Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@01:28:35 GMT

تولید نفت اوپک در آوریل ۲۰۲۱ ثابت ماند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۲۵۹۹

تولید نفت اوپک در آوریل ۲۰۲۱ ثابت ماند

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شانا، اعضای سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) عرضه نفت خام خود را در ماه آوریل و پیش از افزایش برنامه‌ریزی‌شده عرضه از ابتدای ماه جاری میلادی، ثابت نگه داشتند.

بر اساس بررسی بلومبرگ، اوپک ماه گذشته به‌طور میانگین ​​۲۵ میلیون و ۲۷۰ هزار بشکه در روز نفت عرضه کرد که به‌طور تقریبی ۵۰ هزار بشکه در روز کمتر از ماه مارس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش صادرات لیبی تا حد زیادی با افزایش صادرات دیگر اعضا جبران شد.

این سازمان و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) - که با شیوع بیماری همه‌گیر کرونا در سال گذشته تولید را کاهش دادند - به تدریج حدود یک چهارم از عرضه متوقف شده خود را در سه ماه آینده وارد بازار می‌کنند تا نفت مورد نیاز با بهبود تقاضای جهانی را تأمین کنند. این ائتلاف با بازگرداندن ۶۰۰ هزار بشکه نفت در روز به بازار، آماده افزایش تولید بیش از ۲ میلیون بشکه در روز تا ماه ژوئیه می‌شود.

مصرف جهانی سوخت باوجود شیوع دوباره ویروس کرونا در هند در حال بهبود است که دلیل آن بهبود چشمگیر تقاضا در چین و ایالات متحده آمریکاست.

بانک‌های آمریکایی مانند سیتی گروپ انتظار دارند که تقاضای جهانی سوخت در تابستان امسال به بالاتر از مقدار آن پیش از همه‌گیری ویروس کرونا برسد.

این بررسی نشان داد که اوپک در حالی که منتظر بهبود تقاضاست، همچنان نظم تولید را حفظ کرده است.

عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده عضو اوپک، در آوریل همچنان به کاهش داوطلبانه تولید ادامه داد، این کشور در این ماه، ۸ میلیون و ۱۱۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان اوپک صادرات نفت بشکه در روز هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟