Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج جدید نشان می دهد زنان بارداری که واکسن کووید ۱۹ دریافت کرده بودند آنتی بادی های حفاظتی به نوزادشان منتقل شده بود.

 محققان ۱۲۲ زن باردار را که واکسن دریافت کرده بودند ارزیابی کردند. آنها همچنین خون بند ناف نوزادان این زنان را در زمان تولد مورد بررسی قرار دادند.

آنتی بادی‌های مفید در ۹۹٪ خون بند ناف نوزادانی که مادران آنها هر دو دوز واکسن را دریافت کرده بودند و در ۴۴٪ خون بند ناف نوزادانی که مادرشان فقط یک دوز دریافت کرده بود، یافت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «مالاویکا پرابو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کورنل ویل نیویورک، در این باره می‌گوید: «دریافت دو دوز واکسن قبل از زایمان احتمال انتقال آنتی بادی به نوزاد را افزایش می‌دهد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این یافته برای زنان بارداری که می‌خواهند از خود و نوزاد خود در برابر کووید ۱۹ محافظت کنند، دلگرم کننده است.»

این مطالعه همچنین نشان داد که واکسن‌ها بلافاصله ۵ روز پس از اولین دوز تزریق باعث تولید آنتی بادی در زنان باردار می‌شوند، در حالی که انتقال آنتی بادی‌ها از طریق جفت به کودک بلافاصله ۱۶ روز پس از تزریق اولین دوز آغاز می‌شود.

هرچه میزان آنتی بادی مادر بیشتر باشد، میزان آنتی بادی نوزاد تازه متولد شده او نیز بالاتر می‌رود. همچنین، هرچه مدت زمان بیشتری از واکسیناسیون بگذرد، احتمال وجود آنتی بادی در مادران و نوزادان آنها بیشتر است.

محققان تاکید می‌کنند از آنجاکه هنوز مشخص نیست چه مدت نقش حفاظتی آنتی بادی‌ها در بدن نوزاد باقی می‌ماند از اینرو ایمن ترین راه برای حفاظت از نوزاد، حفظ بهداشت مداوم دست‌ها، فاصله گذاری اجتماعی، و استفاده از ماسک است./مهر

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آنتی بادی ها دریافت کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور