Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس، سردبیری استان‌ها - علی یعقوبی اعظم: حدود ۵۰ روز از آغاز سال جدید می‌گذرد و میزان بارش‌ها در نقاط مختلف کشور به قدری پایین گزارش شده است که احتمال می رفت تابستانی خشک در انتظار ما باشد اما هفته جاری این روند را تغییر داد و این هفته به یک هفته پر بارش در سال ۱۴۰۰ ثبت شد.

این بارش های متعدد برای روستانشینان و محورهای مواصلاتی آن ها دردسرهایی را ایجاد کرد و باعث شد خساراتی به بار آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به تعدادی از روستاهای کشور که طی این چند روز دچار خسارت و آب گرفتگی شده اند، اشاره می‌کنیم:

تهران

خسارت سیلاب و بارش‌های اخیر به جاده‌های استان تهران

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران با اشاره به خسارت ۲۵۰ میلیارد ریالی سیلاب و بارش های اخیر به جاده های استان تهران، گفت: این خسارت مربوط به بخش ها و حوزه های مختلف نظیر شمیرانات، پردیس، دماوند، فیروزکوه، جاجرود و آبسرد است.

سیل در روستای مشهد شهرستان دماوند؛ مردم: مسیر مسدود است

مهدی حیدری فرماندار شهرستان دماوند بامداد چهارشنبه در خصوص بارش‌های اخیر ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: ۸ روستای شهرستان دماوند به علت ریزش کوه و طغیان رودخانه‌ها دچار مشکلات رفت و آمد شدند.

وی گفت: در این زمینه، بارندگی‌ها در برخی از روستاها شدت بیشتری داشت و حتی معابر داخلی خود روستا نیز برای عبورومرور دچار مشکل شده و با گل ولای بسیار زیادی که در داخل معابر اصلی روستاها ورود کرده بود، هیچ‌گونه رفت و آمدی امکان‌پذیر نبود.

فرماندار دماوند ادامه داد: با کمک وتلاش عوامل راهداری،شهرداری‌ها، مردم روستاها و دهیاری‌ها و نیز با هماهنگی کامل ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند مشکلات کمتر شد.

خراسان رضوی

شکسته شدن ۱۷ سیل بند در پی بارش سیل‌آسای گناباد/ ۲۸۰ رأس گوسفند تلف شدند

حامد قربانی در گفت‌ وگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به پیش‌بینی‌ها و هشدارهای هواشناسی مبنی بر بارش بارندگی، اظهار کرد: در ۴۸ ساعت گذشته شاهد بارش باران در شهرستان گناباد بودیم، به‌طوری‌که بیشترین میزان بارش از ساعت ۱۴ تا ۱۷ روز گذشته به میزان ۲۳ میلی‌متر در شهر گناباد و ۲۵ میلی‌متر در شهر کاخک ثبت شد.

 

وی با اشاره به اینکه عدم گنجایش مسیل‌های آب به دلیل حجم بالای بارندگی باعث خروج آب و ورود آن به یک کوچه مسکونی شده بود، یادآور شد: با ورود سیلاب به داخل یک کوچه، تعداد ۵ منزل مسکونی دچار آب‌گرفتگی شد که با حضور به‌موقع و تلاش نیروهای هلال‌احمر و شهرداری نسبت به خروج آب و رفع آب‌گرفتگی اقدام شد.

فرماندار گناباد ادامه داد: یک واحد دامداری هم که در مسیر دچار آب‌گرفتگی شده بود، ۲۸۰ رأس دام سبک آن تلف شدند که میزان دقیق تلفات و برآورد خسارت به این مجموعه از سوی دامپزشکی در دست انجام است.

قربانی تأکید کرد: بارش ۲۳ میلی‌متر بارندگی در مدت سه ساعت در ۵۰ سال گذشته گناباد بی‌نظیر بود، که امیدواریم با برآورد دقیق خسارت‌ها در صورت وجود شرایط این خسارت‌ها را جبران کنیم.

بارندگی و سیلاب در خراسان رضوی تلفات جانی نداشت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه بارندگی‌ها و جاری شدن سیلاب در نقاط مختلف تلفات جانی نداشته است، گفت: بر اساس گزارش‌های اولیه بروز خسارت در بخش کشاورزی و برخی منازل روستایی به صورت محدود اعلام شده است.

وی با اشاره به گزارش‌هایی مبنی بر مسدودی‌های جزئی در برخی از مسیرها و جاده‌های روستایی و بین شهری، یادآور شد: تنها جاده کاخک به گناباد به دلیل جلوگیری از بروز حادثه برای لحظاتی مسدود شد که پس از اطمینان از نبود خطر بازگشایی شد.

خراسان جنوبی

امداد رسانی هلال احمر خراسان جنوبی به ۱۲۲ حادثه دیده سیل

معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه نیروهای امدادی نیز برای امداد رسانی به دیگر نقاط استان از جمله تپه طاق، دقت آباد، بند دره، درح، شوشود و چاهک موسویه اعزام شده اند، افزود: انتقال ۲۲ نفر به محل امن، تخلیه آب از ۲۵ منزل مسکونی، رهاسازی دو خودرو گرفتار در سیل از دیگر اقدامات نیروهای امدادی هلال احمر بوده است.

وی ادامه داد: با اعزام تیم های امدادی به ۱۵ نقطه متاثر از سیل و آبگرفتگی ۱۲۲ نفر نجات یافتند.

سیلاب ۵۰۰ میلیارد ریال به راه‌های خراسان جنوبی خسارت زد

مدیرکل حمل و نقل و راهداری خراسان جنوبی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه طی بارندگی های اخیر، راه های حوزه استحفاظی استان بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال خسارت دیده اند.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ راهدار با ۳۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری در قالب اکیپ‌های راهداری برای انجام عملیات راهداری در زمان بارندگی فعال هستند، افزود: محورهای فرعی و روستایی شهرستان‌های قاین، بیرجند، فردوس، سربیشه، طبس، نهبندان و خوسف بیشترین سطح خسارت را داشته‌اند.

«سیلاب» محور عشق آباد به تپه طاق طبس را مسدود کرد

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: محور عشق آباد به تپه طاق طبس به علت طغیان رودخانه و سیلاب مسدود شد.

سرهنگ علیرضا رضایی با اشاره به وضعیت راه‌های خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر محورهای مواصلاتی در شهرستان‌های سرایان، فردوس، طبس، بیرجند، سربیشه و قاین لغزنده است.

کرمان

تخریب راه‌ها و خسارت به کشاورزی و دامپروری در پی وقوع سیل در شهرهای کرمان

مجید سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع سیلاب در برخی از مناطق استان طی روز گذشته عنوان کرد: بارندگی‌های رگباری عصر روز گذشته در سطح استان موجب طغیان رودخانه‌های فصلی و وقوع سیلاب در بخش‌های شهداد و گلباف و شهرستان‌های راور، انار، عنبرآباد شد.

سعیدی با ابراز تاسف از جان باختن ۶ تن از نیروهای شرکت برق در حین ماموریت در سیل گلباف گفت: پیش‌بینی‌های هواشناسی و هشدارهای اداره کل مدیریت بحران از طریق صدا و سیما و رسانه‌ها و فضای مجازی به صورت مستمر منتشر و اخطاریه‌های لازم به دستگاه‌ها طی روزهای اخیر داده شده است.

سیستان و بلوچستان

امدادرسانی هلال احمر به ۱۰۹ آسیب دیده سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در بارش‌های اخیر ۹روستا در  پنج شهرستان فنوج و ایرانشهر، نیکشهر، سرباز و خاش درگیر سیلاب و آبگرفتگی شدند.

وی ادامه داد: در مناطق گرفتار در سیلاب ۷۹ نفر نیز در چادرهای امدادی این جمعیت  اسکان اضطراری داده شدند.

میربها الدین افزود: همچنین ۱۸ دستگاه چادر امدادی، ۳۴  تخته موکت، ۸۲  تخته پتو و ۲۴ کیلوگرم نایلون سنگری و اقلام معیشتی مورد نیاز از قبیل ۲۵ کیلوگرم برنج، ۷۲ بسته حبوبات، ۱۵ قوطی روغن، ۱۱ کیلو گرم چای و هفت شعله والور در بین خانواده‌های آسیب دیده در این مدت توزیع شده است.

خسارت به محورهای مواصلاتی نیمه شمالی سیستان و بلوچستان

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان از خسارت بارندگی های سیل آسای چند روز اخیر به بدنه جاده ها و ابنیه فنی راه های نیمه شمالی استان خبر داد و گفت: تخریب شانه راه‌های اصلی و فرعی، آب بردگی محورها، آسیب به رویه آسفالت، تخریب پل‌ها و سازه های کمکی از جمله مهمترین خسارات وارده به شبکه راه های ارتباطی نیمه شمالی استان در این مدت بوده است.

وی ادامه داد: محورهای آسیب دیده سیلاب اخیر شامل مهرستان- ایرانشهر، زاهدان- نهبندان، زاهدان- دومک، پسکوه- سوران، میل نادر- سفید آبه و راه‌های حوزه شهرستان های میرجاوه و تفتان بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۵۰ نیروی راهداری این اداره کل به همراه 25 دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین همزمان با بروز سیلاب در طول محورهای مواصلاتی نیمه استان مشغول به فعالیت بوده اند.

سمنان

انسداد محور جندق- معلمان در پی سیلاب اخیر

رئیس پلیس‌راه استان سمنان از جاری شدن سیل در پی بارندگی‌های اخیر و انسداد محور جندق- معلمان شهرستان دامغان خبر داد و گفت: محور مواصلاتی جندق- معلمان نیز از جمله مسیرهای در برگیرنده سیلاب اخیر بوده است که برای پیشگیری از اتفاقات غیرمترقبه از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه روز گذشته مسدود شده و بازگشایی آن متعاقباً اعلام می‌شود.

یزد

تداوم بارش‌ها و هشدار وقوع سیلاب در یزد/ میزان خسارت‌ها مشخص نیست

با ورود موج ناپایدار جوی به کشور و بارش باران در اقص نقاط به ویژه در مناطقی از یزد موجب بروز سیلاب و آب‌گرفتگی محورها و راه‌های مواصلاتی شد و در برخی محورها علاوه بر تخریب راه‌ها، تعدای از شهروندان در سیل گرفتار شده و جان خود را از دست دادند.

در نخستین ساعات بارندگی اما عوامل راهداری، امدادی، شهرداری‌ها در اقصی نقاط استان در معابر حضور یافته و با توجه به هشدارهای هواشناسی آماده عملیات رفع انسداد از معابر و امدادرسانی به مردم بودند.

سه نفر در سیل اخیر شهرستان اردکان جان باختند

سه نفر در حوزه استحفاظی شهرستان بر اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب جان خود را از دست دادند که یکی از جانباختگان از نیروهای راهداری شهرستان اردکان بود که در حین عملیات نجات افراد گرفتار در سیل جان خود را  از دست داد.

علی رغم اطلاع‌رسانی‌ قبلی مبنی بر پرهیز از سفر و تردد در مناطق روستایی و ییلاقی در استان یزد، چندین دستگاه خودرو با ۹ سرنشین  در سیل شهرستان اردکان دچار حادثه شدند اما با تلاش های گروه های امدادی این افراد نجات یافتند.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل کرمان خراسان سمنان سیستان و بلوچستان محورهای مواصلاتی شهرستان دماوند بارش های اخیر خراسان جنوبی مدیریت بحران بارندگی ها گرفتگی شد روز گذشته آب گرفتگی هلال احمر حمل و نقل جاده ها بارش ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۱۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی

محمدعلی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر در استان علاوه بر شهرستان زیرکوه بارندگی‌های شدیدی را در دیگر شهرستان‌های استان از جمله نهبندان شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه روستاهای زیادی در سطح استان درگیر خسارت ناشی از این بارندگی‌ها شدند، اضافه کرد: بارش‌ها و سیل ناشی از آن به تمام بخش‌های زیرساختی در استان خسارت وارد ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارات به بخش ایل راه‌ها و راه‌های روستایی، ابنیه ها و آب نماها بوده است.

آخوندی با اشاره به اینکه خسارت به زیرساخت‌های آب، برق و حتی به زیرساخت‌های مخابرات نیز وجود داشته است، یادآور شد: همچنین یکی دیگر از بخش‌هایی که بیشترین خسارت را داشته بخش کشاورزی شامل کانال‌های کشاورزی، باغات و قنوات بوده است.

وی از ارائه گزارش اولیه این خسارات به سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: جمع بندی اولیه از خسارت‌های ناشی از سیل در استان صورت گرفته و به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: از هم اکنون برآورد خسارات ناشی از سیل در نقاط مختلف استان توسط دستگاه‌های مربوطه و با هماهنگی فرمانداری‌های سطح استان در حال انجام بوده که جمع بندی آن به مدیریت بحران استان ارسال تا پیگیری برای جذب اعتبارات و جبران خسارات ناشی از سیل انجام شود.

آخوندی اضافه کرد: خسارت در بخش‌های خانگی نیز علی رغم اینکه گسترده نبوده وجود داشته که اقدامات لازم توسط دستگاه‌های خدمات رسان برای اسکان سیل زده‌ها و همچنین توزیع بسته‌های غذایی و لوازم مورد نیاز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اکیپ‌هایی برای ارزیابی مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند، بیان داشت: هر چند حدود دو هفته برای برآورد خسارت زمان وجود دارد اما اقدامات لازم از هم اکنون آغاز شده تا زودتر به نتیجه برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان بارندگی‌ها عملیات بازگشایی راه‌ها و بعد از آن بازسازی آنها در مناطقی مشکل وجود دارد شروع شده است، تصریح کرد: امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات این اقدامات تسریع یابد.

آخوندی اضافه کرد: با توجه به شرایط مربوط به بارندگی‌ها بیشترین خسارت در زیرکوه و بیشترین بخش آسیب دیده مربوط به راه‌ها و ایل راه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع این بحران تمام مردم و دهیاران و دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند، یادآور شد: دنبال این هستیم که کارهای عمومی، اصلی و اولویت دار را دستگاه‌ها انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از رسانه‌ها خواست تا بازتاب خوبی از حجم خسارات وارده به استان ناشی از بارندگی‌های اخیر داشته باشند تا این انعکاس مناسب بتواند در جذب اعتبارات به استان کمک کننده باشد.

کد خبر 6089565

دیگر خبرها

  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • آبراهه‌های چند صدساله خراسان‌شمالی تشنه برف و باران
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی