات شان در زندگی آپارتمان نشینی است.
وی بیان کرد: زیست قالب شهر تهران آپارتمان است، یعنی بیش از ۹۳ درصد ساکنان شهر تهران در آپارتمان ها زندگی می‌کنند و طبق همین نظرسنجی که انجام شده بیش از ۷۰ درصد شهروندان اعلام کرده اند که آموزشی در حوزه آپارتمان نشینی ندیده اند. 

بهبر اساس گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، گفته دانشور، شهرداری تهران علاوه بر آشنایی شهروندان با قوانین و مقررات آپارتمان نشینی سعی کرده است در بسیاری از مسایل که در حوزه آموزش شهروندی به ویژه در حوزه محیط زیست و پسماند است و نیاز به رعایت شهروندان دارد آموزش های لازم را بدهد.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهر تهران خاطرنشان کرد: سعی کرده ایم با رعایت این نکات، این همیاری و همراهی را از دل منازل شروع کنیم و هدفمان از پویش آپارتمان نشینی علاوه بر ارتقای فرهنگ شهروندان، ایجاد شرایط مناسب برای مشارکت شهروندان در اداره شهر و رعایت نکاتی است که می تواند بر بهتر شدن زیست در تهران کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران فرهنگ آپارتمان نشینی آموزش های شهروندی مدیران ساختمان شهرداری تهران ارتقای فرهنگ ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادی رستمیان بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از روند آماده سازی اراضی در سایت‌های نهضت ملی مسکن شهر بوشهر به همراه مدیر کل راه و شهرسازی و مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ضمن تأکید بر تسریع در روند آماده سازی و رعایت ضوابط فنی در اجرای زیرسازی معابر گفت: سرعت بخشیدن در واگذاری قراردادها به متقاضیان و الزام بر رعایت فرصت زمانی مشخص جهت اخذ پروانه ساخت و احداث بنا در موعد مقرر ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر تصریح کرد: بر این اساس متقاضیان از زمان دریافت قرارداد واگذاری، سه ماه جهت اخذ مجوز ساخت فرصت خواهند داشت.

در این بازدید که با حضور مدیر عامل آبفای استان نیز همراه بود روند اجرای آبرسانی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن نیز مورد پیگیری و تأکید قرار گرفت.

کد خبر 6091472

دیگر خبرها

  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود